16 16
predatorGTIvr6

Gume

Recommended Posts

Nešto pametno u 195/45R15

da drži na mokrom i suhom

Ja iman dunlop bluresponse.195/45-15 i prezadovoljan san. Drzanje po mokrom jednako onom po suhom. Pogotovo na kocenju po kisi su se pokazale dobre. Iman ih drugu sezonu i jos su mekane i imaju prifila jos dosta. Cjene se nesican tocno al mislin da je oko 520kn bila

Ja iman dunlop bluresponse.195/45-15 i prezadovoljan san. Drzanje po mokrom jednako onom po suhom. Pogotovo na kocenju po kisi su se pokazale dobre. Iman ih drugu sezonu i jos su mekane i imaju prifila jos dosta. Cjene se nesican tocno al mislin da je oko 520kn bila

Edit. Krivo napisa. 195/50 15.

Nexen: 8000, 9000, nfera su4

Federal ss-595 i ss-595 evo ??

sve su gume od 570- 600kn.. 225 40 18 dimenzija

da li je imao tko iskustva s kojom? i koju uzet od tih navedenih? (moze i preporuka al oko te cijene otprilike)...

Kažu da su te nexen bolje.

Mada ja nebi stavio niti jedne od njih na svoj auto.

Nešto pametno u 195/45R15

da drži na mokrom i suhom

uniroyal rainsport 3 ili continental sc 2.

Evo uzea ja danas 225/40-18 dunlop sportmaxx rt pa cemo viditi!

1000kn/kom skupa s montazom, ventilima itd!

odgovor je isao za ekusetic,on je pitao za te gume

:palacg

Edit. Krivo napisa. 195/50 15.

Kažu da su te nexen bolje.

Mada ja nebi stavio niti jedne od njih na svoj auto.

uniroyal rainsport 3 ili continental sc 2.

hvala

kao sto sam napisao vec, vulkal hoce isto podvaliti stare gume bez da ti kazu a kad skuzis, nude ti sitni popust.

I opce ne jebem price da guma moze stajati.. jer nije ista cijena gume stare 3 mheseca i 3 godine. A sramotno je da ti to ne kazu nego da moras trckarati oko dizalice i gledati

el ko uzimao michelin energy saver?... malo jesu skuplje, ali dugo traju... 185/60 r14 ili 195/50 r15...

Ovo da je ta guma plastika su samo priče onih koji ju nemaju. Ja je imam i nemam zamjerki za gumu. Za normalnu vožnju je dobra, po kiši isto, rjetko kad ABS treba asistirat. Nije badava tak skupa. Za divljanje i driftanje i te pizdarije neznam kakva je, jer vozim normalno.

Kad budeš opet trebao gume kupi Fuldu ecocontrol

izađe te jeftinije a nije niti bolja niti lošija od

Michelin energy savera

Ima li tko iskustva s gumom brigstone turazna t001 u dimenzijama 205/55 r16

Zar nitko nema gume takve :-/

Ja sam imao Turanzu ER300....u dimenziji 195 50 15 na golfu 3....

guma je bila prva liga i na suhom i na mokrom....svakako preporuka....

Edited by ekusetic

Luka nesreco prvo napisi koliko si para spreman potrosit? Ja cu ti preporucit ove: GY EagleF1 Asy2. Imo ih i na golfu i sad na Tiguanu. Odlicne u svakom pogledu! Jesu skuplje, ali se isplate svaku kunu.

e da vas pitam

kaj velite na tigrove gume u 195 50 15 dimenziji
kupujem nove gume ovaj mjesec i bas malo gledam , tigar mi nije opcija ali me bas zanimaju iskustva

ja ciljam na fuldu ecocontrol ili yokahama bluearth

@sever mislim da je to dimenzija koja nije pre skupa, ako volis brzu voznju, za 300-400 kn vise mislim da se isplati uzet neki malo jaci brend guma. Npr toyo, imao ih 2 puta, jako dobra guma za ne puno love. Gy isto tako. Mislim da i hankook nisu lose (njih nisam imao pa necu tvrdit). Za ove low budget gume vecinom vrijedi, godinu ili dvije dobre onda nagl postanu losije. I vecina ih je losija po mokroj podlozi.

ma kakva brza voznja s 59kw lol hahah

ma gledam nesto da moze bar dvije sezone u , kombinaciji sa zimskim gumama

ova fulda mi je cijenom prihvatljiva a vidim da gore ima i preporuka za nju

Kolko vidim , vulkal nema uniroyal u ponudi, bar ne u mojoj dimenziji

može preporuka za ljetne gume 235/40 r18

Baš kako ti je Vlaho rekao.

Koliko si spreman potrošit?

Imaš ih od 60€ pa sve do 180€ po komadu.

Ovo da je ta guma plastika su samo priče onih koji ju nemaju. Ja je imam i nemam zamjerki za gumu. Za normalnu vožnju je dobra, po kii isto, rjetko kad ABS treba asistirat. Nije badava tak skupa. Za divljanje i driftanje i te pizdarije neznam kakva je, jer vozim normalno.

Ocito nisi probao dobru gumu, jer onda bi vidio razliku. Jednom sam razbio auto zbog nje, a skoro bar 10 puta. A imao sam je i na petici i na kombiju i na passatu.

Po suhom je svaka guma dobra, al po kisi kad probas postenu gumu i shvatis da se po kisi mozes voziti ko po suhome onda vidis kakvo je smece energy saver.

Samo sta svi kad padne kisa se useru i voze ko babe i rade kolonu. Da imaju dobru gumu onda bi se vozili ko po suhome. Naravno izuzmimo par cesta u svakom gradu di je asfalt toliko los da se i po suhom skoro pa klizes.

Meni osobno od svega sta sam probao, pirelli p zero nero, Michelin pilot sport 3, conti sport 3 i 5, rainsport 2. A od zimskih me odusevio onaj uniroyal ms neki broj, po kisi i snijegu top a malo para su...

Guma glavu cuva...

Prvo sam imo fuldu neku. To je doslovno vrtilo na mjestu na suhoj cesti. Onda sam probao premium contact 2. Ta guma je zakon, jedino je muci aquaplaning. I sad imam taj michelin energy. Po mokrom je losija od premiuma naravno, al sad da je strasno losa i nije. Meni barem ne proklizuje po kisi. Nismo svi isti vozaci.

kakva je energy saver u usporedbi sa sava eskimo?... jer sam se do sad cijelu godinu vozio na savi...

Sever pogledaj na gume.com.hr

Ja ti tigar nebi preporucio

Ma tigar ni nije opcija , samo me zanima kakve su , dosta dugo su kod nas na trzistu a niko nista ne pise Edited by sever

Prvo sam imo fuldu neku. To je doslovno vrtilo na mjestu na suhoj cesti. Onda sam probao premium contact 2. Ta guma je zakon, jedino je muci aquaplaning. I sad imam taj michelin energy. Po mokrom je losija od premiuma naravno, al sad da je strasno losa i nije. Meni barem ne proklizuje po kisi. Nismo svi isti vozaci.

Ma sve 5, samo kazem da za mene osobno je ta guma bila katastrofa. Da sam vozio i na losijim jesam...

16 16