GogiR32 0 Posted January 29, 2012 Daj vidi za ovaj cabrio... zanimljivi su mi retrovizori... ako su sklopivi na struju Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 29, 2012 nisu skopivi kolko ja znam,sebi sam ih gledao jos davno Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted January 29, 2012 meni su ovakve slike baš zanimljive.. a da ga vidim uživo divio bi mu se kao netko nekakvom spomeniku Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted February 19, 2012 Istrijani ajmo na posal Okolica Labina Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 20, 2012 Gdje je Jura? Slikano pred dosta godina blizu kuće... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 20, 2012 moga san do sutra gledat ove motore Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 20, 2012 odma' mi upao u oko eh taj Jura Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 20, 2012 Istrijani ajmo na posal Okolica Labina Nisam to nigdje vidio, a prošao Istru uzduž i popreko. Znaš možda nešto pobliže gdje bi to moglo bit? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted February 20, 2012 Nisam to nigdje vidio, a prošao Istru uzduž i popreko. Znaš možda nešto pobliže gdje bi to moglo bit? Tu sam nasao,ali ako hoces mogu pitat gdje se nalazi http://www.oldschoolhr.com/forums/showthre...starski-lokator Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 20, 2012 Ajde,pa da molo škicnemo ako se da od toga što napravit. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 20, 2012 Nisam to nigdje vidio, a prošao Istru uzduž i popreko. Znaš možda nešto pobliže gdje bi to moglo bit? Obično tako i biva uvijek svugdje tražiš a kraj kuće ne vidiš pa drugi odvezu požuri jer je na oldschoolu a tamo sigurno ima onih koji su več krenuli u akciju Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 20, 2012 ja vec odvezo pretprosli tjedan vracao se doma po onom snijegu kroz delnice Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 20, 2012 Šta si odvezao? Ovaj T1? Share this post Link to post Share on other sites
vale 0 Posted February 20, 2012 evo jedan skroz propali t2 Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 20, 2012 Gdje je Jura? Slikano pred dosta godina blizu kuće... prošao maloprije ovom cestom Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 20, 2012 Šta si odvezao? Ovaj T1? ma nisam ja takav, meni je dosta Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 4, 2012 T1 otiso Ali evo dvije bube U selu Sovinjak su (ili negdje oko njega) ali slikane su u ljeto 2010 Share this post Link to post Share on other sites
dzinn16v 19 Posted March 6, 2012 Ubio s za rat-style Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 9, 2012 Jedna i druga buba jako zanimljive...ovog treba samo upaliti i imas pehar za 1. mjesto u rat stylu Share this post Link to post Share on other sites