Abica 0 Posted October 16, 2016 A pazi naravno da je bitna I.kvaliteta I vrsta gume.. ali ove sta imam ja ( minerva) su mi full ok... sada za ostale kineske neznam.... ima svega na trzistu... nazalost :-) :-) Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted October 17, 2016 Minerva? Ne bi to ubacio ni u romobil. Pusti svoje priče frend vulkanizera i reklamacije. Njemu je cilj riješiti da rasproda. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted October 17, 2016 Minerva? Ne bi to ubacio ni u romobil. Pusti svoje priče frend vulkanizera i reklamacije. Njemu je cilj rijeiti da rasproda. Potpis. Te Minerva ni na kolica nebo stavio. Da ti je to pravi frend, nikad ti nebi uvalio tako neko smeće od gume. Frend vulkanizer mi preporuci najbolje pa onda ako nemam love, onda trazi nacin da mi to razvuce na vise rata, ne nudi mi neke plastike. Share this post Link to post Share on other sites
NikolaIV 0 Posted October 17, 2016 Jel iko ima Nankang marku na svom autu? Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted October 17, 2016 Na gumam štedit nikako! Pogotovo u ovo jesensko/zimsko razdoblje, mokre ceste, sluzave, lišće, snijeg, bljuzga. Nema šanse da ekspermentiram sa gumama. Imao sam savu par sezona, i nikad više! Samo premium uzimam! Share this post Link to post Share on other sites
NikolaIV 0 Posted October 17, 2016 http://www.najjeftinijegume.com/hr/pneumatiky.php?druh=1 A na ove prve? Yokohama bluearth Share this post Link to post Share on other sites
polic na kvadrat 46 Posted October 17, 2016 (edited) Na gumam štedit nikako! Pogotovo u ovo jesensko/zimsko razdoblje, mokre ceste, sluzave, lišće, snijeg, bljuzga. Nema šanse da ekspermentiram sa gumama. Imao sam savu par sezona, i nikad više! Samo premium uzimam! Istina na 4 gume nek uštediš max 600kn i negdje pobereš rubnjak ili lupiš negdje eto troška ako nemaš full kasko...Gume i kočnice glavu čuvaju tako da štednja na tim stvarima nikako nije pametna... Edited October 17, 2016 by polic na kvadrat Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted October 17, 2016 Istina na 4 gume nek uštediš max 600kn i negdje pobereš rubnjak ili lupiš negdje eto troška ako nemaš full kasko... Gume i kočnice glavu čuvaju tako da štednja na tim stvarima nikako nije pametna... Jok, samo da ne postaneš ubica u crnim kronicima Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted October 17, 2016 Jel iko ima Nankang marku na svom autu?Imao ns2 na passatu, nove kupio, vise puta skoro razbio auto po kisi. Nikad vise...Ima cura zimske, po kisi katastrofa. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted October 17, 2016 Polo se vozi samo po puli i okolici tu nema snijega vecinom kisa tako da ce se voziti na Rainsportu 3 kišnoj gumi a za golfa 2 imam savu eskimo koja je više i nego odlicna u dimenziji 175/70r13 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted October 17, 2016 Ja imam nankang zimske 235/40/18 i tak, samo jednom sam zapeo s njima a ostalo su se pokazale kao ok. No ne namjeravam ih opet kupovat, ne volim stati u snijegu. Ok, mozda cak nije bilo do guma ali ipak... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted October 17, 2016 Znaci onda sava pusing. A nista cemo traziti nesto malo bolje Share this post Link to post Share on other sites
Abica 0 Posted October 18, 2016 Sigurno da je zimska bolja ako je od neke marke.. ali sve ovisi kako se vozi.. ipak su to zimski uvjeti na cestama.. slazem se da gume I kocnice glavu cuvaju I da na njima se ne treba stedjeti.. zato sam I ljetne stavio dunlop sportmaxx rt2... jos u proljece EBC diskove I sve rjeseno :-) Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted October 18, 2016 Znaci onda sava pusing. [/size] A nista cemo traziti nesto malo bolje sava zimska je 5 koplja iznad bilo kojeg brand name-a (ali po cistom snijegu ) bljuga i kiša je solidna i sigurno je bolja od kineskih Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted October 18, 2016 (edited) Potpis za Savu(zimsku) Edited October 18, 2016 by D.M Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted October 18, 2016 Sava je u gornjem rangu niže kvalitetnih guma (No name). To su priče starih ljudi koji samo vjeruju savi i tvrde da je najbolja Share this post Link to post Share on other sites
D.M 0 Posted October 18, 2016 Ne tvrdim da je najbolja,al iz osobnog iskustva(imao u 13,15,16 cola) znam da je odlicna guma(sve ukupno) za neku prosjecnu voznju,u snijegu jako dobra i sasvim solidna po bljuzgi i kisi,naravno,ne ako mislimo vozit kao da su ljetni uvjeti,jedino za autoput nemam nekih saznanja(posto ga rijetko koristim zimi). Sad imam Continental(nove lani kupljene) i ne primjecujem neke bitne razlike osim boljeg ponasanja na kisi,al,mozda mi se cini. Ugl,za svoju cijenu je Sava zimska veoma dobra,to je moj dozivljaj. Napominjem da mijenjam set svaku trecu sezonu,tako da ne znam kakve su kad malo ostare,vjerojatno tu ima vecih razlika. Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted October 18, 2016 Jel tko probao Momo gume? Share this post Link to post Share on other sites
Abica 0 Posted October 18, 2016 Ja probao na starijem golfu IV ... zimske gume u dim 195/65/15 Cormoran, savu eskimo, good year ultra grip8 I continental ts 850... nisam neku pretjeranu razliku primjetio medu navedenim gumama... osim cijene :-) Barem kuda sam ja vozio.. Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted October 18, 2016 pa u principu najvise kise bude kod nas, vise ih imam zbog razloga da ne stavljam lance i da se bezbrizno vozim, dosada sa uvijek derao nokian i nakon 2 do 3 sezone max mjenjao. Na golfu ih korsitim drugu sezonu u 15 cola i zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
Abica 0 Posted October 18, 2016 Ja sam trazio sebi nokian u 18 dim dodu me 860kn komad Poslano sa mog HUAWEI VNS-L31 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted October 18, 2016 Da li se isplati stavljat 2 zimske i 2 ljetne na 19 za zimu? U Istri nema snijega,jedino idem u GK ili za ZG ponekad... Nesto pomazu,ali da li zaista toliko gdje nema snijega i to u 19 cola? Dvoumim se jako, imam opciju za one lance da njih uzmem kad negdje idem i stavim ljetne. Koji su Vasi savjeti? Vjerovatno cu ipak uzimat 225 3t 19,ali neznam sta da napravim. Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted October 18, 2016 Lance na 19" felge? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted October 18, 2016 Sava je u gornjem rangu niže kvalitetnih guma (No name). To su priče starih ljudi koji samo vjeruju savi i tvrde da je najbolja Nebi se baš složio sa tom tvrdnjom. Da li se isplati stavljat 2 zimske i 2 ljetne na 19 za zimu? U Istri nema snijega,jedino idem u GK ili za ZG ponekad... Nesto pomazu,ali da li zaista toliko gdje nema snijega i to u 19 cola? Dvoumim se jako, imam opciju za one lance da njih uzmem kad negdje idem i stavim ljetne. Koji su Vasi savjeti? Vjerovatno cu ipak uzimat 225 3t 19,ali neznam sta da napravim. Ne isplati se ni 19" stavljat ako ćemo o tome. Ja bi rađe neke 17" stavi na zimske i 19" ljetne. Share this post Link to post Share on other sites
Daci 0 Posted October 18, 2016 jeli netko imao iskustva sa NEXEN N fera su1 gumama..po reviewima ih hvale a dosta su jeftine , zanima me udobnost i držanje po mokorom ..po suhom svakaguma drži Share this post Link to post Share on other sites