0
diesel power

Koji zamjenski el. podizač stakla

Recommended Posts

Znači interesiraju me iskustva sa zamjenskim podizačima za golf 4 , postoje meyle, topran.....

I koji je od svih tih zamjenskih najbolji i koliko če trajati otprilike?

Znači interesiraju me iskustva sa zamjenskim podizačima za golf 4 , postoje meyle, topran.....

I koji je od svih tih zamjenskih najbolji i koliko če trajati otprilike?

Svi ti koje si nabrojao su made in China tako da kad vec kupujes zamjenski kupi najjeftiniji

Kupio sam topran podizač za 350 kn, nadam se da bu držal nekoliko godina, čak mi se čini jači od originala jer nema one plastike koje pucaju nego je sve od metala!

Kupio sam topran podizač za 350 kn, nadam se da bu držal nekoliko godina, čak mi se čini jači od originala jer nema one plastike koje pucaju nego je sve od metala!

nekad ti zamjenski traju jako dugo a nekadf odmah riknu

samo kod montaze nemoj zaliti masti, sve fino i debelo podmazi i one koptacice i sajlu i klizace i onda mu produzujes vijek trajanja

al zato ima od VWa orginal reparatur-set sajle podizaca sa gusnatim vodilicama....ne pucaju ko ove plasticne.cijena je 350kn.po meni bolja investicija nego zamjenski dio

al zato ima od VWa orginal reparatur-set sajle podizaca sa gusnatim vodilicama....ne pucaju ko ove plasticne.cijena je 350kn.po meni bolja investicija nego zamjenski dio

Znam samo da ima za kupit u ovlaštenom vodilice ali plastične (wurth) i dođu 220 kn (več sam ih mijenjao na drugom autu) ali na ovom mi je zgužvalo sajlu i upropastilo unaj kotačić na koji motor namata sajlu, i preglodalo željezo koje drži gornji kotačić tj. vodilicu sajle ( a sve to zbog neispravne montaže novih vodilica nekoga prije, nije vidio da je sajla iskočila pokraj kotačića kad je natezao sajle)....

Ja sam kupio u ovlašteno taj set za reparaturu za 370kn i metalni su... normalnu deklaraciju ima kao orignal VW dio... a ko je proizvođač nemam pojma

0