LAZO 0 Posted May 16, 2009 (edited) Slike malo kasnije! - klimatronic (ne kompletan vec upravljacku konzolu) 500kn - sat od benzinca (1J0919 881B MMO mislim da je bez CAN-a)600kn - drzac casa,ispravan 200kn - zadnji drzac casa (sivi) 100kn - desni kut u vratima sa visokotoncem 100kn - armreast (sivi) 500kn - rucica mjenjaca sa kozom 200kn - resetkice ventilacije 70kn Dodatak: trokraki volan na novo pretapiciran,ispucan zracni pa je fiberom popunjen poklopac iznutra radi cvrstoce i utonut znak od naprijed.400kn Edited July 16, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 16, 2009 ručica mjenjača imaš sliku jel pohabana ili? Share this post Link to post Share on other sites
oliST 0 Posted May 16, 2009 Slike malo kasnije! - klimatronic (ne kompletan vec upravljacku konzolu) 500kn - sat od benzinca (1J0919 881B MMO mislim da je bez CAN-a)600kn - drzac casa,ispravan 200kn - zadnji drzac casa (sivi) 100kn - armreast (sivi) 500kn - rucica mjenjaca sa kozom 200kn - resetkice ventilacije 70kn daj slike lazo Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 19, 2009 Dodajem manualne retrovizore za lupa...Ima jedan poklopac al ko da ga nema,razheban je. 200kn oba Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted May 19, 2009 daj mi vidi za srednju konzolu,onaj dio oko mjenjaca gdje je pepeljara.u sivoj boji...trebam Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 19, 2009 daj mi vidi za srednju konzolu,onaj dio oko mjenjaca gdje je pepeljara.u sivoj boji...trebam Ok,zapisao.. Imam ti i ove kuteve za vrata,znam da si trazio Share this post Link to post Share on other sites
mknezic 2 Posted May 25, 2009 jel može ove zadnje držače za čaše ? ako si u blizini radničke (pbz), zvrcni me na broj iz profila pa se razmjenimo... Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 26, 2009 može slika druge strane klimatronica i serial? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 26, 2009 (edited) jel može ove zadnje držače za čaše ? ako si u blizini radničke (pbz), zvrcni me na broj iz profila pa se razmjenimo... Kazes po dobrom starom obicaju.. Ok,cujemo se može slika druge strane klimatronica i serial? Evo slike Edited May 26, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted May 26, 2009 Mili da te podsjetim ak ćeš ić ovaj tjedan za IT: unutarnji vozačev prag (5 vratiju) Share this post Link to post Share on other sites
Dodo 0 Posted May 26, 2009 lazo zaboravio si me daj mi slikaj rucicu,please Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted May 26, 2009 lazo zaboravio si me daj mi slikaj rucicu,please Pa nisi mi ni rekao da slikam..budem sutra Share this post Link to post Share on other sites
Dodo 0 Posted May 27, 2009 Pa nisi mi ni rekao da slikam..budem sutra poslao sam ti pm,da me interesira koliko je sirok utor rucice Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 23, 2009 cekam cijenu za kpl srednju konzolu u crnoj boji??? Share this post Link to post Share on other sites
AnteMk3 0 Posted June 23, 2009 dali ručica mjenjača paše na golfa III??? Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 23, 2009 (edited) daj mi vidi za srednju konzolu,onaj dio oko mjenjaca gdje je pepeljara.u sivoj boji...trebam Kolko ja vidim ti si pitao za sivu boju..mozda zato nema odgovora.Uglavnom nadam se da cu ici sljedeci tjedan u IT dali ručica mjenjača paše na golfa III??? Pase naravno,ali nije bas plug & play Dodo jos jednom isprike sto si toliko cekao.. Edited June 23, 2009 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 26, 2009 Prodan armrest,1 drzac casa..Tnx Devla na preporuci Share this post Link to post Share on other sites
Dodo 0 Posted June 27, 2009 ja sam ti jucer poslao pm Share this post Link to post Share on other sites
simic 0 Posted June 28, 2009 devla tnx na tipu, lazo ljudina, sve 5.. prefarbano, montirano i sve radi ko beba.. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 28, 2009 devla tnx na tipu, lazo ljudina, sve 5.. prefarbano, montirano i sve radi ko beba.. TNX,i drago mi kaj sam vas upoznao..javi se za cugu Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 16, 2009 Dodatak: trokraki volan na novo pretapiciran,ispucan zracni pa je fiberom popunjen poklopac iznutra radi cvrstoce i utonut znak od naprijed.400kn Share this post Link to post Share on other sites