Guest Ilija Posted May 30, 2009 molijo bih ko ima da je radio da mi pomogne Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted June 4, 2009 i mene bi zanimalo!! Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted June 4, 2009 Puno posla i zajebancije ima oko toga! Ako nemas iskustva s tim preporucam ti da odes ugradit zvucnike u neku firmu sta se bavi autoakustikom, ipak je to novo auto! Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 4, 2009 nisam jos rastavlja ali mislim da su zice tvornici tu provedene,....ako nisu onda ih provlacis : 1) vozaceva strana od radia ides povise pedala plastika,pa kroz onu malu iza kljukice za otvaranje haube...pa kroz prag i naposljetku oplata 2)suvozaceva -trebalo bi skinut cijeli pretinac pa provuc zice ispod njega,onda onu plastikicu ispod ,di su suvozaceve noge,pa prag koji je na kopce kao i vozacev,te oplatu..... vrlo jednosravno... samo pripzaite na kopce plasticne jer lako pucaju a kad se oplata vrati bez te kopce suskat ce. tko god rastavlja to preporucio bi ili dampiranje oplata ili jeftiniju soluciju-spuzvu koja je ljepljiva se jedne strane...njome "obić" cijelu oplatu tako da vjerovatnost da ce suskat bude minimalna Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ilija Posted June 23, 2009 (edited) evo napokov ugradi zvucnike pa da napisem kako prodo 1)ne isplati se raditi sam ako neko hoce ide ovako:treba izvaditi zadnja sjedala,skinuti na stoku di je zatezac remena (obratiti paznju treba odvrnuti jedan saraf , te iscupati oplatu) zatim iscupati plastiku na pragu.2) zatim ispodladice kod suvozaca . 3 skinuti masku oko radija prvo onu gdje je ventilacija jer donja ima dva sarafa, jer ja nisam imao provucene zice ili ako je sve to puno posla imaju decki u nova cesta zagrebu dobro rade za samo 400kn :rotfl Edited June 23, 2009 by Ilija Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted June 23, 2009 evo napokov ugradi zvucnike pa da napisem kako prodo 1)ne isplati se raditi sam ako neko hoce ide ovako:treba izvaditi zadnja sjedala,skinuti na stoku di je zatezac remena (obratiti paznju treba odvrnuti jedan saraf , te iscupati oplatu) zatim iscupati plastiku na pragu.2) zatim ispodladice kod suvozaca . 3 skinuti masku oko radija prvo onu gdje je ventilacija jer donja ima dva sarafa, jer ja nisam imao provucene zice ili ako je sve to puno posla imaju decki u nova cesta zagrebu dobro rade za samo 400kn :rotfl jeftini ste :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted June 23, 2009 Ja za to nikom nebi dao ni 100kn, a ne 400.... di ti je gušt kad slušaš muziku koju si sam montiro.... Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted June 24, 2009 A cuj, ako covjek nema iskustva niti hrabrosti da se upusti u to jeftinije mu je dati 400kn za ugradnju nego 100eur za novu oplatu nakon sto slomi staru. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ilija Posted June 27, 2009 ok decki ali manje kosta platiti i nista ne ostetiti nego ostetiti pa sve novo kupiti Share this post Link to post Share on other sites
Gile 0 Posted August 21, 2009 Nemam ni ja instalacije za zvučnike u zadnjim vratima i kanim se evo vec duze vremena da to uradim...Kod mene je fabricki onaj RCD 300 cini mi se CD,tako da bit ce tu finog posla + sto jos moram naci neke solidne zvucnike da odgovaraju za zadnjih vrata... Share this post Link to post Share on other sites