<TDI> 585 Posted March 18, 2019 (edited) I nju sam uzeo u obzir ali samo ako ima zaštitu naplatka koju conti vodi pod oznakom FR, kao moje Bridgestonke, jer navodno ContiSportContact 5 ju ima, na ovo mislim... Edited March 18, 2019 by <TDI> Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 18, 2019 Koliko vidim ova nema zaštitni rub a to mi se baš sviđa kod gume... ContiPremiumContact 6 Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 268 Posted March 18, 2019 Nije moguće.Kad je jeftini Hifly ima, mora je i Conti imati, samo je možda treba tražiti u XL i FR verziji. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 19, 2019 Razgovarao i sa servisom gdje planiram uzeti conti i on isto tvrdi ContiPremiumContact 6 nema ruba a i slika sve govori sa Conti stranica, sve duge slike koje guglam su isto bez ruba tako da ga vjerojatno nema. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted March 19, 2019 Da Conti ima u FR verziji ili ti ga Felgen Ripen. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 19, 2019 Ali ne i ContiPremium 6, o tome raspravljamo. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted March 19, 2019 3 hours ago, <TDI> said: Ali ne i ContiPremium 6, o tome raspravljamo. Kolega naručio 4 komada s mall. Stižu valjda prekosutra pa ti vidim i javim. Neka dobra akcija s 1000 i nesta kuna na 650. Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 19, 2019 Još bolje sa nekoliko fotki. Može, kad ti stigne javi jer meni nije hitno ali volio bih znati da li ima ili nema rub, jer koliko god guglam i tražim ne nailazim da jesu a volio bih takve gume uzet, što znači da onda samo ContiSportContact 5 preostaje i jer mi cjenovno paše. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted March 19, 2019 9 minutes ago, <TDI> said: Još bolje sa nekoliko fotki. Može, kad ti stigne javi jer meni nije hitno ali volio bih znati da li ima ili nema rub, jer koliko god guglam i tražim ne nailazim da jesu a volio bih takve gume uzet, što znači da onda samo ContiSportContact 5 preostaje i jer mi cjenovno paše. Iskreno ja imao good year s tim rubom i kad god sam ruknio u ivicnjak uvjek je dobila i felga po repu tako da taj rub me nije dojmio bas. Može. Evo kaže stigle danas i dot 0119. Sumpor ti pa to nova guma Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 19, 2019 Ne uzimam zato, nego zbog izgleda same gume. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted March 19, 2019 (edited) 5 minutes ago, said: Ne uzimam zato, nego zbog izgleda same gume. Aha,ok. Mada bi ja uzeo 6 nego peticu ali kako hoćeš Edited March 19, 2019 by jooka Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 19, 2019 Ne bih, bude petica onda. Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted March 23, 2019 ekipa pomoc molim sta uzet od navedenih guma dimenzija 225/35 r19 toyo proxes sport Nokian zLine HANKOOK K117 cijena je gotovo ista za sve hvala Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 25, 2019 Poslao sam upit u Conti.de pa mi je lik rekao da ContiPremiumContact 6 ima zaštitni rub iako nigdje sliku ne mogu naći a Joka se više ne javlja sa slikama. Bude onda i ona ušla u izbor ali i ContiSportContact 5P (Performance) koja je top sportska guma u večim dimenzijama pa sad koja prevagne. Share this post Link to post Share on other sites
jooka 1 Posted March 25, 2019 8 hours ago, <TDI> said: Poslao sam upit u Conti.de pa mi je lik rekao da ContiPremiumContact 6 ima zaštitni rub iako nigdje sliku ne mogu naći a Joka se više ne javlja sa slikama. Bude onda i ona ušla u izbor ali i ContiSportContact 5P (Performance) koja je top sportska guma u večim dimenzijama pa sad koja prevagne. Ejjjjjj, ma tu sam ali sam bio u ludim brigama oko turbine i totalno zaboravio. Poslao mi kolega sliku gdje su sve 4 tako da ti tu nisam ni slao. Vidim s njim sutra da malo bolje uslika i da vidi za rub ali ja mislim da je rekao da ga nema Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 25, 2019 Kako sam ga skužio rekao je da svi imaju ali možda u ovoj 225/40 dimenziji, nisam ga sad mogao sve ispitivati ali natuknuo mi je za ContiPremiumContact 6 da je odlična guma a ja nekako naginjem na ContiSport5P koja je kao top sportska ali sad nešto jeftinija jer je prošli model pa ću vidjeti jer mi nije hića ali nešto od toga će biti. Ako imaš vremena baci koju fotku, eto sam da vidim a danas sam baš prodao Bridgestonke pa mi se sve poklopilo. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted March 25, 2019 (edited) 40 minutes ago, said: Kako sam ga skužio rekao je da svi imaju ali možda u ovoj 225/40 dimenziji, nisam ga sad mogao sve ispitivati ali natuknuo mi je za ContiPremiumContact 6 da je odlična guma a ja nekako naginjem na ContiSport5P koja je kao top sportska ali sad nešto jeftinija jer je prošli model pa ću vidjeti jer mi nije hića ali nešto od toga će biti. Ako imaš vremena baci koju fotku, eto sam da vidim a danas sam baš prodao Bridgestonke pa mi se sve poklopilo. Jesili razmisljao o Michelin Pilot Sport gumama? Edited March 25, 2019 by GTI-VR6-R32 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 25, 2019 Ne, samo Conti me zanima i oko njih se vrtim. Ne mislim da je Michelin loš već svi preferiramo nešto a moje je palo na gornje. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 268 Posted March 25, 2019 Pilot Sport 4 strašna guma. Mislim da je broj 1 na testu ljetnjih guma Auto Bild-a. Share this post Link to post Share on other sites
exfreerider 1 Posted March 26, 2019 (edited) Ekipa tko treba nove gume po povoljnoj cijeni i besplatna dostava za ekipu van zg javite mi se inbox Edited March 26, 2019 by exfreerider Share this post Link to post Share on other sites
branet 1 Posted March 28, 2019 Našao vulkanizera za keš i dobar rabat. Uzeo sam pirelli P7 cinturato tako da nemoram one jeftine kineze (ima tko iskustva s tim pirelli P7?). Sad 400kn mi jeftinije bile 92y od 96W ja sam htio uzeti jeftinije normalno ali kaže vulkanizer da za karavan moram 96 radi nosivosti. Laž ili istina? Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 268 Posted March 28, 2019 Ako ga tovariš moraš, ako ne nema potrebe. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted March 28, 2019 On 25. 03. 2019. at 20:43, <TDI> said: Ne, samo Conti me zanima i oko njih se vrtim. Ne mislim da je Michelin loš već svi preferiramo nešto a moje je palo na gornje. Tvoj izbor ? Share this post Link to post Share on other sites
ivan599 0 Posted April 15, 2019 Pozdrav, dali ima netko iskustva sa ove dvije gume: Continental PremiumContact 6 205/55R16 ili Continental EcoContact 6 205/55R16 91V I koju je bolej uzet naravno? Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted April 15, 2019 Koje god da uzmes neces pogrijesiti obe su odlicne na kisi,sa EcoContact imas nesto manju potrosnju goriva.Uglavnom ja bih isao na PremiumContact 6. Share this post Link to post Share on other sites