Atrax 1 Posted May 20, 2009 pukla mi je ona cjevcica sto dovodi vodu na motoric zadnjeg brisaca, al to nije sve, pukla je na jako nezgodnom mjestu... slika govori sve jeli ima netko prijedlog kako da to popravim? ili mi ne gine novi motoric... hvala, pozz Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted May 20, 2009 (edited) bas je gadno pukla... probaj pogledati u ovlastenom, znam da za passata medjuliniju imaju djelova za te motorice.. npr. moze se kupiti sistem te sprice, ta cijevcica iza i komplet sistem koji ju povezuje sa onim pipkom na drugoj sta kod navoja... bar se moglo.. Edited May 20, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted May 21, 2009 i ja imam prboblem sa tim al ne takav...moja se rascvijetala na vrhu pa curi voda u gepek. pokusaj ju izvuc sa necim tankim. reparaturni set u ovlastenom(auto rad) oko 300kn Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted May 21, 2009 i ja imam prboblem sa tim al ne takav...moja se rascvijetala na vrhu pa curi voda u gepek. pokusaj ju izvuc sa necim tankim. reparaturni set u ovlastenom(auto rad) oko 300kn 300kn?! aaaa svasta. probao sam rastaviti ovu spricu al nije mi islo, pokusat cu opet uglavnom, nesto bi se trebalo moci skemijati, barem mislim... Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted May 21, 2009 ewvo sta je kod mene http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=16882&hl= Share this post Link to post Share on other sites