projektilski 277 Posted December 21, 2014 Mah, ove godine ni nece biti snijega. Prosle godine, prije zime, sam kupio obe fiskars lopate na Ininim postajama. Eto jos ih nisam koristio a cini se da ni necu. Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted December 21, 2014 najvise se vozim po kisi a po testovima vidim da je brigistone bolja Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted December 21, 2014 ja sam na michelin dobio bon za gorivo 150 kuna pa jbg iako su skuplje ispale su jeftinije. prezadovoljan, na oba auta su alpinke i bez greske Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted December 22, 2014 jos netko???? sa iskustvima Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted December 22, 2014 Ja ti imam gy ug9 i jebene su po kisi. Ovo sto je bilo kise ovih dana. Ne snam za ove koje ti pitas Share this post Link to post Share on other sites
Prophet 0 Posted December 28, 2014 GY UltraGrip 9 - odlicne na snijegu provjereno Share this post Link to post Share on other sites
jurajbar 0 Posted December 28, 2014 GY UltraGrip 9 - odlicne na snijegu provjereno Potpisujem! Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted December 29, 2014 ja sam prezadovoljan s michelin alpin a4 195/65 r15 Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 29, 2014 Na Passatu imam Nokian zimske stare 5 godina i danas se uspio popet po nekih 7-10 cm snijega po uzbrdici većoj od 10%. Naravno 4motion pogon. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 29, 2014 Pa po takvom snijegu i nije tesko se popeti bilo kamo Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 29, 2014 Pa po bijelom putu i nije baš i uz to dva velika zavoja. Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted December 30, 2014 Nokian gume najgore gume koje sam imao na autu. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 30, 2014 Ja sam zadovoljan njima. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 30, 2014 Nokian WR D3 po testovima bolja od Continentala,Dunlopa,Goodyeara... Usput ako je ima netko neka kaže iskustva,mislim da mi budu sljedeći izbor jer je i cijena ok http://www.automotorisport.hr/img/Cvek%20novo/clanci/TestZimskihGumaGlavnaTab1200.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 30, 2014 Ja imam staru WR, a šogor i punac imaju ovu D3 u 17" i zadovoljni su njima. Po snijegu odlična. Jedino joj velika količina vode na cesti malo zadaje problema. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 30, 2014 Meni je bitnije kako se zimska guma ponasa na mokroj podlozi, za snijega manje vise.. Jer ionako vecinu zime ceste su mokre, nisu konstantno pod snijegom. A i kad ima snijega, vozit cu dosta sporije, a kad je samo kisa, hocu da drzi guma.. Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 30, 2014 meni je bitno kako ide po snijegu,kod nas ima puno uzbrdica i slično, a po kiši je uvjek bolje malo sporije... Share this post Link to post Share on other sites
josip24 0 Posted December 30, 2014 Koje?Neznam točno koji model jer sam ih uzeo kada su tek došle u HR prije 10 godina i nakon tri ili četri godine su se pretvorile u plastiku goru od najgoreg Baruna.Nikad više. Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted December 30, 2014 A eto.. Svakom je nesto drugo prioritet. Vamo u Vinkovcima di sam ja, nema uzbrdica i nizbrdica, pa me to toliko ne muci. Vaznije mi je da mi guma drzi kad vozim po mokrome, kad naletim na lokve koje po noci npr. ne vidim, aquaplaning i sl. ? Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted December 30, 2014 Ja sam prije tri dana prvi put stao sa nankang zimskima, treca sezona, mesa dovoljno. Stao sam na uzbrdici i poceli mi prednji kotaci proklizavati. To je bilo taman kad je snijeg poceo padati, hvatao se na cestu dosta ali ispod je bilo mokro i sklisko. Uhvatio bi grip da sam ga malo zaljuljulao (ono pustim malo da sam ode u rikverc i krenem) u trecoj, ali kako sam bio pred kucom samo sam se u rikverc uparkirao na slobodno mjesto pred kucom. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 1, 2015 michelin alpin a4 opet bez problema po snijegu ove zime... bas sam zadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
Nikki 0 Posted January 2, 2015 Dunlop winter sport 3d voze po snijegu ko da ga nema... Preporuka Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted January 2, 2015 Ja imam novije, 4D.. Odlicne! Share this post Link to post Share on other sites
tommek10 7 Posted January 11, 2015 Moze preporuka za internet kupovinu guma... pomogucnosti da primaju karticno plaćanje nesto tipa ekupi. Za oko mi je zapeo vulkal. Share this post Link to post Share on other sites