crni10001 0 Posted April 29, 2009 vozilo je karambol,2000. 1,9 tdi 90 posto dijelova za prodaju Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 29, 2009 oprema? zanima me koza mjenjaca sa rucicom, tempomat sa rucicom i kablom do kompa, zadnja pepeljara,maglenke eto moze slike na PM sa cijenama , hvwala Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted April 29, 2009 (edited) Imas li mozda farove a da su cijeli ,moji imaju maglenke ,koja bi bila cijena jesu li Valeovi?Koje je boje auto da li ti je prednji branik cijeli ? Edited April 29, 2009 by IvanS Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 oprema? zanima me koza mjenjaca sa rucicom, tempomat sa rucicom i kablom do kompa, zadnja pepeljara,maglenke eto moze slike na PM sa cijenama , hvwala klasika je oprema rucica i koza pohabani nije za nikog,tempomat nema,maglenke su u lampi samo sto na svakoj lampi po jedan nosac sheban Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 Imas li mozda farove a da su cijeli ,moji imaju maglenke ,koja bi bila cijena jesu li Valeovi?Koje je boje auto da li ti je prednji branik cijeli ? kak ti mislis za maglenke,maglenke su u faru.... ?????? Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 Vozacev retrovizor !? 0 bodova slupan Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 29, 2009 (edited) oke onda hvwala na infu koliko trazis za oba retrovizora i kakvo je stelovanje? EDIT vidim da su slupani, meni trebaju oba poklopca, jel su oni mozda citavi Edited April 29, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 branik sreberni lijeva strana izguljena a inace je cijeli Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 ¸retrovizor desni je cijeli na struju Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 29, 2009 e aboravio sam, zadnje celjusti, koliko love i poklopci retrovizora koliko? Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 29, 2009 e aboravio sam, zadnje celjusti, koliko love i poklopci retrovizora koliko? SAMO DESNI JE CIJELI Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted April 29, 2009 oke koliko taj desni i koliko celjusti? Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted April 29, 2009 covjece daj napisi broj moba Share this post Link to post Share on other sites
maky111 0 Posted April 29, 2009 Pozz, dali imaš zadnju lampu - desnu, airbag vozačev + volan, suvozačev i još hrpu sitnih dijelova bi trebo ? Share this post Link to post Share on other sites
tomica 0 Posted April 29, 2009 motor getriba i instalacija cijena??? Share this post Link to post Share on other sites
niner 0 Posted April 30, 2009 Zadnja lijeva lampa ako je ona tamna bi mi trebala!? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted April 30, 2009 srednja konzola komplet...od pepeljare do zadnjeg sica me zanim.boja i stanje??? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted April 30, 2009 Volan - trokraki il četverokraki? Share this post Link to post Share on other sites
crni10001 0 Posted April 30, 2009 Vozilo je prodano Bit ce jos toga uskoro mozda Share this post Link to post Share on other sites