oglascado 0 Posted April 28, 2009 čiji je ono dida iza one čije šlepe?? možda dida od babe Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted April 29, 2009 rocco - od toga su znači oni moji nosači zadnje klupe? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 29, 2009 koliko je kg željeza tamo dolje kod vas Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted April 29, 2009 buba u livadi pored moje kuće, tip živi u gradu pa ga nije niti briga. auto stoji već 20 god. pred malo je neki dečko poskidao prednje blatobrane i unutrašnjost te neke djelova s motora jer mu treba za njegovu bubu a drugo je rekao da se ne može iskoristiti jer su mulci skakali po krovu, haubama i izudarali vrata. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 29, 2009 rocco - od toga su znači oni moji nosači zadnje klupe? Nisu od njega......tvoje san izvlačia iz dna hrpe 8 puta veće od ove.....ovaj je otiša sa nosačima u vječnost koliko je kg željeza tamo dolje kod vas 20-30 lipa ka i svugdi.....ovo je slikano u zlatna vremena,kad je željezo bilo na cijeni Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 16, 2009 I malo privatne kolekcije Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted May 18, 2009 jedno ne kuzim..kak oni tu dospiju..kaj ekipa stavi u ler i spusti rucnu,pa kud zavrsi.. Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted May 24, 2009 evo jedne koja trune zapuštena jetta mk1 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 28, 2009 Evo jedan iz oglasnika Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 29, 2009 u ka preko puta zelj. kolodvora Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted May 29, 2009 uuuuUuuu kak to nisam vidil?! To je tamo blizo onih tri nebodera nasuprot željezničkog mislim da tamo stoji i neka buba?!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 29, 2009 auuuu miki, ovaj je top stanje Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 30, 2009 varas se, trul je dozla boga i krpan duck tapeom Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted May 30, 2009 varas se, trul je dozla boga i krpan duck tapeom pa dobro, to je ok vidim svejedno da je top stanje, nadji ti neki za restauraciju da izgleda ovako "utegnuto" nema tog svaki dan, a i lijepa je kombinacija prostora Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted May 31, 2009 u ka preko puta zelj. kolodvora Jel možda znaš čije je to? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted June 1, 2009 Jel možda znaš čije je to? pojma nemam Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 4, 2009 ovakav jedan u Zd ima odbacen vw k70 ćini mi se iz 1969 ovih dana ću ga poslikati . Aj baci slike tog k70....baš me zanima,nisan ga još uživo vidia,bar ne svjesno.Ako je u zadru,doću ga vidit Share this post Link to post Share on other sites
spuco 0 Posted June 18, 2009 evo jednog s otpada trebali smo par organa i ponovo se vraca na otpad od ovog za ovog Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 220 Posted June 18, 2009 ruzan zelenkoooo uhhhh nekontam dizajnera nimalo Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted June 18, 2009 jebeš auto u kojeg ne stane veš-mašina tužno je da što ovako rijetki primjerci propadaju nekom u dvorištu ali eto - što je nekom smeće drugome je zlato.... roko jel to tvoje dvorište tako krcato raddima? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 18, 2009 roko jel to tvoje dvorište tako krcato raddima? Iman 30 komada Ja ih spašavan,doniram dijelove s njih a neke i u kompletu proslijedim u dobre ruke I stanu 2 veš mašine u corrada,provjereno Share this post Link to post Share on other sites