jopa_vr6 0 Posted September 10, 2014 jel ima ko da bi mjenjao skoro nove gume 215 40 16 za 195 45 16 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted September 10, 2014 pošto si u samoboru,odi prek u sloveniju kod Furlana Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 10, 2014 Eto moj stari se vozi na zimuljama starim prek 10god. Cak guma ne izgleda lose, ali je naravno za promijeniti, no on vozi tu i tamo i tu po gradu. Ja evo uzeo nove Minerva 225/35/19 i bas sam zadovoljan. Ima profil kao bridgestone i probao ih u brzom rezimu po zavojima i na autobahnu preko 200km/h i jako sam zadovoljan. Nema buke i jako dobro drzi Minerva - Tracmax su iste gume samo drugo ime. Koji je model? F105 106 107 Ja imam F107 225/40 18 I nisu lose. Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted September 10, 2014 Minerva - Tracmax su iste gume samo drugo ime. Koji je model? F105 106 107 Ja imam F107 225/40 18 I nisu lose. moje su f105 Share this post Link to post Share on other sites
DelPeric 0 Posted September 10, 2014 Kratko pitanje, praktički nove zimske gume continental, sa čeličnim felgama i 4 glanc uredne ratkape 15" sa pola 2011 6r, koliko vrijede da ih stavim u oglas na prodaju? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 10, 2014 Razmišljam uzeti Bridgestone Ponteza Adrenalin RE 002 i zimske Dunlop WrinterSport 4D Ja sam uzeo za Passat Bridgestone Adrenalin u dimenzoji 225/40/18 i za sad sam zadovoljan sa njima. A mogu reć i da sam i sa cijenom istih super zadovoljan. Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted September 10, 2014 Kratko pitanje, praktički nove zimske gume continental, sa čeličnim felgama i 4 glanc uredne ratkape 15" sa pola 2011 6r, koliko vrijede da ih stavim u oglas na prodaju?Koja dimenzija Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 10, 2014 Ja sam uzeo za Passat Bridgestone Adrenalin u dimenzoji 225/40/18 i za sad sam zadovoljan sa njima. A mogu reć i da sam i sa cijenom istih super zadovoljan. Pazi s tom gumom Vrhunska je guma,ali se troši ko sladoled na moru . Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted September 10, 2014 185/60 ,15-keMeni ne odgovara. Sorry Share this post Link to post Share on other sites
DelPeric 0 Posted September 11, 2014 Nisam jos siguran da li bi ih prodavao uopće, samo me zanima za koju cijenu bi bilo ok da uh prodam otprilike? Share this post Link to post Share on other sites
Jankkec 0 Posted September 11, 2014 pošto si u samoboru,odi prek u sloveniju kod Furlana Kolko gledam u SLO su josuvijek najjeftinije, dosad sam iso kod Lasića u Brežice manja je gužva nego kod Furlana. Minerva - Tracmax su iste gume samo drugo ime. Koji je model? F105 106 107 Ja imam F107 225/40 18 I nisu lose. Imam Trackmax F(neznam koji) star desetak godina 225/45/17 totalno su pojedeni rubovi od krivog špura i vec su plasticne pa ne drze bas po mokrom ali gume nis ne tresu i nisu spucale jedino me muci kaj nemaju smjer rotacije, a imaju outside i inside rub pa mi to malo cudno zgleda ko da se na jednoj strani gume vrte u kontra smjeru. Bridgestone Adrenalin Pazi s tom gumom Vrhunska je guma,ali se troši ko sladoled na moru . Ako zdrzi ako se potrosi za 4 godine to je idealno. Volio bi mjenjat gume zato kaj su potrosene, a ne zato kaj su stare Ume ovo kad menjam gume, a jos ima mesa. Imam osjecaj ko da bacam hranu. I kaj zna ko kaj je ovo u Molydonu http://www.molydon.hr/proizvodi/auto-gume-m+s-akcija ove cijene su skroz jeftine .... Kaj je to nesto staro sa zaliha Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 11, 2014 (edited) Stara zaliha. Pokušavaj uvaliti nepismenim kupcima. Kriza, ljudi nemaju para za poštene gume. Zakon EU veli da guma smije biti stara 2 godine. Preko toga povlači natrag Edited September 11, 2014 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
ToZa 0 Posted September 11, 2014 11 godina? Mission impossible ! Guma puca sa gotovih 7 godina mmmmm,not ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 11, 2014 Pazi s tom gumom Vrhunska je guma,ali se troši ko sladoled na moru . Znam da je guma vrhunska i da se troši dosta brzo. Dobio sam ih po super dobroj cijeni pa mogu se i malo brže potrošit. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 11, 2014 mmmmm,not ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala I sto ti mislis, da je dobro sto si se vozio na toj gumi toliko? Pa covjece em svoju glavu imas u torbi svaki put kad sjednes u taj auto, em si opasnost za druge sudionike u prometu.. I ne znam kako si uopce uspio sve te godine proc tehnicki?!? Sigurno s 100-200kn u prometnoj.. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 12, 2014 mmmmm,not ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala Ajde procitaj sto si napisao i onda se primjereno kazni. Poprilično glup odgovor. Iz mog iskustva trkeljas bez veze i daj me nemoj nasmijavat . I sto ti mislis, da je dobro sto si se vozio na toj gumi toliko? Pa covjece em svoju glavu imas u torbi svaki put kad sjednes u taj auto, em si opasnost za druge sudionike u prometu.. I ne znam kako si uopce uspio sve te godine proc tehnicki?!? Sigurno s 100-200kn u prometnoj.. Ma naravno. On ustvari gura taj auto amo-tamo po dvoristu dok se ne raspadne. Znam da je guma vrhunska i da se troši dosta brzo. Dobio sam ih po super dobroj cijeni pa mogu se i malo brže potrošit. Nije loše i uživaj Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted September 14, 2014 mmmmm,not ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala To su one stvari kojima se ne hvalis... Homoseksualno iskustvo, nošenje graudnjaka i štikli, vožnja na gumi iz 2001 cak ni za drift itd... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted September 14, 2014 Mozda covjek mislio uci u neku knjigu rekorda. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 14, 2014 To su one stvari kojima se ne hvalis... Homoseksualno iskustvo, nošenje graudnjaka i štikli, vožnja na gumi iz 2001 cak ni za drift itd... Šta fali grudnjaku i štiklama? Share this post Link to post Share on other sites
mirac 0 Posted September 14, 2014 Nista, ako ih ti ne nosiš, a ja ne moram gledati :-D Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted September 14, 2014 Znaci nista ne fali ni gumama iz 2001 posto ih ti ne vozis niti gledas Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted September 14, 2014 Mrki perverznjak stari ???? Share this post Link to post Share on other sites
luka0503 0 Posted September 17, 2014 Jučer kupljene yokohama winter drive v902a 235 45 17...valjda će trajat duže nego ljetne yokohama! Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted September 17, 2014 (edited) Jučer kupljene yokohama winter drive v902a 235 45 17...valjda će trajat duže nego ljetne yokohama! O da da da. Puno će trajati kad kreneš ranije prije 15 listopada. Special One ili Kobra 11 Kud ces ranije 2mj.? Edited September 17, 2014 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites