M4rheeo 3 Posted December 6, 2014 jebte.... ja nisam ni gledao Oo Kupio kod njih jednu Savu... Meni ne piše ili ja ne vidim... Na jednoj koju sam kupio prošle godine mi lijepo piše 3413, a na ovoj niš :/ Ima zelenu točku samo na sebi Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 6, 2014 Mora pisati, ako ne pise sa vanjske, mora bit sa unutarnje strane... Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted December 6, 2014 Bum sutra gledo onda... ne bi se ni sjetio gledat unutra, hvala Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted December 7, 2014 Iskustva sa vulkalom : U dva navrata ove godine su mi pokusali podvaliti stare gume (dot 2011 i 2012). S time da su se za ove iz 2012 svadjali samnom da se to legalno smije prodavati pod nova guma po punoj cijeni, dok mi je za ove 2011 nudio cak 7% popusta da ih uzmem (LOL!!!) U oba slucaja nisam uzeo te neko neke od ove godine... Vulkal je po meni bezobrazno skup, ali oni imaju pravo prodavati tako "stare" gume pod nove i tu su u pravu. Tebi ako ne pase, ne moras kupiti ali ih za to ne bi trebao prozivati. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted December 7, 2014 Vulkal je po meni bezobrazno skup, ali oni imaju pravo prodavati tako "stare" gume pod nove i tu su u pravu. Tebi ako ne pase, ne moras kupiti ali ih za to ne bi trebao prozivati. Ono sto me posebno "razocaralo" jest informacija da se ventili mijenjaju svake 3 god zanimljivo, oni kazu da se moraju svake godine i to ti naplate 10-15 kn/komad i jos podvaljuju neispravne za koju ne priznaje reklamacija. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 12, 2014 (edited) Misljenje o ovome. Pirelli P zero nero 2611 DOT na gumama je napravljeno 2000km. Imaju +7mm. Cijena 2000kn Sta raditi? Volim se malo brze propeljat kroz zavoje i tako to al opet nemam para da kupoim nove. a neke nove ZNJ marke mi ne pasu jer nemam osjecaja sigurnosti Edited December 12, 2014 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 12, 2014 (edited) Vjerojatno pričas o 18 cola,225 40 18.. I ja imam tu dimenziju pa sam si gledao malo gume i sebi mogu nabavit za oko 850kn komad.. Pa si vidi sta ti je bolje.. Edited December 12, 2014 by ekusetic Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 12, 2014 da. 225/40 18 A ne znam ni sam da li je pireeli tog godista moze vozit jos dvije sezone Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted December 12, 2014 to je ok jos ako imaju 7mm profila to je odlicno Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted December 16, 2014 dečki, HITNO trebam preporuku za dobre zimske gume u dimenziji 205/55 R16 - u obzir dolaze isključivo premium gume.. dosad sam imao Dunlop Winter sport 3D kojia sam bio zadovoljan ali su nesretnim spletom okolnosti završile svoju karijeru pa trebam ujutro po nove Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 16, 2014 GY ultragrip koji je najnoviji 8+ ili 9 Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted December 16, 2014 Ja imam bridgestone blizzak i super su mi.. Isto 205/55/16 Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted December 16, 2014 GY ultragrip koji je najnoviji 8+ ili 9 to je to, njih sam i pikirao hvala Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 16, 2014 Dunlop Winter Sport 4 - imam ih evo drugu sezonu i nemam apsolutno nikakvih zamjerki! Odlična guma ako se mene pita... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 16, 2014 kupio kod Gumko.eu dvije zimske 185 60 14 milestone full winter odlicna guma za odlicnu cijenu Share this post Link to post Share on other sites
DeMit 0906M 0 Posted December 16, 2014 dečki, HITNO trebam preporuku za dobre zimske gume u dimenziji 205/55 R16 - u obzir dolaze isključivo premium gume.. dosad sam imao Dunlop Winter sport 3D kojia sam bio zadovoljan ali su nesretnim spletom okolnosti završile svoju karijeru pa trebam ujutro po nove nema do save eskimo.. Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted December 16, 2014 GY ultragrip koji je najnoviji 8+ ili 9 9. Ja ih imam. Odlicne su gume. Al stvarno. Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted December 17, 2014 montirane GY UltraGrip 9 hvala ekipa Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted December 21, 2014 pomagajte dvoumim se izmedju Bridgestone Blizzak LM001i Michelin Alpin 5 195/65/15 sto kupiti Share this post Link to post Share on other sites
Tomislav ST 0 Posted December 21, 2014 Na prijašnjem autu sam imao Bridgestone blizzak lm32 i vozio sam se na njima cijelu godinu, prezadovoljan sam s njima bio... Nešto sitno su jeftinije od Michelina ali vjerujem da koje got kupiš da nećeš pogriješiti Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 21, 2014 Ako se vozis puno po snijegu onda Michelin,ako ne onda bridgestone.. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 21, 2014 (edited) Ako se vozis puno po snijegu onda Michelin,ako ne onda bridgestone.. za cisti snijeg ne postoji bolja guma od save eskimo Edited December 21, 2014 by Dario_ED30 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 21, 2014 Uniroyal MS plus 66, meni jebena guma, po kisi suhom snijegu, stvarno top zimska guma za ne puno para. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted December 21, 2014 (edited) Pa sta joj to vrijedi kad je po kisi katastrofa.. ja osobno se vozim sveukupno 10 dana po snjegu tak da.. Edited December 21, 2014 by ekusetic Share this post Link to post Share on other sites