RI VW 4 Posted April 17, 2009 Ajmeeee....... One ghie...... :( :( :( Share this post Link to post Share on other sites
Ivanscirocco 0 Posted April 17, 2009 draze mi ga je vidjet tako da dostojno umire nego onog srebrnog ("restauriranig, atraktivnog") sta se prodaje na auti.hr To si u pravu jer takve aute treba složiti da budu u orđiđi stanju svakom preinakom gubi na vrjednosti Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 roko-onaj kec gti uska lampa, je na starijim slikama neostecen iza, na novijim si ga ti udario? Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 17, 2009 steta keca gti- mali ih je obicno neslavno zavrse... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 17, 2009 Najlakše je baciti staru i istrošenu šasiju i kupiti novog VW-a! Samo pravi ljubitelji spašavaju što god se da spasiti i onoliko koliko dozvoljavaju prihodi... I ovo se da spasiti! Vjerujem da ste uočili NAZNAKE hrđe na ovoj jedinici!?!?! Dole desno oko pragova, pa ono malo "sitno" desno i lijevo kod vrata...da nabrajam dalje? Reka bi Gibboni :"Ja ne odustajeeeeem, jedino s njom sebe vidin i ne odustajeeeeeeeem za onu koju živin..." :fakjea Apeliram na sve "SPAŠAVAJTE VW-je, NE BACAJTE IH JER TO NIJE STARO ŽELJEZO, TO JE VEJ OF LIVING" Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 bravo baljo, nesto ovih dana prepametno zboris, nece bit dobro Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 17, 2009 bravo baljo, nesto ovih dana prepametno zboris, nece bit dobro Kiša ćeeeee ćutin je u kostimaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted April 17, 2009 malo sam zakasnio sa čitanjem topica, al nagledao sam se sad slika topic ali ža mi auta, ja se lako vežem na stvari koje me služe, i tak da vidim svog groma negdje, plako bi ko monsun, a već 2 godine vršim potragu za mojom dujom, jedina ljubav koju je stari prodao, sam se nadam da je neću naći na otpadu negdje, šmrc Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 17, 2009 slazem se s tobom,(Samo pravi ljubitelji spašavaju što god se da spasiti i onoliko koliko dozvoljavaju prihodi..) samo kolko se ispalati zahebavati puno s time kad mozes naci sasiju dosta zdraviu svi ce to reci osim pravih vw frikova! :zivio Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 17, 2009 samo kolko se ispalati zahebavati puno s time kad mozes naci sasiju dosta zdraviu svi ce to reci osim pravih vw frikova! :zivio potpuna je istina, jer pregrijavanjem lima dok to sve povaris neces postici puno, kao da bolesnika na umoru vodis u disko samo da bi se osjecao decko, hvala bogi ima dobrih keceva jos koje ce cigani spresat, bilo bi lakse ovog uzat u donatora Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 17, 2009 roko-onaj kec gti uska lampa, je na starijim slikama neostecen iza, na novijim si ga ti udario? Nije ima kola pa san veza sajlu i vuka ga autom.....pa se iskrivia vezni lim A nije to gti....to je moj prvi auto,jedinica 1.1 '77,sa gti detaljima.... Ja san pravi ljubitelj vw-a......i keca gti san 'poklanja' za 500 kuna pa ga niko nije tia uzet i mora je u željezo.....ili bi na livadi zarasta u travu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 17, 2009 Net pic malo otpisanih.... Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted April 18, 2009 dosta tužne slike a tako če i jednog dana kad vrijeme dodje i naši auti završit i ostat če nam u sječanju pod stare dane, eh to su bila vremena :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 18, 2009 (edited) dosta tužne slike a tako če i jednog dana kad vrijeme dodje i naši auti završit i ostat če nam u sječanju pod stare dane, eh to su bila vremena :plac :plac tako je i moj fico zavrsio, trgao sam ga nemilice, a sad mi je zao, pitanje je sve, mozda ove slike i tema probude nesto u nama pa se pocnemo drugacije odnositi prema tim "stvarima" koje vise od predmeta vrijede zanimljivo, primjetio sam na dostaslika na netu se pojavljuju karmann ghia-e, steta. takvi auti propadaju, unutra baciti porsche motor i deri asfalt, to je dizajn ...za sljedeci tjedan imate zadatak staviti najmanje jednu slike vw-a koji propada u vasoj okolini...ima ih u centru Zg-a, slavoniji, dalmaciji... u rijekama, sumama, otpadima, garazama....tko zna, mozda netko bas nadje za sebe bazu (projekt) Edited April 18, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted April 18, 2009 ja sam vec stavio stoji ispod kuce 50 metara nazalost moj je Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted April 18, 2009 ja sam vec stavio stoji ispod kuce 50 metara nazalost moj je eto, ti si ispunio kvotu a cuj, ako njega neces slagat barem ce ti biti dobar donator za iduci projekt, jel tako Share this post Link to post Share on other sites
Guest sumski_lik Posted April 18, 2009 (edited) Edited April 18, 2009 by sumski_lik Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted April 18, 2009 eto, ti si ispunio kvotu a cuj, ako njega neces slagat barem ce ti biti dobar donator za iduci projekt, jel tako on je doniro sve svoje organe ostalo od njega samo zadnji sic i tapiti donji i naravno limarija skico je u krovu momak se okrenuo na krov i nema mu spasa samo uspomena Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 19, 2009 (edited) da mi je bar jedan takav caddy... EDIT: hebeni ameri Edited April 19, 2009 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 19, 2009 ovaj topic mi srce unistava Share this post Link to post Share on other sites
gangxxxta 0 Posted April 19, 2009 eh kakvih primjera lijepih ima...eh da mi je nesto od toga s papirima...odmah bi doso po to i nosio doma,ovaj crni gti kaj mu fale zadnje felge...predobro izgleda RIP afteki Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted April 19, 2009 J3beeeeeeeeeeeeno dobre slike! VW lives! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 19, 2009 steta po nasi garazama,poljima u sumama i sl.. ima ovakvih primjeraka ocuvanih sto ih netko cuva kao uspomenu na nekog ili godine staro pa podju u presu... Share this post Link to post Share on other sites