Trekstor 0 Posted May 30, 2011 samo i opet samo Bridgstone Potenza ............. Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted May 30, 2011 Continental Sport 2...predobra guma!!! A Toyo R888 je prica za sebe Share this post Link to post Share on other sites
misc_maker 0 Posted June 18, 2011 GY Eagle F1 Asymetric 2 225x40x18 XL....guma nadmasuje sve Continentalove koje sam imao do sad.... Share this post Link to post Share on other sites
VWalentino 0 Posted August 10, 2011 polako počinjem razmišljat o zimskim gumama pa me zanima šta bi preporučili za dimenziju 195/65/15? nabavio sam čelične a gume su u banani pa bi se zaputio u sloveniju Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted August 10, 2011 zimske sam uzeo wintersport 3d, dulop i za svaku preporuku! Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 11, 2011 Odvozio 2 sezone (a i ovu cu takodjer) na PIRELLI WINTER SOTTOZERO SERIES II ..i jako sam zadovoljan s njima! http://www.pirelli.com/tyre/gb/en/car/shee...ero_serie2.html Share this post Link to post Share on other sites
VWalentino 0 Posted August 11, 2011 gledao sam prošle godine te pirelli gume i zanimljivu šaru imaju, ali vidim da ih nemaju u ponudi ni lasic ni furlan. Dunlopice mi vuku dosta na Savu S3. Vidim da ima dosta u Goodyeark Ulta grip :/ Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted August 11, 2011 polako počinjem razmišljat o zimskim gumama pa me zanima šta bi preporučili za dimenziju 195/65/15? nabavio sam čelične a gume su u banani pa bi se zaputio u sloveniju GY Ultra Grip 7 ili Dunlop WinterSport 3D. S tim da je Dunlop puno skuplja i nisam baš siguran da opravdava skoro 25€ po komadu veću cijenu, GY definitivno Sava Eskimo ako živiš negdje gdje se trebaš penjat uzbrdo po snijegu, nikako za kišu i ako se voziš na duge relacije jer je koma svugdje osim u dubokom snijegu. Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted August 11, 2011 Nedavno montirao Federal 595 RSR i guma je super prije sam vozio R888 pa mi je to referenca RSR nisu bučne drže isto a na nekim dijelovima čak i bolje te su vozljive po kiši..sve + uskoro još hard test na Grobniku Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted August 14, 2011 samo i opet samo Bridgstone Potenza .............Odlicne,i jos mi se cini da su dugo mekane nesmetaju im godine... Ako netko zna di ih ima povoljno u 195 50 15 dimenziji u slo ih nema,a htio bih opet uzet Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted August 16, 2011 polako počinjem razmišljat o zimskim gumama pa me zanima šta bi preporučili za dimenziju 195/65/15? nabavio sam čelične a gume su u banani pa bi se zaputio u sloveniju Imal sam Dunlop WinterSport M3 i super je guma. Sad imam Michelin Alpin A4 osjetno bolja od Dunlopice Share this post Link to post Share on other sites
bezimeni 0 Posted September 5, 2011 bok mislim si uzet neke zimske gume sto preporucujete? sirina da bude 215 i 17 cola Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted September 5, 2011 Odlicne,i jos mi se cini da su dugo mekane nesmetaju im godine... Ako netko zna di ih ima povoljno u 195 50 15 dimenziji u slo ih nema,a htio bih opet uzet Imao sam sve 4 dunlop sport max nove na a4, igrom slučaja morao sam dvije promjeniti i uzeo bridgestone potenzu... razlika je ogromna, bridgestone je 5 puta bolji, a i vidi se na balansirki koja guma je kvalitetnije izrađena, naravno bridgestone, i nikad više ništa drugo za ljetnu gumu.... jedva čekam da ove dvije dunlopice potrošim i kupim još dvije potenze... Share this post Link to post Share on other sites
shegyman 0 Posted September 13, 2011 triba mi savjet... kupujen gume za golf 2... šta preporučate a da su dobre za kišu? 175/70/13 dimenzije.... Share this post Link to post Share on other sites
Mirage 0 Posted September 13, 2011 original na autu su 205/55r16...mogu li stavit 195/60r16 dimenziju za zimske gume? ili bolje da idem na col manju 195/65r15? Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted September 13, 2011 idi na 195/65/15.... Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted September 13, 2011 meni su ljetne 205 55 16 a zimske 195 65 15 i mislim da je to ok a tako bi i tebi preporučio Share this post Link to post Share on other sites
bmwscaner 0 Posted September 13, 2011 vozao sam godinama na toyo t1r i sad presao na uniroyal rain sport 2 mogu samo reci savrsena na mokrom auto ljepi za asfalt Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted September 13, 2011 vozao sam godinama na toyo t1r i sad presao na uniroyal rain sport 2 mogu samo reci savrsena na mokrom auto ljepi za asfalt a kakve su po suhom? bolje od t1r ili lošije? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 4, 2011 Zimulje u dimenziji 195/50/15 ,uopće nemam ideju kaj uzeti i koja je dobra/kvalitetna Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted October 4, 2011 Zimulje u dimenziji 195/50/15 ,uopće nemam ideju kaj uzeti i koja je dobra/kvalitetna sava kume najbolja zimska guma ja ih imam vec 3 god i nema di nisam bio po snjegu Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted October 4, 2011 tak je, savu i ja vozam, za zimu dusu dala, naravno za te pare. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted October 4, 2011 imam s3 i eskimo hp. ona kao mjenja s3 i super je Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted October 4, 2011 onda sam sve rešil ,kad idemo u SLO? Share this post Link to post Share on other sites