MarioIV 11 Posted June 5, 2017 Davanti dx640 preporuka za gume. Js evo 4 mjeseca ih vozim i sasvim sam zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted June 6, 2017 Svi hvale rainsport 3 a koliko sam skuzio po testovima na suhom nije dobila neku predobru ocjenu Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted June 6, 2017 Otkad sam probao Dunlop ne mjenjam ga, odličan po suhom i mokrom.... Ali ima dosta odličnih marki pa se teško odučit jer svatko preferira nešto drugo. Share this post Link to post Share on other sites
marko-zd 0 Posted June 6, 2017 Otkad sam probao Dunlop ne mjenjam ga, odličan po suhom i mokrom.... Ali ima dosta odličnih marki pa se teško odučit jer svatko preferira nešto drugo. Isto tako i ja. Dunlop mi je broj 1 Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted June 6, 2017 Ja sam sebi uzeo za ljetne 17" i za dr auto 15" pirelli za sad dobre oboje i cijenom su ok Poslano sa mog HTC Desire 630 dual sim koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
sale6666 1 Posted June 6, 2017 Na suhom su sve gume dobre, pa cak i plasticni nankang, ali po mokrom tu se gleda guma. Imam vec drugi set rainsport i super je guma. Vozio sam i bridgestone s001 i continental contitech 3 , ali ova mi je bolja Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted June 6, 2017 Rainsport je odlicna guma za cjelogodišnju vožnju gdje su vecinom kiše po mokrom drži kao na suhom. Malo se brže troši ali to je zanemarivo koliko je guma dobra tko želi da mu se guma ne troši neka kupi fuldu ecocontrol voziš pažljivije po mokrom a traju godinama Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 6, 2017 Ili michelin energy saver, koliko potrosis prve godine ostatak traje dok auto ne razbijes. Btw uniroyal sam imao rainsport2, rainsport3, ms plus 66, ms plus 77 i iskreno ne znam sa kojom sam vise zadovoljan. Meni je kisa najbitnija, a po kisi drze kao da je suho. Na suhome ako ne ide covjek u ekstreme svaka drzi. Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted September 24, 2017 (edited) Sto kažete na zimsku gumu continental dot 2010? Ima mesa nekih 5-6 mm ali moje misljenje da to nije vise za uporabu pogotovo gdje su zimski uvjeti. Tako da ću uzimati nove, ali onako cisto me zanima jeli to za bacit ili bi posluzilo nekom jos. Edited September 24, 2017 by tommek10 Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted September 24, 2017 Dvoumim se izmedju michelin alpin a5 i continentala ts860 ima li ko preporuku? Cuo sam da se conti brzo trose Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted September 24, 2017 Kupio sam nove Conti 850p, vozio ih 2 zimske sezone i prodao dalje za super cijenu, tako da, iz mog iskustva, to s trosenjem ne stoji. U 4om mj ove godine sam uzeo ljetne sportcontact 6, napravio 15ak tisuća na njima i vjerujem da imaju jos 10-15 tisuća za sljedecu sezonu. Meni su Conti zakon gume. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted September 24, 2017 Moj glas isto za Conti. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 24, 2017 Sto kažete na zimsku gumu continental dot 2010? Ima mesa nekih 5-6 mm ali moje misljenje da to nije vise za uporabu pogotovo gdje su zimski uvjeti. Tako da ću uzimati nove, ali onako cisto me zanima jeli to za bacit ili bi posluzilo nekom jos. Ako su dobro skladištene trebale bi biti još ok Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted September 25, 2017 jutro dali ima itko iskustva sa Nokian WR D4 kisa-trajnost hvala inace do sada sam vozio samo na cintui (ts850 i 860) Share this post Link to post Share on other sites
dodoonn 1 Posted September 25, 2017 Gdje mogu najjeftinije proc s Uniroyalom rainsport? Share this post Link to post Share on other sites
matecro007 0 Posted September 25, 2017 (edited) jutro dali ima itko iskustva sa Nokian WR D4 kisa-trajnost hvala inace do sada sam vozio samo na cintui (ts850 i 860) Ja ih uzimam ovu zimu. Za sad sam samo cuo dosta dobra iskustva s njima , naravno imaju i one mane , vecina ljudi pricaju kako se dosta ljuste sa strane. Recimo na proslogodisnjim testovima su bili medu boljima - http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-ADAC-Winter-Tyre-Test-185-65-R15.htm http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2016-AZ-Winter-Tyre-Test.htm Edited September 25, 2017 by matecro007 Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted September 27, 2017 Ako su dobro skladitene trebale bi biti jo ok I koliko vrijede takve gume... mislim dali se opće isplati prodavati. Možda bi nekom poslužile a 300-400kn i nisu novci za baciti. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 I koliko vrijede takve gume... mislim dali se opće isplati prodavati. Možda bi nekom poslužile a 300-400kn i nisu novci za baciti. Prodaš nekome za 300-400 kuna ti ceš biti sretan a i onaj šta kupi imat ce gume za makar jednu sezonu Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted September 27, 2017 Upravo tako, stavio sam na njusku...mozda se javi tko. Hvala puno Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 oce sigurno ako ima neka radio tržnica ili slicna emisija daj i tamo ima ljudi sta nemaju novaca i biti ce sretni sa time Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted September 27, 2017 To će se prodat nabrzinu. Ljudi većinom gledaju dubinu šare i da sveukupno guma dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted September 27, 2017 moj stari vozi na ljetnim i zimskim gumama starim sigurno 10 godina koje ok izgledaju, auto mu služi za do grada i nazad i više od pola kilometraže šta ima na satu sam ja napravio. Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted September 28, 2017 Kod nas narod se kune u Debicu zimsku gumu jer pokazala se bolje cak i od Conti. i drugih premijum guma, na snijegu nema boljih guma tako kazu pa evo da pitam ovde da li je ko cuo za Debica gumu i kakva su iskustva. Share this post Link to post Share on other sites
matecro007 0 Posted September 30, 2017 Nedavno je ADAC izbacio test za zimske 195/65/15 https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2017_winterreifen_195_65_r15.aspx?ComponentId=301792&SourcePageId=31821I sad malo se informiram za ove Kleber Krisalp HP3, dio michelin grupe. Sto vi mislite? Jel neka muljaza , placeni testovi? Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted September 30, 2017 Hankook ne izgledaju lose po testovima uopste Share this post Link to post Share on other sites