maxicro 0 Posted April 17, 2009 Imam novog Pola 1.6 i ide onako solidno za svojih 105ks. E sad me zanima dali mogu da ga spustim malo posto na njemu imam originalne 195/55/15 Gume i felge i koliko. Malo sam trazio na netu nekakve opruge za spustanje ali nista opsirno ne pise koliko kostaju i koliko spuste auto. Molim mali savjet ili pokoji link da nadjem opruge.Hvala!!! Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 17, 2009 Imam novog Pola 1.6 i ide onako solidno za svojih 105ks. E sad me zanima dali mogu da ga spustim malo posto na njemu imam originalne 195/55/15 Gume i felge i koliko. Malo sam trazio na netu nekakve opruge za spustanje ali nista opsirno ne pise koliko kostaju i koliko spuste auto. Molim mali savjet ili pokoji link da nadjem opruge.Hvala!!! Mozes bez beda spustiti za 30-35mm npr Eibach oprugama, to ti ispadne oko 200eur. Mislim da i ovlasteni servisi to rade. Aj pliz nabaci sliku nakon kaj ga spustis, bas me zanima kak to ispadne sa charade felgama (pretpostavljam da imas njih). Moj ima original -15mm ovjes i to je skroz ok po pitanju drzanja, ali nije bas nisko. Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted April 17, 2009 (edited) evo mali avatar sa felgama pored kante za smece:) Jel znas tocno gdje ima za kupiti ili ugraditi. Edited April 17, 2009 by maxicro Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 17, 2009 Aha, charade felge ko i moje. Ne znam za Djakovo, ali u Zgb npr Gabrek ili ovlasteni... Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 19, 2009 Isto ko i tvoj, 1.6 105ks, ali sam ga odma narucio sa sportskim ovjesom i nisam pozalio. Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted April 19, 2009 (edited) Neznam dali bi ove felge pasale sa Pola Crosa 1.4 Meni su odlicne felge. To su 215/40/17 Edited April 19, 2009 by maxicro Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted April 19, 2009 super izgledaju felge i pašu 100%!uzimaj to! Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 19, 2009 (edited) Meni ta felga bas i ni nekaj... To je dizajnom prije felga za terenca tj poviseni (cross) auto. Ono izrazena masivnost krakova... Mozes ti nju montirati, glavcina pase, nece strugati, ali (kaj se tice original VW felgi) Denver, Santa Monica, Varano ili Aristos felga puno bolje stoji prizemljenom Polu. Isto tako ako samo stavis 17" i malo spustis to IMO ne izgleda na nis jer mu kotaci ispadnu jako veliki, ako ne stavis i prednji Bluemotion lip (ili GTI CUP branik) i bocne GTI CUP spoilere koji prilicno kostaju... Pogle si GT Rocket model za njemacko trziste i GTI CUP kak su slozeni, oni su na 17". Edited April 19, 2009 by bjk Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted April 20, 2009 Jasno da treba sve srediti ali treba od necega krenuti. Probat cu felge pa ih lako skinem ako ne pasu ili ako ruzno stoje. Samo se bojim da nece ribati posto su 215/40/17 Nadam se da nece. Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 20, 2009 (edited) Jasno da treba sve srediti ali treba od necega krenuti. Probat cu felge pa ih lako skinem ako ne pasu ili ako ruzno stoje. Samo se bojim da nece ribati posto su 215/40/17 Nadam se da nece. Stavi 205/40/17 gumu, ako mozes birati, makar nebi ni ovo trebalo strugati ako auto nije jako spusten... Osobno ti nebih preporucio tako veliku dimenziju jer ces ugusiti taj motorcek koji jos donekle i ide, ipak to nije 1.2 ili SDI pa da ti jedino preostaje styling, "kad vec ne ide"... Edited April 20, 2009 by bjk Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted April 20, 2009 Hehe nemogu birati,gore su 215/40/17 Sutra ih stavljam pa cu staviti sliku da vidis kako to izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 20, 2009 Hehe nemogu birati,gore su 215/40/17 Sutra ih stavljam pa cu staviti sliku da vidis kako to izgleda. Ajde, bas me zanima, mozda uopce nije lose. Treba vidjeti pa procijeniti. Tak sam se zacudio kad sam vidio Corrado steelies na Polu 6n2, odlicno izgleda. Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted April 20, 2009 Hehe nemogu birati,gore su 215/40/17 Sutra ih stavljam pa cu staviti sliku da vidis kako to izgleda. montiraj da vidis kako izgleda i obavezno probaj provozati- 215-40 je 'balonka' u odnosu na 205-40.....neznam kako ce ti se ponasati kod vecih brzina-preko cca 120km/h....mislim da ce biti tromiji....probaj... Share this post Link to post Share on other sites
maxicro 0 Posted April 21, 2009 Evo slike,malo je prljav padala je kisa.Vi procjenite. Sto se voznje ti ce malkice je sporiji ali nebitno skoro,jedva se kuzi. Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted April 21, 2009 meni izgleda OK još ga pusti 30mm i brija Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted April 21, 2009 Super izgleda također mislim još -30 i bude odlićno Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted April 22, 2009 Nije lose, jos -30 ili -35 opruge i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted April 22, 2009 super izgleda sad Polić!slažem se s kolegama po pitanju opruga! Share this post Link to post Share on other sites
paco 0 Posted April 22, 2009 super izgleda sad Polić!slažem se s kolegama po pitanju opruga! dobre...jos ga spusti i imas novi auto :D Share this post Link to post Share on other sites