16 16
predatorGTIvr6

Gume

Recommended Posts

Danas namontirao 205/55-16 H Nokian Z Line. Za sada bolje od Michelina MXM iz 2003 koje su od prvog dana bile na autu.

Pa naravno da su bolje kad su bar nove naspram ovih koje si imo 11g!!! :)

Kapa dolje kad si se imo hrabrosti toliko dugo vozit na tim Michellinkama..

11 godina? Mission impossible ! Guma puca sa gotovih 7 godina

Stavio sam Nexen Roadian HP 255/50/19 na mercedes R500 4matic... Mislim da znate kakav je to auto i kolko konja ima

Ocekivao sam smece jer su gume najjeftinije u toj dimenziji (cca 1050kn po komadu, a ostale su od 1700 navise) a gume su se pokazale odlicne...

Super drze po mokrom i po suhom, ne tresu, tihe.

Preporucam svakome

jebote... imat R500 4matic a ne imat love za Conti SC ili slicno...

pa di. nexen na takav auto.....

il je to autić samo za do kvartovskog Konzuma i kafića?

Iskreno postoji ona stara.

Guma glavu cuva.

Ja ne bih riskirao sa tim gumama .

Prosle godine sam isto tako napravio glupost sa syron zimskim gumama.

Nisu lose do nekih 100 kmh.

Iskreno ne preporucam.

Nisam dovoljno bogat da kupujem dva puta. :ne2 :ne2

uvijek je bilo koliko para tolko i muzike...međutim svako ima svoje...sretno onima koji stavljaju te jeftinije gume na svoja auta :vozi

Razmišljam uzeti Bridgestone Ponteza Adrenalin RE 002 i zimske Dunlop WrinterSport 4D

pred 10 dana namontirane FULDA SPORTCONTACT na passata. U međuvremenu napravljeno 3 000km i mogu samo reć da sam hebeno razočaran i da je ovo posljednji put da vozim fuldu....

Bio sam u dilemi uzet nju ili Michelin pilot premacy ( kakve sam imao do sada ) s time da michelin nisu imali s idnexom brzine većim od 210 odnosno trebalo je čekat a meni se žurilo.

Tek sad vidim kolko sam se zaebo...

I pio mokrom i po suhom su bile bolje 5 god stare michelinke....

Ja sam uzeo Dunlop blue response, prije koji mjesec i prezadovoljan sam njima, extra su na suhom i mokrom.

Al sam dosta dugo vagao između Dunlop i Conti, iako sam već conti imao htio sam probat nešto novo.

11 godina? Mission impossible ! Guma puca sa gotovih 7 godina

Eto moj stari se vozi na zimuljama starim prek 10god. Cak guma ne izgleda lose, ali je naravno za promijeniti, no on vozi tu i tamo i tu po gradu.

Ja evo uzeo nove Minerva 225/35/19 i bas sam zadovoljan. Ima profil kao bridgestone i probao ih u brzom rezimu po zavojima i na autobahnu preko 200km/h i jako sam zadovoljan. Nema buke i jako dobro drzi :palacg

Tu pola norveske vozi na Minervi ali nemam bas nekog pouzdanjs. Asfalt je grub pa nije lose, ali ja ne bi

Tu pola norveske vozi na Minervi ali nemam bas nekog pouzdanjs. Asfalt je grub pa nije lose, ali ja ne bi

Drago mi je to za cuti. Meni su se pokazale stvarno dobre. Ima grip i na mokrom jer mi ne slajdra nikako u 2. dok je na bridgestone par god starim uredno slajdralo, a o federal gumama jos ranije necu ni komentirat tu grozotu :)

Ona je ovdje najjeftinija pa je to jedan od razloga.

Jedina koja je jeftinija je nankang

Ja mislio da se u Norveskoj dobro zivi kad ono voze se na jeftinim gumama

Zivi se dobro ali kao sto rekoh asvalt je jako grub tako da sve drzi. A ta minerva u 18 cola dode 1300-1500kn a nekakav continental 4000 po komadu.

Sve jasno ;)

Evo kod mene zimulje '08. godina i ove god su se raspale, a po ripnama gledajuci vozile bi jos. ;)

Zivi se dobro ali kao sto rekoh asvalt je jako grub tako da sve drzi. A ta minerva u 18 cola dode 1300-1500kn a nekakav continental 4000 po komadu.

Sve jasno ;)

bome su im dobre cijene gore :)

Onda znas da i place prate situaciju.

Uglavnom svugdje je bolje i lakse nego kod nas.

Nazalost

Hm, umene ljetne gume stare prek 10 godina ali su potrosene od krivog spura prijasnjeg vlasnika. Zimske isto tako stare 10 let i potrosene u koso ali nevide se nigdje znakovi starosti.

Uglavnom ocu to mijenjat pa me zanima di najpovoljnije nabavit gume. Pod time mislim na neke dobre gume, a ne savu ili takvo gvno. Za pocetak trebam zimske 195/65-15 pa neznam dali novo ili da trazim neke koje su prosle jednu sezonu pa su povoljnije.

Potkraj zime cu trebat i 17'' mislim da su 225/45-17 ali to bi novo jer ipak su duze na autu tokom godine ..... ak ima neko preporuku i za to.

16 16