Ronaldo 16V 0 Posted November 23, 2012 Koliko km imaš sportrack3?? Ja ih imam u dimenziji 205/55-16 na autu od cure, na autu su 40.000km i sada su se napravili zubi na onim plocicama koje su na kraju šare, pa je počela biti bučna.. Sada su spremljene na zimski san, a na proljeće kad ih stavim na auto zamijeniti ću prednje na zadnje, pa ću vidjeti dali će se poravnati ti zubi! Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 23, 2012 vredestein sportrack je dobra guma,dok za sessantu to nemogu reći,mnogo smo ih mjenjali jer su ispucale bočnice,sad su kasnije to "navodno" ispravili... Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted November 26, 2012 ja pred 2 mjeseca stavio sve 4 nove continental sportcontact 5 - prezadovoljan, po suhome strawa, po mokrome ko na tračnicama.... U subotu sad uzel zimulje dunlop wintersport 4D, još nisu gore ali po izgledu i doditu obećavaju jako puno. Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted November 26, 2012 evo ja prije par dana kupia iste zimulje,nisam ih jos stavia na auto,a i necu tako skoro s obzirom na vremenske uvjete. javi iskustva sa prvog snijega kad ih montiras! Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted January 8, 2013 Je l ima netko da je u posljednje vrijeme išel po gume? Trebal bi ić po gume nove, do sad sam uvijek išao po zakonu, imao upisane gume i sve, al ovaj put bi trebao kupiti drugu dimenziju nego kaj mi je zapisana u prometnoj, pa pitam ak ima netko tko je išel u posljednje vrijeme na Harmicu s istim problemom možda... Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted January 10, 2013 Išel sam ja nedavno. Kupoval sam frendici za Clia 14". Carinik se čudil kak 14" na golfa pa sam mu rekel da je kriza. Ok je bil lik, malo popričali i pustil me. Al moglo se desit da sam naletil na zaj.banog carinika i da mi opali carinu, jer nemam upisane gume u prometnu. Sve ovisi na kog naletiš... Share this post Link to post Share on other sites
Polo R 0 Posted January 12, 2013 Je l ima netko da je u posljednje vrijeme išel po gume? Trebal bi ić po gume nove, do sad sam uvijek išao po zakonu, imao upisane gume i sve, al ovaj put bi trebao kupiti drugu dimenziju nego kaj mi je zapisana u prometnoj, pa pitam ak ima netko tko je išel u posljednje vrijeme na Harmicu s istim problemom možda... Ako ideš u Sloveniju po gume ljepo ih baciš u gepek ili na zadnje ziceve, nemoj montirat, pokusaj barem imat priblizan broj osoba u autu koji bi odgovarao potrošenom iznosu (1000kn/osoba) i ljepo pristojno razgovaras i pustit ce te, ako ti ih vidi na autu velika vjerojatnost da će te zajebavat Share this post Link to post Share on other sites
Jericho 0 Posted January 14, 2013 Ako idu osobe s tobom MORAJU biti iz istog kućanstva, dakle ista adresa Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted January 14, 2013 Ako ideš u Sloveniju po gume ljepo ih baciš u gepek ili na zadnje ziceve, nemoj montirat, pokusaj barem imat priblizan broj osoba u autu koji bi odgovarao potrošenom iznosu (1000kn/osoba) i ljepo pristojno razgovaras i pustit ce te, ako ti ih vidi na autu velika vjerojatnost da će te zajebavat A kak on može zajebavat ak ima gume na autu.... Share this post Link to post Share on other sites
marin04 0 Posted January 14, 2013 da, i meni je to čudno... šta ako san ja kupio gume jučer u hr i eto iša u slo s novim gumama, kako to mogu znat?? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted January 14, 2013 Ako idu osobe s tobom MORAJU biti iz istog kućanstva, dakle ista adresa Tehnicki ne moraju ako svaka osoba ima svoju prometnu u kojoj se navodi ta dimenzija guma. U praksi je to nemoguce postici, pa je pozeljno da imaju svi isto prebivaliste. Naravno, guma po komadu ne smije preci 1000kn pa makar bilo cetri osobe u autu a kupuju se dvije gume... Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted January 14, 2013 Tako je, osobe moraju biti iz istog kučanstva tj. prijavljene na istu adresu, i trebate imati upisane te dimenzije guma koje kupujete. Ali i možete ići sa prijateljem uz predočenje njegove knjižice vozila i da ima isto te upisane dimenzije koje kupujete. To se već gro puta ponavlja i to je zakon. Sve ovo ostalo je sreća na kakvom carinika naletite Share this post Link to post Share on other sites
Polo R 0 Posted January 22, 2013 A kak on može zajebavat ak ima gume na autu.... Tražit će te račun da mu pokažeš, isto ko da kupiš sat, laptop, iphone bilo sta, moze te trazit racun ako se vidi da je novo. A ovo da moraju bit iz istog kučanstva čujem prvi puta, nisam jednom išo po gume i nikad nitko nije spomenuo da moraju bit ljudi iz istog kučanstva, a pogotovo da moraju bit dimenzije guma koju su upisane u knjižicu. Šta ako ja idem po gume pa ih mislim stavit na auto i tek onda ih upisat u knjižicu?? Share this post Link to post Share on other sites
VZ2001CB 0 Posted January 22, 2013 . Šta ako ja idem po gume pa ih mislim stavit na auto i tek onda ih upisat u knjižicu?? to se i ja pitam. ma kakva knjizica. kad izlazim iz hr, dobar dan, cujte idem prek po gume bla bla bla, jel moze to tak? moze... puno hvala i gas odem kupim, montiram i evo me natrag. dobar dan, evo mene, tu je racun... i aj bok Share this post Link to post Share on other sites
Sven250 0 Posted April 11, 2013 (edited) Kakve su ljetne gume nexen n8000,jel se vozio tko na njima,iskustva? Edited April 11, 2013 by Sven250 Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted April 12, 2013 Kolko para tolko muzike, Ja sam imao wanli i kaaaaaaatastrofaaaa Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted April 21, 2013 Ovaj tjedan sam kupio Dunlop Sport BluResponse i drze zbilja predobro, trenutno najbolja guma na kojoj sam vozio...nadam se da ce takve bit i po kisi. Po testovima jako dobra guma inace. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted April 21, 2013 isto sam uzeo i za passata, 215/55/16, najbolja guma u toj dimenziji po testovima. Share this post Link to post Share on other sites
Roki 0 Posted April 21, 2013 Ovaj tjedan sam kupio Dunlop Sport BluResponse i drze zbilja predobro, trenutno najbolja guma na kojoj sam vozio...nadam se da ce takve bit i po kisi. Po testovima jako dobra guma inace. Koju dimenziju?Baci par dojmova kad je malo provezeš za par dana. Share this post Link to post Share on other sites
sharp21 0 Posted April 22, 2013 ima li netko iskustva sa ovom gumom T205/55R16 91V PROXES CF1 TOYO išle bi na passata varianta Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted April 28, 2013 Koju dimenziju?Baci par dojmova kad je malo provezeš za par dana. 185/60/14 dobra guma zbilja...1.6D nije jak opcenito motor al ove gume nema sanse da zavrti...ni najmanje...udobna, tiha...omjer cijene i kvalitete jako odlican po meni Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 28, 2013 continental sc3 ili pireli zero nero? Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted April 28, 2013 continental sc3 ili pireli zero nero? SC 3 Share this post Link to post Share on other sites