Cera 0 Posted May 24, 2009 (edited) Meni je stvarno zao ako je istina sve ovo sto je clan Chuza napisao u ovom postu. Mi ipak svi volimo jednu istu stvar - tuning i styling i zato dolazimo na ovakve manifestacije. ne znam jel dozvoljeno ali na ovom forumu su ucesnici tih problema http://www.srcbl.com/forum/showthread.php?...2289&page=1 Edited May 24, 2009 by Cera Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted May 24, 2009 Sramota sta se tice gledatelja je ta da j3benu kartu platis 40-50 kn i smijes nosit samo 0.5l vode po osobi!!! Kaj su si oni zabrijali da oni stvaraju taj show,pa stvaraju ga vozaci i publika.... Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted May 24, 2009 Sramota sta se tice gledatelja je ta da j3benu kartu platis 40-50 kn i smijes nosit samo 0.5l vode po osobi!!! Kaj su si oni zabrijali da oni stvaraju taj show,pa stvaraju ga vozaci i publika.... Potpis! Slažem se s ovime u potpunosti! Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted May 24, 2009 Ma kreteni, danas su se šugali za narukvice... a jučer je idiot na ulaziu frendu srao zato što je kartu strgo... za 40 kuna nemogu ni karte štampat neg ih 2 puta prodaju.... prije 2 tjedna je 5 puta bolja organizacija, samo što su lošu reklamu imali... Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted May 24, 2009 ja sam imao ledeni čaj pola litre, i frajer kaže da ostavim to sastrane. Ja sam ga otvorio i prolio ga njemu pred nosom i bacio bočicu. Žalosno!!!! Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted May 24, 2009 ja sam imao ledeni čaj pola litre, i frajer kaže da ostavim to sastrane. Ja sam ga otvorio i prolio ga njemu pred nosom i bacio bočicu. Žalosno!!!! i znaci do toga je doslo,ja stvarno neznam koji je k... tim ljudima. pa dosad je sve bilo ok,bar ja nisan ima takvih problema,sta je sad odjednom?! Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted May 24, 2009 MA KATASTROFA I BOLJE ONDA STO NISAM DOSAO NA 402 STREETRACE JER BI NEKOME JE...O MTER ZBOG ORGANIZACIJE ONI SU SE MALO UMISLILI PREVISE SAD JE BIJO RACE KODNAS U MIRKOVCIMA U SLAVONIJI I ORGANIZACIJA JE BILA PRE h3BENA BILO JE 25 AUTA ZA RACE I OKO 2 MILJE GLEDATELJ STRAVA JE BILO POZDRAV SVIMA FANOVIMA VW AUTA IZ OSIJEKA Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted May 24, 2009 lani su vec odlucili 0,5l litre po osobi,malo zalosno i glupo,inace prvi SR u gorici koji sam propustio otkako je SR u nas i po pricama ocito nista nisan propustio zalosno je ali sve vrste zabave su tako komercjalizirane i umjesto da se svake godine ide po korak naprid mi uvik idemo dva nazad Share this post Link to post Share on other sites
tomo_mk1 0 Posted May 25, 2009 lani su vec odlucili 0,5l litre po osobi,malo zalosno i glupo,inace prvi SR u gorici koji sam propustio otkako je SR u nas i po pricama ocito nista nisan propustio zalosno je ali sve vrste zabave su tako komercjalizirane i umjesto da se svake godine ide po korak naprid mi uvik idemo dva nazad ivo,potpis Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted May 25, 2009 Nitko vas nije tjerao da ideze gledati tu blamažu, zato ljepo dođeš u Karlovac i ne puste te na meeting bez gajbe Beksa! Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted May 25, 2009 lani su vec odlucili 0,5l litre po osobi,malo zalosno i glupo,inace prvi SR u gorici koji sam propustio otkako je SR u nas i po pricama ocito nista nisan propustio zalosno je ali sve vrste zabave su tako komercjalizirane i umjesto da se svake godine ide po korak naprid mi uvik idemo dva nazad Gledajte race u nedjelju je bio ok, bilo stvarno napeto u nekim klasama i meni najdraže kad je kec oprao Audi R8,a organizatori su teški idioti i j...o sam im sve po spisku na ulazu kad me nisu pustili sa vodom, majmuni jedni su umislili da bi platio pola litre VODE 10 kuna, rađe sam bio žedan. Share this post Link to post Share on other sites
Emić Gti 0 Posted May 25, 2009 Nitko vas nije tjerao da ideze gledati tu blamažu, zato ljepo dođeš u Karlovac i ne puste te na meeting bez gajbe Beksa! e totalni respekt, zato ljudi ebeš 402 SR Karlovac je zakon Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted May 25, 2009 e totalni respekt, zato ljudi ebeš 402 SR Karlovac je zakon nije ni u austriji loše Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted May 25, 2009 Ja sam bio u subotu na dB cupu i nije bilo preloše,race me nije ni zanimao osim onog mlaznog stroja,ali kaj je,je, staza je preuska pun pimpach Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 25, 2009 e totalni respekt, zato ljudi ebeš 402 SR Karlovac je zakon Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted May 25, 2009 Navratio u nedjelju, i blaga katastrofa. ULAZ je FAKIN' 40kn. ZA koji k.... Uglavnom JAD i bijeda, nema se šta vdjet. Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 25, 2009 Navratio u nedjelju, i blaga katastrofa. ULAZ je FAKIN' 40kn. ZA koji k.... Uglavnom JAD i bijeda, nema se šta vdjet. da, ono... ti si se probudio misleći da si u A...odeš do gorice, pa još k tome platio skoro duplu ulaznicu i ništa nisi imao za vidjeti...lol... Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 25, 2009 Navratio u nedjelju, i blaga katastrofa. ULAZ je FAKIN' 40kn. ZA koji k.... Uglavnom JAD i bijeda, nema se šta vdjet. Vidio te na ulazu u podne ti nutra ja van Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted May 25, 2009 evo copy paste slika sa myhraweb-a Evo malo slika... Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted May 25, 2009 (edited) slike od subote Edited May 25, 2009 by ivwan19 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 25, 2009 Radi ovoga san ja odusta od ove vrste natjecanja Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 25, 2009 najdraze mi je sto su svima racune pomrsili A3M gti team(onaj sivi kec i plavi kec VU table) i sto je konopek skinuo R8 hehe svaka cast , vidim da je bilo paklenih auta Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted May 25, 2009 Radi ovoga san ja odusta od ove vrste natjecanja Radi mene ovak lepog ili radi "puhanja"? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 25, 2009 Radi mene ovak lepog ili radi "puhanja"? puhanja puhanja,da ne bi bilo zabune Share this post Link to post Share on other sites