Raptor6767 4 Posted July 16, 2010 SONAX Cjenik: Od maloprodajne cijene još odbijte 15% (MPC x 0,85) za forumski popust. Od maloprodajne cijene još odbijte 15% (MPC x 0,85) za forumski popust. Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted July 18, 2010 Pošto, nažalost, u posljednjih nekoliko godina postoji izrazito visoka i česta opasnost od tuče, slobodni smo vam ponuditi cerade protiv tuče kako ne bi morali razmišljati o eventualnim štetama koje može prouzročiti tuča ili naprosto da više ne morate tražiti mjesto za skrivanje. Cerade visoke kvalitete punjene debelim slojem pjene, štite vozilo od tuče promjera do 4 cm s gornje strane i bočno. Montaža je brza i jednostavna, a cerade su pakirane u torbe. Share this post Link to post Share on other sites
deLux 0 Posted July 27, 2010 Pozdrav! imaš neko sredstvo za osvježiti gumene lajsne oko prozora? Izblijedile su i postale su sive. Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted July 28, 2010 Pozdrav! imaš neko sredstvo za osvježiti gumene lajsne oko prozora? Izblijedile su i postale su sive. Hvala Pozdrav, Misliš na ovako nešto? Sonax Gummi Pfleger. Javim ti cijenu pošto ga nemamo na lageru. Lijep pozdrav i hvala na upitu! Rene Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted August 1, 2010 Kupnja u RENKO autodijelovi kupio sam preko PM u Raptor6767 (renko autodijelovi) ate power sport diskove i plocice sve mi je doslo na vrime cak i tjedan dana prije dogovorenoga termina, tako da . nastavljam dalje kupovat u njega,cijene su ok a clanovi imaju popust..... Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted August 1, 2010 Kupnja u RENKO autodijelovi kupio sam preko PM u Raptor6767 (renko autodijelovi) ate power sport diskove i plocice sve mi je doslo na vrime cak i tjedan dana prije dogovorenoga termina, tako da . nastavljam dalje kupovat u njega,cijene su ok a clanovi imaju popust..... potpis moja preporuka Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted August 11, 2010 Pošto mi je dosta ljudi uputilo pitanje o razlikama između IQ i IK Denso Iridium svjećica: Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted August 12, 2010 Pozdrav kolega Raptor.. Zanima me cijena malog hladnjaka u kabini za golf 2, 1.6 dizel, 1989.g, tas model.I dali ga ima na lageru?Saljete li pouzecem ili dostavom ili kako?Iz Pozege sam..Hvala.. Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted August 12, 2010 Pozdrav kolega Raptor.. Zanima me cijena malog hladnjaka u kabini za golf 2, 1.6 dizel, 1989.g, tas model.I dali ga ima na lageru?Saljete li pouzecem ili dostavom ili kako?Iz Pozege sam..Hvala.. Pozdrav, imaš PM. Lijep pozdrav i hvala na upitu! Rene Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted September 27, 2010 Od 29.09. - 11.10.2010. sam na putu pa umjesto da meni šaljete PM-ove, sve šaljite direktno na info@reneko.hr - samo napomenite dečkima da ste sa foruma i ne bi trebalo biti problema. Lijep pozdrav svima! Rene Reneko d.o.o. Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted September 28, 2010 Sta se tice svega Rene je stvarno i moja preporuka isto za kupnju kod njega Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted September 28, 2010 potpis. danas se čul sa njim reko je nazovi deče u dučan sam da vide jel ima kaj mi treba,dečko mi veli cjenu ja njemu reko Rene mi reko drugu cijenu imam i poruku,dečko veli onda sve.ok eto tek da moja preporuka isto za njega. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted September 29, 2010 Rene je fer i korektan i uvijek mi dostavi robu +1 zadovoljan kupac Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted October 18, 2010 Pošto nam je prošli tjedan došao kamion TRWa morali smo kompletni središnji dio dućana preurediti: Na ovoj Valvoline polici s lijeva na prve 2 police su samo kočione tekućine: 250mL, 500mL, 1L, a imamo još i od 3L. TRW DOT4 & DOT5.1, Motul RBF660 & Motul 5.1, Textar DOT4, ATE Blue Racing DOT4,...uglavnom, koč.tekućine ko u priči. Sprejevi za čišćenje diskova/pločica od TRWa i Textara, Textarova CeraTech mast za pločice protiv cviljenja i trešnje. Naravno, ovo nisu sva ulja, to je samo 1/4 dućana. 1/3 TRW robe...ostatak se ovaj tjedan sortira i unosi - radim kalkulacije već cijeli vikend i danas pola dana... Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted October 23, 2010 Evo dečki, samo za Mazda vozila sa "onim" filterima : MOTUL 8100 X-CLEAN C3 78,75 kn/1L RENAULT RN0710/RN0700 PORSCHE A40 BMW LL-04 VW 502 00 / 505 00 / 505 01 MB 229.31 / 229.51 Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted October 24, 2010 Razvodnik paljenja VW GIII 1.6 100hp/74kw ?, hvala Share this post Link to post Share on other sites
crazy sale 0 Posted October 25, 2010 sve pohvale za reneko!!! Share this post Link to post Share on other sites
LeoMessi19 0 Posted October 31, 2010 Ovako zanima me cijena ležajeva prednjih kotača za: 1. VW Passat 1,9 TDI, 1998, 81 kW 2. Mazda 3, 1,4 , 2004, 62 kW Hvala i pozz Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted November 1, 2010 Ovako zanima me cijena ležajeva prednjih kotača za: 1. VW Passat 1,9 TDI, 1998, 81 kW 2. Mazda 3, 1,4 , 2004, 62 kW Hvala i pozz Pozdrav, javim ti cijene sutra tijekom dana. Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted November 3, 2010 Novo u ponudi - ATE KERAMIČKE DISK PLOČICE Cijene još nisu formirane, uskoro bih trebao dobiti cjenik. Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted November 12, 2010 LEDice Proizvođač: TRIFA Zemlja porijekla: Njemačka Katalog LED FASTOON (sulfitne) - 19,00 kn/komad LED STOP, RIKVERC, MAGLENKA ( BAY15D ) - 49,00 kn/komad LED W5W (za poziciju: plave & bijele) - 17,00 kn/komad Share this post Link to post Share on other sites
Raptor6767 4 Posted November 24, 2010 Evo, za sve vas koji vole šarafiti po svom dvokotačnom ljubimcu preko zime: Share this post Link to post Share on other sites
IvanS 0 Posted November 25, 2010 Bok ,cuj trebaju mi prednji diskovi i disk plocice za Golf 4 2000g TDI. diskovi su 280 mm samoventilirajuci ,interesira me cijena za ATE Power diskove i obicne ATE plocice sa indikatorom .Da li ti uopce preporucujes te diskove i jel su ok ,auto ima 90 ks ne divljam bas s njim ali hocu da dobro koci kad treba.Evo i sad mi volan trese kad koocim a sve zbog losih diskova koji se deformiraju za 20-30 tkm pa bi sad uzeo nesto bolje.Trose li se plocice nesto brze nego na obicnim diskovima ?Koja bi bila cijena za gotovinu ?Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted November 25, 2010 Kolega Raptor poslao sam pitanje na pm,hvala. Share this post Link to post Share on other sites