JuKi 0 Posted April 21, 2009 Evo ovako, uskoro ću si srediti duboke branike za svoju duju za svim popratnim sadržajima(ralice, nosači...)...i ne znam jel to išta bitno, imaju one rupe za maglenke...ugl, novi su....nikad na autu bili...no to sad nije bitno, većina vas zna da je moja duja bijele boje...e sad, dal da taj branik bojam u boju auta od onog dijela gdje žmige(donji dio-gdje je onaj prijelaz) do početka ralice ili da ostavim tako(ovo se odnosi na prednji branik kao i na stražnji-osim ovaj dio s žmigama )...ne bih bojao cijeli branik u boju auta jer idem na ono crno bijelo kombinaciju...e sad, zanima me vaše mišljenje po ovom pitanju.... Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted April 21, 2009 Polakiraj samo doljni dio branika,znači ralica i gornji dio ostavi crni! Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted April 21, 2009 Polakiraj samo doljni dio branika,znači ralica i gornji dio ostavi crni! isto kao sto kaze stuba,po meni Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted April 21, 2009 vjerovatno će biti tako...puknem slike kad to riješim Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted April 21, 2009 i ja se također slazem.. s ekipom... jer cijeli bijel izgleda bzvz.. ovako bar imas taj crni detalj koji mozes s necim kombinirati... o okusu se ne raspravalja.. al kad si vec pito... Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted April 22, 2009 ma bolje da pitam nego da zahebem... ...ma idem na tu kombinaciju pa kud puklo Share this post Link to post Share on other sites