chakija 0 Posted April 25, 2009 Neznam jeli ovo spada pod kvarove, ali me zanima jako i bode me u oči! kako sam kupio nedugo duju, ona serijska antena je skroz vani i neda se uvuć nutra, probao sam i na silu, ali se bojim da ne potrgam još! pa me zanima: kad ju skinem, jel postoji kakva dobra zamjenska antena, znači da hvata signal nova, ili da potražim sa neke dvojke istu! hvala Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted April 25, 2009 (edited) Ima dobrih antena, samo je problem nać neku koja će ti gore dobro pasat. Moj stari ih je par promjenio i nijedna nije baš super stajala, pa sam je ja šišno sa blatobrana i metno na krov i meni super lovi. Naravno i ljepše mi je nego na blatobanu. Edited April 25, 2009 by Dizel Share this post Link to post Share on other sites
HCC_R 0 Posted April 25, 2009 Imam ja novih antena za duju, ako trebaš javi se na pm... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted April 25, 2009 zatvori tu rupu na blatobranu gumenim cepom i pukni antenu iza na krov ( kao gIII IV itd) Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted April 25, 2009 dobar prijedlog ovo za na krov! hvala Share this post Link to post Share on other sites