16 16
predatorGTIvr6

Gume

Recommended Posts

jebte.... ja nisam ni gledao Oo

Kupio kod njih jednu Savu...

Meni ne piše ili ja ne vidim... Na jednoj koju sam kupio prošle godine mi lijepo piše 3413, a na ovoj niš :/

Ima zelenu točku samo na sebi

Iskustva sa vulkalom :

U dva navrata ove godine su mi pokusali podvaliti stare gume (dot 2011 i 2012). S time da su se za ove iz 2012 svadjali samnom da se to legalno smije prodavati pod nova guma po punoj cijeni, dok mi je za ove 2011 nudio cak 7% popusta da ih uzmem (LOL!!!)

U oba slucaja nisam uzeo te neko neke od ove godine...

Vulkal je po meni bezobrazno skup, ali oni imaju pravo prodavati tako "stare" gume pod nove i tu su u pravu. Tebi ako ne pase, ne moras kupiti ali ih za to ne bi trebao prozivati.

Vulkal je po meni bezobrazno skup, ali oni imaju pravo prodavati tako "stare" gume pod nove i tu su u pravu. Tebi ako ne pase, ne moras kupiti ali ih za to ne bi trebao prozivati.

Ono sto me posebno "razocaralo" jest informacija da se ventili mijenjaju svake 3 god

zanimljivo, oni kazu da se moraju svake godine i to ti naplate 10-15 kn/komad

i jos podvaljuju neispravne za koju ne priznaje reklamacija.

Misljenje o ovome.

Pirelli P zero nero 2611 DOT na gumama je napravljeno 2000km. Imaju +7mm. Cijena 2000kn

Sta raditi? Volim se malo brze propeljat :D kroz zavoje i tako to al opet nemam para da kupoim nove.

a neke nove ZNJ marke mi ne pasu jer nemam osjecaja sigurnosti

Edited by MarioIV

Vjerojatno pričas o 18 cola,225 40 18..

I ja imam tu dimenziju pa sam si gledao malo gume i sebi mogu nabavit za oko 850kn komad..

Pa si vidi sta ti je bolje..

Edited by ekusetic

da. 225/40 18

A ne znam ni sam da li je pireeli tog godista moze vozit jos dvije sezone

dečki, HITNO trebam preporuku za dobre zimske gume u dimenziji 205/55 R16 - u obzir dolaze isključivo premium gume.. dosad sam imao Dunlop Winter sport 3D kojia sam bio zadovoljan ali su nesretnim spletom okolnosti završile svoju karijeru pa trebam ujutro po nove

Ja imam bridgestone blizzak i super su mi.. Isto 205/55/16

Dunlop Winter Sport 4 - imam ih evo drugu sezonu i nemam apsolutno nikakvih zamjerki! Odlična guma ako se mene pita...

kupio kod Gumko.eu dvije zimske 185 60 14 milestone full winter :D odlicna guma za odlicnu cijenu ;)

dečki, HITNO trebam preporuku za dobre zimske gume u dimenziji 205/55 R16 - u obzir dolaze isključivo premium gume.. dosad sam imao Dunlop Winter sport 3D kojia sam bio zadovoljan ali su nesretnim spletom okolnosti završile svoju karijeru pa trebam ujutro po nove

nema do save eskimo..

Na prijašnjem autu sam imao Bridgestone blizzak lm32 i vozio sam se na njima cijelu godinu, prezadovoljan sam s njima bio... Nešto sitno su jeftinije od Michelina ali vjerujem da koje got kupiš da nećeš pogriješiti ;-)

Ako se vozis puno po snijegu onda Michelin,ako ne onda bridgestone..

za cisti snijeg ne postoji bolja guma od save eskimo

Edited by Dario_ED30

Uniroyal MS plus 66, meni jebena guma, po kisi suhom snijegu, stvarno top zimska guma za ne puno para.

Pa sta joj to vrijedi kad je po kisi katastrofa..

ja osobno se vozim sveukupno 10 dana po snjegu tak da..

Edited by ekusetic

16 16