0
mika

Obnova intercoolera

Recommended Posts

Treba obnoviti intercooler tj. napraviti novo saće na intercooleru jer je sada??nje izubijano od ko zna cega? Da li netko zna tko to radi?

Ovak, mislim da je takav zahvat preskup, tj. praktički tra??i?? da ti naprave novi IC, a to nije mala lova...Mislm da ti je isplativije potra??iti kakav drugi rabljeni...

a da uzmes nov zamjenski?

uglavnom, za reparaturu se raspitaj u auto katarinu, to je u zg na crnomercu, imas oglase njihove u svakom plavom oglasniku. vidi tamo i za nove (i vidi u velasu i ZGM-u)

Hvala na informaciji. Problem je u tome ??to ja nemam orginal IC da bi mogao tra??iti zamjenski nego imam neki ni sam neznam kakav ali je odličnih dimenzija i savr??eno mi pa??e a neznam od čega je.... na njemu pi??e samo KTM i par brojeva...

ma mogu ti oni nac tako nesto samo po dimenzijama saca i polozaju izvoda

Slika bude kad dobim fotić nazad...ma o??tećenja su estetska...tj. saće je malo izubijano od kamenja(valjda)...ali kanali za zrak su cijeli tako da ne pu??ta zrak i funkcionira odlično samo ??to bi htio da bude i lijep i funkcionalan.... :zivio:

E pa ako će?? ga rije??avati, ima?? kupca...Ja tra??im IC već dosta dugo, za staviti ispred kilera, nije mi uopće bitno jel lijep....

Ajd, kad pukne?? slike, stavi i dimenzije, pa da vidimo...Jesi ??ta rezao da bi ga uglavio ili je to sjelo onako milina?....

E pa ako će?? ga rije??avati, ima?? kupca...Ja tra??im IC već dosta dugo, za staviti ispred kilera, nije mi uopće bitno jel lijep....

Ajd, kad pukne?? slike, stavi i dimenzije, pa da vidimo...Jesi ??ta rezao da bi ga uglavio ili je to sjelo onako milina?....

Za sada nije na prodaju...jer ga mislim obnavljati zbog toga jer odlično pa??e u golfa...ni??ta nisam morao rezati ni dirati po veznom limu...on je smje??ten sada ispred kilera skroz dolje taman iza rupa u braniku....najvi??e posla ima sa krojenjem cijevi i crijeva da to pove??e??...ali uz puno volje sve ide...

:palci:

slike..koliko sam mogao to uhvatiti...

img0012jj9.th.jpg

img0014fk7.th.jpg

sada vidite kakva su to o??tećenja...znači samo saće je povr??inski izubijano....kanali i sve ostalo je ok...

znači ako netko zna nekoga ko se bavi time da bi mogao napraviti novo saće...javite....

hvala unaprijed.... :zivio:

0