Rallye VR6 8 Posted June 22, 2011 Koliko san ih ja ima a nisan ima pojma za šta služe Mislia san da je to ko neki ukras Nisi jedini Koliko je tek ljudi uništilo kablove kada su ih čupali ber toga ključa... Ja imam jednoga ali je slomljen. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 22, 2011 Sazna san prije 2-3 godine svrhu te plastike A koliko če ih tek sad saznat nakon tvog post-a Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 22, 2011 Na šipki od haube ti je kluč za čupanje kablova od svječica pa mazni to Evo napisao sam si na To-do listic za sljedeci posjet! Evo to cu ti za Corrada donjet Btw ako tko ima jos ovakvih i slicnih zelja neka se javi. Stvari ovdje nisu astronomski skupe a ti kojekakvi mali djelici se uvijek daju naci. Petre... Lupo 8.0 W16 ? Neki solarni siber ili sta vec... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 24, 2011 Na šipki od haube ti je kluč za čupanje kablova od svječica pa mazni to Na zapovijed Jel ti to bar pase za V6 motor ? Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 24, 2011 Na zapovijed Jel ti to bar pase za V6 motor ? V6 ima bobine na svječicama pa ne treba, ali za VR6 je stvoreno Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted June 24, 2011 idući tjedan ide pod prešu.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted June 26, 2011 Al su tricice lipo poslozene,koji raj sto se tice highline opreme za vr-a jel postoji koji u hr. da se zna za njega?? Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted June 26, 2011 ^^pa ova crvena trojka izgleda bolje nego moj samo nabaciš kotače i evo stroja Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted June 26, 2011 Koliko para je vr motor iz ove trojke ako možda netko zna? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 26, 2011 sto se tice highline opreme za vr-a jel postoji koji u hr. da se zna za njega?? Ima jedan mislim da je u Osijeku u nekoj autokuci,kad je zadnji put bio u oglasniku cijena je bila oko 6000 € ako se ne varam Crni,1997 godina,plin Ovako preko slika je fino izgledao Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted June 26, 2011 zasto bi neko bacio pasat w8 na otpad? i ne uzeo recimo motor ili unutrasnjost? Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 26, 2011 Koliko san ih ja ima a nisan ima pojma za šta služe Mislia san da je to ko neki ukras hahahaha! ne vjerujem ti ovo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 26, 2011 zasto bi neko bacio pasat w8 na otpad? i ne uzeo recimo motor ili unutrasnjost? nekima to jednostavno nije bitno... bitno mu je samo da ga se rjesi Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 26, 2011 hahahaha! ne vjerujem ti ovo Ja san mislia da je to plastika da je lipše za šipku uhvatit,ono,da nije golo željezo Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 26, 2011 (edited) toj plastici se svi čude a ja znam jednoga koji je skužio čemu služi...trebalo bi i u knjižici pisati! Edited June 26, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 26, 2011 Al su tricice lipo poslozene,koji raj sto se tice highline opreme za vr-a jel postoji koji u hr. da se zna za njega?? a vidi zanimljivih stopova na ovoj crvenoj trojci jesu to origigi? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 26, 2011 Neki solarni siber ili sta vec... da, a s nutarnje strane je mali ventilatorčić....... imao stari takav na GTI 16v.... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 27, 2011 zasto bi neko bacio pasat w8 na otpad? i ne uzeo recimo motor ili unutrasnjost? Zato sto je auto sletio u neko polje na krov i ima 4 ogrebotine i malo udublenje koje ni nevidis. Kako u engleskoj kada imas kasko nema popravka nego sve ide novo i mijenja se, zamjena krova tj cijele karoserije je totalna steta. Kraj price. Btw ovaj ima kozna sjedala ,elektricna sa memorijom. Nitko to nece... Glupi su ljudi ovdje.. Dosao je neki dan Boxster za dijelove .. toj plastici se svi čude a ja znam jednoga koji je skužio čemu služi...trebalo bi i u knjižici pisati! Ajoj koliko ljudi ima uputstva od uta starog 15 godina.. Ja i dalje trazim one 2 knjizice za svoj auto originalne s uputstvima ali ne nalazim.. a vidi zanimljivih stopova na ovoj crvenoj trojci jesu to origigi? Ja mislim da je to neki krapina tuning ali budem pogledoa. To je TDI 90ks bez abs-a i tako. Neka socijala .. Sto se tice Highline VR6 ja nisam u HR vidio uzivo ni jednog nazalost .. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 27, 2011 (edited) Vidim ja sven dane provodi na otpadu i uziva Tj vjerovatno se grizes sta takvi otpadi nisu u hr EDIT: Prava izreka je: Alisa u zemlji cudesa! Edited June 27, 2011 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted June 27, 2011 Vidim ja sven dane provodi na otpadu i uziva Tj vjerovatno se grizes sta takvi otpadi nisu u hr EDIT: Prava izreka je: Alisa u zemlji cudesa! Nebi prezivjeli jer bi svi ljudi kod nas krali i iskoristavali ovaj tip self service otpada za to da obuku sto deblju jaknu i namecu sto vise airbagova pod nju. A nemogu rec da nije zanimljivo.. Trebao bih otvoriti neki group buy prije nego se vratim hahh Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 27, 2011 Ajoj koliko ljudi ima uputstva od uta starog 15 godina.. Ja i dalje trazim one 2 knjizice za svoj auto originalne s uputstvima ali ne nalazim.. nije se znalo čemu služi ta plastika ni prije 10 godina... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 27, 2011 Ja san mislia da je to plastika da je lipše za šipku uhvatit,ono,da nije golo željezo ne virujem da itko voli lipše uvatit' umjesto za "šipku" Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted June 27, 2011 Nebi prezivjeli jer bi svi ljudi kod nas krali i iskoristavali ovaj tip self service otpada za to da obuku sto deblju jaknu i namecu sto vise airbagova pod nju. Kako ti mislis self service? Jel sam skines neki dio pa na izlazu pokazes i platis sta si uzeo ili... ? Share this post Link to post Share on other sites