NoOne 0 Posted March 15, 2015 (edited) Original dimenzija za golfa 5 ti je 195/65/15, puno je jeftinija guma. Odi ih upisati ako mislis da bi murija mogla zajebavati... A koje gume, jbg ovisi koliko para mislis dat, sve osim nekih kineskih ce bit ok i da nisu neke eco jer su od kurca... Upisana mi je ta dimenzija. Znam da ispod 400kn ne mogu dobit nešto dobro, a to niti ne tražim. Ajmo još nešto preporučite. Edited March 15, 2015 by NoOne Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 15, 2015 goodyear dunlop michelin sta god da stavis neces pogirjesit... iako imam ja za prodat goodyear u toj dimenziji u super stanju, skinuo sam ih sa svog mk6 Share this post Link to post Share on other sites
NoOne 0 Posted March 16, 2015 (edited) Jel zna netko koliko bi mi naplatili kod furlana skidanje čelićnih felgi sa zimskih guma i stavljanje na nove ljetne koje uzmem kod njih? Edited March 16, 2015 by NoOne Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 16, 2015 Vjerovatno besplatno. Nazoves i pitas... Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted March 16, 2015 kakve su bf goodrich? u kojoj su kategoriji po kvaliteti? jer se cine dosta povoljne a trgovci uvijek hvale da su to kao podmarka neke poznatije vrste gume (nemgou se sjetiti koje tocno) Share this post Link to post Share on other sites
NoOne 0 Posted March 16, 2015 (edited) Jel Goodyear EFFICIENTGRIP PERF 91H 195/65 R15 dobra guma i da li se isplati? http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/hr/auto-gume/seznam/artikel/15965835 412 kn za gotovinu. Edited March 16, 2015 by NoOne Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted March 17, 2015 Barum bravuris 3hp ili dayton d320?ima li ko iskustava sa navedenim? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 17, 2015 ja sam uzeo ove dayton Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted March 17, 2015 Jesi ih provozao? Kakvi su utisci? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 17, 2015 nisam. nisam jos felge dao polirati ali moj frend ima i dobre su. dobro drze Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted March 17, 2015 Jesu li bolje od nankanga Ns2? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted March 17, 2015 Vjerujem da jesu. Nevjerujem da su losije Share this post Link to post Share on other sites
dean 1 Posted March 17, 2015 evo čitam u Glasu Istre da nema više loših guma, tako da ne brinete :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted March 17, 2015 Onda dayton ce biti. Hvala mario na info Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted March 19, 2015 stigle su mi gume ali dot nije s brojevima vec slovima moze mi netko provjeriti: DOT NEOF JFAR Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted March 19, 2015 Pogledaj s druge strane gume..mora pisati...i nepise ti uvjek dot ispred godine proizvodnje Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 19, 2015 Tak je, evo baš sam mijenjao gume, na vanjskoj su isto samo slova koja valjda nemaju veze s dotom nego su slučajno istog oblika, a dot je s unutrašnje strane. Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted March 19, 2015 (edited) moze misljenja- Hankook ventus prime 2 ili Uniroyal rainsport 3? cijena je skoro ista..nezz koja bi bila bolja Edited March 19, 2015 by D.M Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted March 19, 2015 moje su bile zapakirane dvije i dvije i vidila se vanjska i unutarnja strana, ali ocito se tako potrefilo da je dot bio s oni strana gdje su prijanjale jedna na drugu. Sad kad sam raspakirao nasao sam dot koji je 4914 Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted March 19, 2015 I ja uzeo nove prije par dana...meni je dot 4314 Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 19, 2015 Ja jucer stavio dvije nove dunlop sport maxx rt 18" a dot je 0315 haha kaze vulkanizer jos su vruce hahaha Share this post Link to post Share on other sites
T.Valjak 0 Posted March 19, 2015 Nokian Line 185/60 r14... iskustva kakva?... u vulkalu 350kn... Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted March 21, 2015 Sava intenza UHP? jel to valja kaj? stavil bi ih odzada dobra je cijena, imao sam intenzu običnu i bolja je od goodyera exellanca. Pa ako je po njoj UHP bi trebao bit bolji. Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted March 21, 2015 Odlične su Savine UHP. Provjereno. Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted March 21, 2015 Kupljene danas, jbt uz nju gledam goodyear identična, čak neke kanale sava ima dublje, a jeftinja 300kn po komadu. Share this post Link to post Share on other sites