GTI-VR6-R32 38 Posted December 10, 2019 Da li kod ikog na golfu 4 na servo pumpi tacnije remenica sama ima lufta lijevo-desno bas se osjeti pod rukom kada je pomjeram ili je to normalno? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted December 10, 2019 Ne bi smjelo biti slobodnog hoda, mislim da je kod mene fiksna jer sam brisao remenicu i da je imala lufta skužio bih. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted December 10, 2019 (edited) Jesi skidao pk remen ili je bila na remenu? i kod mene nema lufta kad je na remenu,znaci sve kad je sastavljeno,ali kad je skinut remen onda ima lufta,ona kada je nategnuta na pk remenu tesko je odgonetnuti da li ima lufta,da li se moze mjenjati lezaj. Edited December 10, 2019 by GTI-VR6-R32 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted December 10, 2019 Ako je luft L/D onda i kad je remen gore vjerujem da se može pomaknuti, da je samo gore/dolje onda je teže jer je pod opterećenjem ali neka ti još netko potvrdi tko je baš skidao ili popravljao servo pumpu. Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted December 11, 2019 Imam doma 2 u garazi, bas cu provjeriti... Share this post Link to post Share on other sites
bushido 1 Posted December 15, 2019 (edited) @GTI-VR6-R32Isprobao i nema lufta ( ima min naznaka pomaka ali nebi to nazvao luftom) Na obje isto Edited December 15, 2019 by bushido Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted December 16, 2019 Hvala puno sto si provjerio sad znam sta mi je ciniti Znaci otisli su mi lezajevi na servo pumpi,da li ko ima kako se rastavlja servo pumpa od golfa i mjenjaju lezajevi? Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted December 16, 2019 Kakvo je stanje sa letvom volana? Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted December 16, 2019 Ma sve normalno,nigdje ne pusta ulje,volan nije tezak,samo taj luft me buni Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 16, 2019 googlaj power steeraring pump rebuild ne znam di ćeš dijelove naći ima neki u Banjaluci da radi letve i pumpe, pa se raspitaj Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted December 16, 2019 (edited) googlao sam ali nista nisam nasao,samo od dvice i to imaju dvije slike gdje se nista ne vidi,to niko i ne pravi,kad se pokvari uzme i baci je i kupi novu za 140-200 dolara Edited December 16, 2019 by GTI-VR6-R32 Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted December 24, 2019 Nije vezano za temu,da li mi moze neko reci gdje se nalazi senzor ulja na bregastoj osovini? golf 4 alh+ Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 24, 2019 nisam 100% siguran al mislim da imaš samo onaj na kućištu filtera ulja Share this post Link to post Share on other sites