bramba 0 Posted April 26, 2009 Zanima me koje motorno ulje bi bilo najbolje upotrebljavati za motor 1.6 td? Nekužim se u te oznake 10w 40, 5w 40 i sl šta one oznacavanju? Nisam auto mehanicar i sl. u školi me to nisu ucili a koga god pitam nitko mi to nezna objasniti... pa eto baš me to zanima a siguran sam da vas vecina to zna! Dodatak na moje pitanje... nema glupog pitanja vec samo glupi odgovori! Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted April 26, 2009 evo nadam se da bude ti pomoglo! :http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=12765&st=0&p=161387entry161387 Share this post Link to post Share on other sites
SprinteR 0 Posted April 26, 2009 15W40 za taj motor... sipaj i vozi, koje god ulje uzmeš Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted April 27, 2009 10w40 ina delta sint, nije skupo a kako mnogi kažu bolje je od mnogo razvikanijih marki ulja... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted April 27, 2009 potpisujem, ja tocim ina delta sint 10w40 i mislim da je za tu lovu daleko bolje od ostalih... Share this post Link to post Share on other sites
J E Ž 0 Posted April 27, 2009 Ja ti isto iman TD-a i livan u njega Castrol 15W40 i zadovoljan san!! Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted April 27, 2009 Mene samo zanima kako vi skužite da vam je neko ulje dobra, osim ako otvarate motor??? Ja koje god da mu naspem ne buni se.... sipo sam mu max life, a sad inu od 12kn/l... malo ima razlike u zvuku dok je hladan... Ne kažem da je isto, al mi samo nije jasno kako skužite da je dobro Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted April 28, 2009 Mene samo zanima kako vi skužite da vam je neko ulje dobra, osim ako otvarate motor??? Ja koje god da mu naspem ne buni se.... sipo sam mu max life, a sad inu od 12kn/l... malo ima razlike u zvuku dok je hladan... Ne kažem da je isto, al mi samo nije jasno kako skužite da je dobro Po mirnoči rada motora, zvuku motora, potrošnji ulja i po cijeni ulja naravno! Naravno da ce auto iči koje god ulje mu staviš, možda i na lancol Share this post Link to post Share on other sites
čađilak 0 Posted May 3, 2009 Sipam deltu sint 2god na 3 000km litra G2 TD a još curi na semeringu radilice kod mjenjača Share this post Link to post Share on other sites