diesel power 0 Posted May 21, 2009 Znači interesiraju me iskustva sa zamjenskim podizačima za golf 4 , postoje meyle, topran..... I koji je od svih tih zamjenskih najbolji i koliko če trajati otprilike? Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 21, 2009 Znači interesiraju me iskustva sa zamjenskim podizačima za golf 4 , postoje meyle, topran..... I koji je od svih tih zamjenskih najbolji i koliko če trajati otprilike? Svi ti koje si nabrojao su made in China tako da kad vec kupujes zamjenski kupi najjeftiniji Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted May 21, 2009 Kupio sam topran podizač za 350 kn, nadam se da bu držal nekoliko godina, čak mi se čini jači od originala jer nema one plastike koje pucaju nego je sve od metala! Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted May 22, 2009 Kupio sam topran podizač za 350 kn, nadam se da bu držal nekoliko godina, čak mi se čini jači od originala jer nema one plastike koje pucaju nego je sve od metala! nekad ti zamjenski traju jako dugo a nekadf odmah riknu samo kod montaze nemoj zaliti masti, sve fino i debelo podmazi i one koptacice i sajlu i klizace i onda mu produzujes vijek trajanja Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted May 22, 2009 A kolko uopce dodje orginal? Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted May 22, 2009 oko 900 kn tak negdje,al bez motorica Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted May 23, 2009 al zato ima od VWa orginal reparatur-set sajle podizaca sa gusnatim vodilicama....ne pucaju ko ove plasticne.cijena je 350kn.po meni bolja investicija nego zamjenski dio Share this post Link to post Share on other sites
diesel power 0 Posted May 24, 2009 al zato ima od VWa orginal reparatur-set sajle podizaca sa gusnatim vodilicama....ne pucaju ko ove plasticne.cijena je 350kn.po meni bolja investicija nego zamjenski dio Znam samo da ima za kupit u ovlaštenom vodilice ali plastične (wurth) i dođu 220 kn (več sam ih mijenjao na drugom autu) ali na ovom mi je zgužvalo sajlu i upropastilo unaj kotačić na koji motor namata sajlu, i preglodalo željezo koje drži gornji kotačić tj. vodilicu sajle ( a sve to zbog neispravne montaže novih vodilica nekoga prije, nije vidio da je sajla iskočila pokraj kotačića kad je natezao sajle).... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted May 24, 2009 Ja sam kupio u ovlašteno taj set za reparaturu za 370kn i metalni su... normalnu deklaraciju ima kao orignal VW dio... a ko je proizvođač nemam pojma Share this post Link to post Share on other sites