16 16
predatorGTIvr6

Gume

Recommended Posts

Eto moj stari se vozi na zimuljama starim prek 10god. Cak guma ne izgleda lose, ali je naravno za promijeniti, no on vozi tu i tamo i tu po gradu.

Ja evo uzeo nove Minerva 225/35/19 i bas sam zadovoljan. Ima profil kao bridgestone i probao ih u brzom rezimu po zavojima i na autobahnu preko 200km/h i jako sam zadovoljan. Nema buke i jako dobro drzi :palacg

Minerva - Tracmax su iste gume samo drugo ime. Koji je model? F105 106 107

Ja imam F107 225/40 18 I nisu lose.

moje su f105

Kratko pitanje, praktički nove zimske gume continental, sa čeličnim felgama i 4 glanc uredne ratkape 15" sa pola 2011 6r, koliko vrijede da ih stavim u oglas na prodaju?

Razmišljam uzeti Bridgestone Ponteza Adrenalin RE 002 i zimske Dunlop WrinterSport 4D

Ja sam uzeo za Passat Bridgestone Adrenalin u dimenzoji 225/40/18 i za sad sam zadovoljan sa njima.

A mogu reć i da sam i sa cijenom istih super zadovoljan.

Kratko pitanje, praktički nove zimske gume continental, sa čeličnim felgama i 4 glanc uredne ratkape 15" sa pola 2011 6r, koliko vrijede da ih stavim u oglas na prodaju?

Koja dimenzija

Ja sam uzeo za Passat Bridgestone Adrenalin u dimenzoji 225/40/18 i za sad sam zadovoljan sa njima.

A mogu reć i da sam i sa cijenom istih super zadovoljan.

Pazi s tom gumom :) Vrhunska je guma,ali se troši ko sladoled na moru .

Nisam jos siguran da li bi ih prodavao uopće, samo me zanima za koju cijenu bi bilo ok da uh prodam otprilike? :)

pošto si u samoboru,odi prek u sloveniju kod Furlana

Kolko gledam u SLO su josuvijek najjeftinije, dosad sam iso kod Lasića u Brežice manja je gužva nego kod Furlana.

Imam Trackmax F(neznam koji) star desetak godina 225/45/17 totalno su pojedeni rubovi od krivog špura i vec su plasticne pa ne drze bas po mokrom ali gume nis ne tresu i nisu spucale jedino me muci kaj nemaju smjer rotacije, a imaju outside i inside rub pa mi to malo cudno zgleda ko da se na jednoj strani gume vrte u kontra smjeru.

Bridgestone Adrenalin

Ako zdrzi ako se potrosi za 4 godine to je idealno. Volio bi mjenjat gume zato kaj su potrosene, a ne zato kaj su stare :P Ume ovo kad menjam gume, a jos ima mesa. Imam osjecaj ko da bacam hranu.

I kaj zna ko kaj je ovo u Molydonu http://www.molydon.hr/proizvodi/auto-gume-m+s-akcija ove cijene su skroz jeftine .... Kaj je to nesto staro sa zaliha

Stara zaliha. Pokušavaj uvaliti nepismenim kupcima. Kriza, ljudi nemaju para za poštene gume.

Zakon EU veli da guma smije biti stara 2 godine. Preko toga povlači natrag

Edited by Dottore

11 godina? Mission impossible ! Guma puca sa gotovih 7 godina

mmmmm,not

ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala

Znam da je guma vrhunska i da se troši dosta brzo.

Dobio sam ih po super dobroj cijeni pa mogu se i malo brže potrošit. :lol2

mmmmm,not

ja sad donedavno imao gumu iz 2001.godine. nigdje ispucana,ali ripne skoro i nije imala

I sto ti mislis, da je dobro sto si se vozio na toj gumi toliko? Pa covjece em svoju glavu imas u torbi svaki put kad sjednes u taj auto, em si opasnost za druge sudionike u prometu..

I ne znam kako si uopce uspio sve te godine proc tehnicki?!? Sigurno s 100-200kn u prometnoj..

mmmmm,not

Ajde procitaj sto si napisao i onda se primjereno kazni.

Poprilično glup odgovor. Iz mog iskustva trkeljas bez veze i daj me nemoj nasmijavat .

I sto ti mislis, da je dobro sto si se vozio na toj gumi toliko? Pa covjece em svoju glavu imas u torbi svaki put kad sjednes u taj auto, em si opasnost za druge sudionike u prometu..

I ne znam kako si uopce uspio sve te godine proc tehnicki?!? Sigurno s 100-200kn u prometnoj..

Ma naravno. On ustvari gura taj auto amo-tamo po dvoristu dok se ne raspadne.

Znam da je guma vrhunska i da se troši dosta brzo.

Dobio sam ih po super dobroj cijeni pa mogu se i malo brže potrošit. :lol2

Nije loše i uživaj :)

mmmmm,not

To su one stvari kojima se ne hvalis...

Homoseksualno iskustvo, nošenje graudnjaka i štikli, vožnja na gumi iz 2001 cak ni za drift itd...

To su one stvari kojima se ne hvalis...

Homoseksualno iskustvo, nošenje graudnjaka i štikli, vožnja na gumi iz 2001 cak ni za drift itd...

Šta fali grudnjaku i štiklama?

Znaci nista ne fali ni gumama iz 2001 posto ih ti ne vozis niti gledas :)

Jučer kupljene yokohama winter drive v902a 235 45 17...valjda će trajat duže nego ljetne yokohama! :vozi

Jučer kupljene yokohama winter drive v902a 235 45 17...valjda će trajat duže nego ljetne yokohama! :vozi

O da da da. Puno će trajati kad kreneš ranije prije 15 listopada. Special One ili Kobra 11

Kud ces ranije 2mj.?

Edited by Dottore

16 16