oglascado 0 Posted February 14, 2010 Fenomenalan je Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 14, 2010 A vidi lanac za dizat vodu iz bunara di je zavezan. Kad ovakve stvari vidim odmah mi tlak počne divljat. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 14, 2010 Ajd Dvojka- pravac Hercegovina Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 15, 2010 Steta sto samo tako propada,ljudi ni ne znaju sto u dvoristu imaju a tek kad vidis da sluzi za lanac privezati Svaka cast za vlasnika!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted February 15, 2010 Odavno on propada.....još od vremena kad nije ima vrijednost na tržištu......sad u ovakvom stanju može dobit za njega više nego u vrime kad ga je tu uparkira u voznom stanju Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 15, 2010 (edited) ...evo jednog starca iz hercegovine... :plac :plac :plac :plac :plac :plac NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Edit: Di to stoji tocno? Jel se moze saznat tko je vlasnik i dali ima dokumente?? Edited February 15, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Undertaker 0 Posted February 15, 2010 ...a to ti je u jednom selu...bas je zabaceno...bio sam tu nesto radio...i kad sam ga isao slikati...naletio na dedu ciji je bus...i on kaze da je prvi bus sto je tu dosao i kupio ga je '63 ili '65... za papire ne znam, samo znam da je s njega ogoljeno sve,ostala samo sasija i par prozora s njega... Share this post Link to post Share on other sites
denka 1 Posted February 16, 2010 ajd dvojka pali vamo i dodji na cevape u mostar Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 16, 2010 ajd dvojka pali vamo i dodji na cevape u mostar auu ne znam sta reci, ali znam da bi ga vecina koja sakuplja iako nije bas naj-naj odvezla kuci. :plac Share this post Link to post Share on other sites
denka 1 Posted February 16, 2010 mkar nek ti stoji pred kucom da si mirne duse.. a ovo su zivotni projekti svakako Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 16, 2010 mkar nek ti stoji pred kucom da si mirne duse.. a ovo su zivotni projekti svakako tako mu ne mogu odoliti, ali ipak ne, iako gledam pa kapa krova je svuda zdrava, obicno na zljebovima istrune jer se lisce skupi, i gori su se slagali Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 16, 2010 Tamo nema lišća nema ni u Kaniskoj Ivi, sva sreca Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 21, 2010 Nemoj srce me zaboli. :plac Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 21, 2010 (edited) Zanimljiv hangar ! ...a posebno zadnji red Edited February 21, 2010 by MarkoGTi Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 21, 2010 odurno za gledati.. all najjace mi je sto ih uopce ne zanima auto..i sada da dodes pitati koliko trazi..reko bi 1000e ..vidio sam an internetu..strasno Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted February 21, 2010 imaš veću sliku, za wallpeper? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted February 21, 2010 odurno za gledati.. all najjace mi je sto ih uopce ne zanima auto..i sada da dodes pitati koliko trazi..reko bi 1000e ..vidio sam an internetu..strasno to je drzava plijenila, rijec je o svicarskoj, neki dugovi i takve stvari, to je drzavno i ne moze se kupiti, propada jer nema njima vrijednost Share this post Link to post Share on other sites