3 3
Zentrix

Golf IV

Recommended Posts

Dal zna neko di se mogu nabaviti nastavci za branike i krovni spojler od GTI-a 25 ani ???

a zamjensko??

Original;

Prednji branik nastavak - 3500 kn

Zadnji branik nastavak - 4178 kn

Krovni spojler - 2340 kn

to je brutalno preskupo...

Edited by Zentrix

a zamjensko??

Original;

Prednji branik nastavak - 3500 kn

Zadnji branik nastavak - 4178 kn

Krovni spojler - 2340 kn

to je brutalno preskupo...

Teško da ima nekaj zamjenskoga osim stražnjeg spojlera na haubi, ali original je original!

Probaj nači nekoga ko ima 20 % popusta u ovlaštenom pa ti nek naruči, bude dosta jeftinije

kopija ne postoji ak misliš velas i slično,jedino preko e-baya

onda bum ostavil još zasad ovak kak je, možda jedino krovni spojler kupim neki..

koje su to cijene issssuse i božžže, jel zna neko neku firmu ovdje u HR da radi sa abs plastikom, bilo stada proizvodi, poklopce za wc skoljke... dajte mi njihov broj da ih kontaktiram, vi samo nadjite dobar primjerak ja cu sredit da oni mogu odlit koji primjerak, nece kostat sigurno vise od 30% cijene ovlastenoga

to je ista stvar kao i branici za s3,ja sam sebi mislio uzeti pa kad mi je reko da je prednji branik 6 tisuca kn sam ga stero u kurac

kopije postoje i prodaju se na ebay-u... orig. jubi bodykit nije od vw-a nego od ms-design... ako ja budem stavljao sve od jubi-a, onda od srs-tec (ebay ili google)

Edited by RS G60

lako tebi kad si u austriji,da ja idem narucivat preko e-baya kostao bi me skoro kao i tu

Da se i ja malo ubacim,zanima me gdje se i po kojoj cijeni moze kupit v6 prednji lip za cetvorku.Dali je i za njega cifra u ovlastenom tako basnoslovna?

Dal zna neko di se mogu nabaviti nastavci za branike i krovni spojler od GTI-a 25 ani ???

Na ebayu ima ovo. Jest da nije oriđiđi, al takav oriđiđi komplet košta ko usčuvana duja Gti... :palacd

što valja to i košta,ja sam imao kopiju r32 branika i koštao je oko 2200kn nakon toga sam uzeo orginal predni,zadnji i pragove(cca 14000kn) i to se po ničemu ne da usporediti.savršeno sjedaju na auto.a da ne govorim o kvaliteti materijala i izgledu

Da se i ja malo ubacim,zanima me gdje se i po kojoj cijeni moze kupit v6 prednji lip za cetvorku.Dali je i za njega cifra u ovlastenom tako basnoslovna?

451,41 kn MPC u porsche Jankomir, koliko sam ja upućen najeftiniji dijelovi za VW u zg

Ako si zainteresiran, mogu uzet preko frenda sa 15% ;)

451,41 kn MPC u porsche Jankomir, koliko sam ja upućen najeftiniji dijelovi za VW u zg

2 nick:

a vr6 lip za mkIII cijena i dali ima?

2 nick:

a vr6 lip za mkIII cijena i dali ima?

Mogu ga pitat ali ti nemogu uzet.

Glupo mi ga je cimat da uzme za mk3 kad ja vozim golf 4 jer to na svoje ime uzima.

Ja sam za boru platio 408kn kod prevendara na popust VWCC-a. Znam da nisu 100% isti na golfu i na bori ali je cijena ista :palacg

3 3