Guest vwfan Posted August 8, 2006 Evo stari jo?? malo pa će ići na servis golfom pa me zanima gdje je najbolje ići na servis s golfom 5??? Jel ga bolje servisirati kod nas ili u sloveniji?? Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted August 8, 2006 A po čemu misli?? da bi slovenci bili bolji od hrvatskih vw servisa? ne ku??im Share this post Link to post Share on other sites
Guest vwfan Posted August 8, 2006 Tetak je imao vrlo neugodnih iskustva s Zubakom u gorici! a za autorad sam ćuo da su lopovi Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markic Posted August 8, 2006 Auto Zubak, Sesvetski Kraljevac ili Auto Kuća Novosel Karlovac. <_< Share this post Link to post Share on other sites
Guest maky Posted August 8, 2006 jesu pouzdani majstori kod NOVOSEL-a ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Bado Posted August 8, 2006 Auto Zubak, Sesvetski Kraljevac ili Auto Kuća Novosel Karlovac. <_< Potpis za Zubaka! Neki dan sam pola vozio i rulja je ok! Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 9, 2006 Evo i ja dosao taman sa mini servisa, ulje, filter ulja i peludi, zarulja. 804 kn, drugo nije trebalo nista mjenjati jer je bio na velikom servisu prije 8300 km. Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted August 9, 2006 jesu pouzdani majstori kod NOVOSEL-a ? definitivno, apsolutno i totalno JESU. kad god mi nekaj ode na tom mom autu, srede sve. znaju svoj posao Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 10, 2006 jesu pouzdani majstori kod NOVOSEL-a ? definitivno, apsolutno i totalno JESU. kad god mi nekaj ode na tom mom autu, srede sve. znaju svoj posao majo jel ima?? ti kakvu reklamu novosela na boku auta...??ala... nemoj ić samo u berislavić..tam te oderu do zla boga...mi imamo lo??a iskustva s njima...mjenjaju kaj treba i netreba... Share this post Link to post Share on other sites
Guest ??acko Posted August 10, 2006 Zubak u Gorici-Usluga i ljubaznost,prva liga! : Share this post Link to post Share on other sites
Guest vwfan Posted August 10, 2006 Zubak u Gorici-Usluga i ljubaznost,prva liga! : Ali znanje ba?? i ne!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest ICQ Posted December 9, 2008 totalno negodna iskustva sa zubakom.Nikad vise(()=())(IKUUII Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted December 10, 2008 ma odeš kod Novosela i to je to...nebuš pogriješio... Josip imaš ti kakve veze s tim Novoselom u karlovcu Share this post Link to post Share on other sites
Guest wake Posted December 10, 2008 Svaka čast ovlaštenim servisima, ali NIKADA ne idem tamo OSIM dok je vozilo pod garancijom. Imam tipa koji je u Njemačkoj radio u Audi servisu i sada fuša tu kod nas. Najvažnije prednosti: - veliko iskustvo - ima tester i sve što je potrebno za redovno održavanje a ostalo renta _ vrlo važno prisutan sam tijekom servisa, dakle nema muljanja - Cijena sata rada znatno niža nego u ovlaštenom servisu - Nema nadoljevanja vode za brisače - do sada nije bilo problema koji nije riješio - dijelove donosim ja i nabavljam unaprijed preko ebay-a Nedavno kada sam kupovao sharana (2003 godina sa 140 tkm i svi servisi u ovlaštenom) sam otisao u ovlasteni servis (neću ga imenovati) da auto dovedem u vrhunsko stanje....gdje su procijenili da treba po predračunu: - promijeniti AGR ventil (1000+ kuna)....ovaj ga je skinuo , ispravan je bio samo ga je očistio. - šelna na +AGR nije originalna....krivo postavljena na zadnjem ovlaštenom servisu, samo okrenuta - Zam,jena auspuha ( 1800+ kuna)...otišao u ISAP auspuh...cijena popravka CIJEVI 50 kn. - poklopac ventila radi curenja (1000+ kuna)...ovaj meštar ima žnjoru pa mu rasparili samo dihtung, meni htjeli i poklopac naplatiti - podizač prozora vozača šteka...njihova procjena (3000 kn)...kod ovog lika 300 kn. -puno sitnica...plastike oko maglenki koje su htjele ispadati same...oni bi ih mijenjali a on je samo sa onim vrućim fenom pomaknuo za par mm klipse i sve 5.. -naravno natočili su i vodu za brisače 60 kn....bez da sam ih to tražio, jer tražio sam samo pregled vozila koji sam platio i predračun aza dijelove i rad. - itd...itd... ......uglavnom njihovi dijelovi i rad cca.preko 8000 kn....sve baš sve sam riješio kod ovog lika za 2000 kuna i vidio što radi sa autom.... Sorry što sam se raspisao ali nikada ne dam da mi se radi na autu bez mene u blizini...previše loših iskustava... Share this post Link to post Share on other sites