Peki 0 Posted April 29, 2009 Eto, stanje je kakvo je, na slikama se sve vidi, postom ne saljem, prekomplicirano je, armatura je u novom zagrebu. Vec je bila prodana, ali kupac se nije pojavio ni javio po nju, pa opet ide u prodaju jer mi treba lova, smeta mi i netreba mi. Cijena: 150kn Poosa Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 2, 2009 ide za 100kn i sad vidim na slikama da je amratura prljava, a ne ostecena sa doljnje strane, budem bolje slike stavio Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted May 26, 2009 dakle, ovo ide iskljucivo u kompletu, armatura i sredisnji dio (ovaj sa slike), izrezan za stavljanje HU-a Cijena: 150kn Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 14, 2009 e majstore meni treba armatura! daj mi sam reci jel joj fali kaj za postavit ili samo montirat ak ne uzimam! Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted June 14, 2009 a ide ovo sta vidis na slikama, jos ti imam dvije plastike oko satova, mogu ti potrazit plastike sto idu na rupe od zvucnika, u biti reci sto sve trebas pa cu potraziti, jer imam dijelova na 3 strane pa da ti probam skompletirati Share this post Link to post Share on other sites
chakija 0 Posted June 15, 2009 slušaj, meni treba armatura jer je moja oštećena a tvoja je u dobrom stanju tak da ću moći kombinirat ionak si moram promijenit satove isto. Ja to uzimam pa ti to fino lockaj! Share this post Link to post Share on other sites