Prophet 0 Posted May 26, 2014 Trebam preporuku guma za Golf 5 - 205/55 R16... Zasad mi se kao favorit ističu Conti Sport Contact 5 ali me zanima ima li još kakvih dobrih opcija? Unaprijed zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted May 26, 2014 Ja sam uzeo Dunlop blueresponse, još nisu montirane, al kolko sam čuo u od drugih, spadaju u sam vrh, a po cijenu su nešto jeftinije od Continetala. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted May 26, 2014 Ja iman blueresponse vec 15 000 km i nisan nesto prezadovoljan. Ja kad san je kupova su je isto nahvalili ali i nije bas kako pricaju. Da san bar ima cuti misljenje od nekog ko ih ima na autu vjerojatno bi dobro razmislija prije neg bi ih uzea. Po mokrom su stvarno ok,cak mogu reci i odlicne al po suhom nako. Pogotovo di je iti malo losiji asfalt puno proklizuju i to na autu od 90 ks. Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 26, 2014 Jel mi moze tko pomoc u potrazi guma,ne trazim nove,al trazim da.su.u.ok stanju i da nema bubrega.. 215 35 18 Ili 205 35 18 Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 27, 2014 Ja sam uzeo Dunlop blueresponse, još nisu montirane, al kolko sam čuo u od drugih, spadaju u sam vrh, a po cijenu su nešto jeftinije od Continetala. Ja iman blueresponse vec 15 000 km i nisan nesto prezadovoljan. Ja kad san je kupova su je isto nahvalili ali i nije bas kako pricaju. Da san bar ima cuti misljenje od nekog ko ih ima na autu vjerojatno bi dobro razmislija prije neg bi ih uzea. Po mokrom su stvarno ok,cak mogu reci i odlicne al po suhom nako. Pogotovo di je iti malo losiji asfalt puno proklizuju i to na autu od 90 ks. imao sam Dunlop prije ovih Pirelli P7 koje su mi sad na autu, i moram priznati da mi gume uopće nisu bile nešto... Gledao sam i Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2, ali ih nema u toj dimenziji pa mi je još uvijek favorit Conti... Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted May 27, 2014 Onda očito ovi moji što ih voze imaju dobre primjerke Još ći ih na kraju vratit Vozio sam ja par godina na Coniti contact sport, bile su mi dobre, al sam se zaželio promjene. cca 60tkm sam sa jednim setom napravio. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 27, 2014 Cemu promjena ako ti neki model guma odgovara stilu voznje? Nakon Yokohama Parade Spec2, koje su bile savrsene, preso sam na GY Eagle F1 Asy1 pa sad na Asy2 ( preso sam na GY zbog toga sto nije bilo Yokohame za nabavit kad je meni trebalo) i prezadovojan sam s gumama! Asy1 su mi bile malo glasnije na golfu na 19" ali Asy2 na Tiguanu nisu ni blizu toliko glasne. Po ocjenama su top 3 po kisi i u to sam se uvjerio. Tako da sam ja prezadovoljan i nemam ih namjeru mjenjat. Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 27, 2014 slažem se ali dosad niti jedne gume na Golfu me nisu pretjerano impresionirale (osim zimskih Dunlop, one su se stvarno dokazale kao vrhunske)... sad imam Pirelli P7 koje imam evo treću sezonu, imaju 35-40 000km, profila još dosta, izgledaju kao da mogu još toliko, ali se nekako čudno ponašaju, gube grip na suhom pa ću ih zamijeniti... ništa, idem po Contice ovih dana Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted May 27, 2014 Pa naravno da nemaju vise grip nakon toliko km. Pa 3 sezone i toliko km, ne znam sto ti vise ocekujes? Mogu one imat mesa, ali to je to sto se gripa tice.. 40 tkm je max. za skoro sve gume.. Ko kaze da mu i sa toliko super drze, laze! Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 27, 2014 (edited) ma znam, ali mi je čudno da imaju profila 5mm i ne drže ništa pod milim bogom, dok sam na bmw-u imao Dunlop Sport Maxx koje su nakon 45 000km bile na 2-3mm profila i još uvijek su držale odlično po suhom iako su se počele listati... sad sam saznao da nema ni SC5 u 16 cola... kvrejgu... EDIT: izgleda da su mi ostale samo na izbor - Michelin Pilot Sport 3, Dunlop Sport BluResponse, Dunlop Sport Maxx i Continental Premium Contact 5... može preporuka vezano za ove 3? Edited May 27, 2014 by Prophet Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted May 27, 2014 Ja kupio KUMHO Ecowing.. 185/65 R14 Ima ko kakvih iskustava s time? Napišem ja poslije par kilometara Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 30, 2014 ma znam, ali mi je čudno da imaju profila 5mm i ne drže ništa pod milim bogom, dok sam na bmw-u imao Dunlop Sport Maxx koje su nakon 45 000km bile na 2-3mm profila i još uvijek su držale odlično po suhom iako su se počele listati... sad sam saznao da nema ni SC5 u 16 cola... kvrejgu... EDIT: izgleda da su mi ostale samo na izbor - Michelin Pilot Sport 3, Dunlop Sport BluResponse, Dunlop Sport Maxx i Continental Premium Contact 5... može preporuka vezano za ove 3? bump Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 30, 2014 bump pogledaj si ovo http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/ ja bi ti preporucio Continental ... ja sam vozio 235/35/19 na conti sport 3 i odusevljen sam bio udobnoscu i performansama i s tim da je bila na pol potrosena i 2010.g. Krasna guma! Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 30, 2014 bacit ću pogled, hvala Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted May 30, 2014 bacit ću pogled, hvala Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 31, 2014 Ja bi ti preporucio Michelin Pilot Sport 3 ,brutalna guma,probao i sve continentale takodjer nemam zamjerki..ali mishelin u toj gimi je perverzija.Neces se pokajat! Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted May 31, 2014 Ja bi ti preporucio Michelin Pilot Sport 3 ,brutalna guma,probao i sve continentale takodjer nemam zamjerki..ali mishelin u toj gimi je perverzija.Neces se pokajat! odlično! sva sreća pa contica nije bilo sad na lageru pa ću vjerojatno slijedeći tjedan po gume, baš bih mogao probati ih Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted May 31, 2014 odlično! sva sreća pa contica nije bilo sad na lageru pa ću vjerojatno slijedeći tjedan po gume, baš bih mogao probati ih Imam prijatelja vulkanizera koj ima Pilot Sport 3 u 195/45-16 na golfu 2,vizio je se svakako,ali bas svakako i ta guma nije nikad popustila.Rekao je takodjer da je to top guma. Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted June 1, 2014 Imam prijatelja vulkanizera koj ima Pilot Sport 3 u 195/45-16 na golfu 2,vizio je se svakako,ali bas svakako i ta guma nije nikad popustila.Rekao je takodjer da je to top guma. onda nema više dileme, idu PS3 i miran sam zahvaljujem Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 1, 2014 onda nema više dileme, idu PS3 i miran sam zahvaljujem Nema na cemu kolega Share this post Link to post Share on other sites
-vrh- 0 Posted June 1, 2014 ja kupio prošlo ljeto Dunlop Sport BluResponse, 205/55/16, prezadovoljan sam, odlično drže kako na suhom tako i na mokrome, preporučio bih svima Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted June 1, 2014 Imam viška novih 205/40/17 T1R 600kn komad i Conti SC3 800kn komad te 4kom rabljenih 205/50/17 Pirelli P7 na pola potrošene 1300kn Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted June 2, 2014 Imam viška novih 205/40/17 T1R 600kn komad i Conti SC3 800kn komad te 4kom rabljenih 205/50/17 Pirelli P7 na pola potrošene 1300kn Krivo sam napisao dimenziju...4kom rabljenih 225/50/17 Pirelli P7 na pola potrošene 1300kn Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 2, 2014 Meni najbolja guma koju sam ikad vozio je pireli zero nero u dimenziji 195 45 16, guma je odlicna kako za mokro tako i za suho.. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted June 2, 2014 (edited) Krivo sam napisao dimenziju...4kom rabljenih 225/50/17 Pirelli P7 na pola potroene 1300knE jbg Borise, ja vec imo kupca za te Pirelli. Mislim da mu sad 225 nece odgovarat.. Osobno najbolja mi se pokazala Yokohama Parada Spec2.. Nema razlike mokro suho..savrsena! Edited June 2, 2014 by vlaho 2901 Share this post Link to post Share on other sites