zeko golf 1.9 tdi 0 Posted May 26, 2009 ZNACI PRODAJEM FELGE PRELI 15 COLA, ET 45, 5 IPO JOTA FELGE SU TIP TOP STANJU STOJE MI U GARAZI VEC 3 GODINE SLIKE STAVIM CIM OPEREM MALO FELGE. STO SE TICE ZAMIJENE TO JE MOGUCE I BOLJE BI MI ODGOVARALA ZAMIJENA. CIJENA FELGI JE 2500 KUNA JER SU OCUVANE PUN KU....AC I RIJETKE SU PROIZVEDENE SU U AUSTRIJI SVE PISE NA FELGAMA Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted May 26, 2009 Da stavi slike zanima me stanje Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted May 31, 2009 STA NIKOME NETRBAJU FELGE PIRELI SUTRA CU PROBATI STAVITI SLIKE NA KOM DA VIDITE FELGE SU U FUUL OCUVANOM STANJU BEZ GUMA Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted May 31, 2009 aj ne pisi velikim slovima jer ispada kao da se deres.............. Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted May 31, 2009 e to su te felge hvala na slici jer ja je neznam snimiti tu Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted May 31, 2009 aj ne pisi velikim slovima jer ispada kao da se deres.............. sta te briga kako cu ja pisati. sta ima lose sto pisem velikim slovima Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 31, 2009 ZATO jer je nepristojno pisati velikim slovima,ubuduće pripazi na ponašanje!! I ako si reka sliku stavit kad opereš felge (prije 5 dana),pa si danas prvo reka da češ provat staviti slike,pa onda da ih neznaš stavit.....moga si odmah napisat da neznaš stavit slike pa bi ti več netko pomogao s foruma Evo ti jedan od načina kako staviti sliku http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=3646 I bump oglasa ti je dozvoljen svakih 14 dana lp Share this post Link to post Share on other sites
BeniNorc 0 Posted June 7, 2009 imaju poklopce sredine (centra)? nije ti cijena 350eur malo visoka? za tamo oko 200eur bi bio zainteresiran. Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted December 16, 2009 znaci ovako da malo osvijezim oglas sad mijenjam felge ove moje sa oglas za druge aluminiske od 15 cola.stvarno mi je hitno jer sam ja na svome autu razbijo svoje felge a PIRELI mi nepasu na auto.da trebaju mi felge 4 puta 100 raspon.molim vas ljudi ko ima ponuda neka se javi.hitno mi je Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 17, 2009 Nebuš imao nijednu ponudu bez slika.. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 17, 2009 znaci ovako da malo osvijezim oglas sad mijenjam felge ove moje sa oglas za druge aluminiske od 15 cola.stvarno mi je hitno jer sam ja na svome autu razbijo svoje felge a PIRELI mi nepasu na auto.da trebaju mi felge 4 puta 100 raspon.molim vas ljudi ko ima ponuda neka se javi.hitno mi je Pa šta nisu pirelli isto 4x100? Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted December 17, 2009 (edited) Pa je, ali mislim da mu s time "ne pašu" misli na auto vizualno...ili sam u krivu... Uglavnom, stavi vise je**** slike... Edited December 17, 2009 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 17, 2009 Ak ti pašu pirelli 15x5.5 Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 17, 2009 Ak ti pašu pirelli 15x5.5 Samo malo.. Ne radi li se takodjer o 15" felgama 5x5J ? Ne mijenjas li onda ono sto imas za ono sto imas? Zeko daj vise te slike! Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted December 17, 2009 Samo malo.. Ne radi li se takodjer o 15" felgama 5x5J ? Ne mijenjas li onda ono sto imas za ono sto imas? Zeko daj vise te slike! decki felge jesu raspon rupa 4.100 ali meni nepas na moga golfa ona glavcina u sredini pa ih zato mijenjam.a moje felge sa azta ko sto vidite na slici gore jednu sam slomijo kad sam sletijo u kanal pa zato dajem te pireli felge u zamijenu za bilo koje druge.a sliku cu probati danas staviti kad izadem iz garaze jer sam u zurbi da napravim svoj auto. Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 17, 2009 Samo malo.. Ne radi li se takodjer o 15" felgama 5x5J ? Ne mijenjas li onda ono sto imas za ono sto imas? Zeko daj vise te slike! Moja greška moja greška mislil sam da su 14 al ja dajem 6 komada Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 17, 2009 Moja greška moja greška mislil sam da su 14 al ja dajem 6 komada Odlicna trgovina, nema sto Share this post Link to post Share on other sites
Jure21_ZD 0 Posted December 17, 2009 (edited) ej frend...MOMO RACER 15" rupe 4*100 a drugo sto te zanima javi,sve mi pise na felgama pa cu ti reci... Edited December 17, 2009 by jure zadar Share this post Link to post Share on other sites