Speedy-RI 0 Posted June 9, 2009 Dosle i meni jucer kape za mene i crazy-a kape su stvarno odlicno napravljene, i stvarno svaka cast flame-u sto je platio postarinu Share this post Link to post Share on other sites
zizzi 0 Posted June 9, 2009 i moja stigla danas, odličan posao puno hvala!!! Share this post Link to post Share on other sites
VR6 POWER 0 Posted June 10, 2009 I moja je stigla jučer... Kapa je odlična. Share this post Link to post Share on other sites
Guest flame Posted June 10, 2009 (edited) Društvo, super ste forum! Bila mi je čast raditi za vas Edited June 10, 2009 by flame Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted June 12, 2009 meni stigle dvije crne, a ja reko jedna bijela druga crna... jeb ga sad. Share this post Link to post Share on other sites
Guest flame Posted June 16, 2009 meni stigle dvije crne, a ja reko jedna bijela druga crna... jeb ga sad. TKO RADI TAJ I.... ZABUŠAVA! ahaaa..ti si onaj koji je platio previše? nemaš beda...poslat ću ti još i bijelu. p.s. a što se nisi pohvalio da sam ti poslao i majicu? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 16, 2009 baj d vej jel vrijede jos uplate??? Share this post Link to post Share on other sites
Guest flame Posted June 16, 2009 baj d vej jel vrijede jos uplate??? vrijede Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 16, 2009 Ja dobio kapu i super je osim natpisa GTI koji uopce ne liči na GTI natpis nego izgleda ko GT1 Share this post Link to post Share on other sites
neno_vt 0 Posted June 20, 2009 TKO RADI TAJ I.... ZABUŠAVA! ahaaa..ti si onaj koji je platio previše? nemaš beda...poslat ću ti još i bijelu. p.s. a što se nisi pohvalio da sam ti poslao i majicu? nisam htio da drugi nebi bili ljubomorni , Share this post Link to post Share on other sites
AnteMk3 0 Posted June 21, 2009 pozz ja sam zakasnio na GB...pa bih ja posebno naručio šiltericu ako je moguće???? Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted June 22, 2009 pozz ja sam zakasnio na GB...pa bih ja posebno naručio šiltericu ako je moguće???? Ja takodjer.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest flame Posted June 22, 2009 Ja takodjer.. Pošaljite mi podatke na PM pa kreću ka vama Share this post Link to post Share on other sites