Denis_TDI 0 Posted June 2, 2009 (edited) Dakle prodajem K16 turbinu skinutu sa opel calibre 2.0 Turbo (mislim da ide i na 1.8T i jos neke audije, fiat ritmo). To sto je ulje gore to sam ju ja malo premazal posto je stajala neko vreme pa da ju hrda ne pojede. Inace turbina je valjda ok posto je bila na autu koji je tada bio karamboliran, ja sam uzeo turbinu jer sam mislil nesto kombinirat na 1.9TDI al sam skuzil da je bolje da ostavim kak je je. Evo to je to i jos cijena bi bila 500kn EDIT: Postoji mogucnost zamjene za neke dijelove Jetta ili Golf mk2. Plocica sa oznakom:: Edited June 2, 2009 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Guest -=K.C=- Posted June 2, 2009 moze li se ugradit na vektru 2.0 8v Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 2, 2009 moze li se ugradit na vektru 2.0 8v Heh to nisam bas siguran ali moro bi provjeriti ako calibra i vectra imaju iste blokove onda bi se dalo pripasat, ovo je bilo sa calibre 16V ali bi moglo ici. Iako da se pripasat posto ta turbina pase na mnogo modela auta. Share this post Link to post Share on other sites
Joc16v 0 Posted June 2, 2009 Si siguran da je to od opela turbo?, ak se ne varam oni imaju granu i turbinu ju jednom komadu. A po brojevima mi se cini da je to od nekakvog peugeota 2.5 turbodizela. Mozda se varam, al tih k16, k14, k24 ima mali milion vrsta tak da je sve moguce. K14 je samo "familija" turba. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 3, 2009 Si siguran da je to od opela turbo?, ak se ne varam oni imaju granu i turbinu ju jednom komadu. A po brojevima mi se cini da je to od nekakvog peugeota 2.5 turbodizela. Mozda se varam, al tih k16, k14, k24 ima mali milion vrsta tak da je sve moguce. K14 je samo "familija" turba. Da znam da po serijskim brojevima to ide na Peugeota ali ovo je bilo preslagano i stavljeno na Calibru nesot su ispupsne grane menjane. Vidim da si se malo informiro o tome pa si i sam vidio da ta turbina ide na malo vise auta tak da negdje ide original a negdje treba da se prirubnica oko ispusne grnae rijesi. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 20, 2009 BUMP Turbina jedva ceka da se zavrti u okretaje... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Markischa Posted June 21, 2009 jel ima sta lufta na osovini ? jel imas sta od instalacije (crijeva) ili samo turbak sa slike ? kako dostavljas doticnu ? za flanđe nemoram ni pitat to sigurno nemas. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted June 22, 2009 jel ima sta lufta na osovini ? jel imas sta od instalacije (crijeva) ili samo turbak sa slike ? kako dostavljas doticnu ? za flanđe nemoram ni pitat to sigurno nemas. Turbina ima lagani luft, ali je do tog momenta bila na autu i radila je ispravno.. NEmam nista od instalacije znaci samo turbinu sa slike. Dostave nema, znaci turbina se moze pogledati kod mene i ako zeli kupiti direktno. Share this post Link to post Share on other sites
tomy 0 Posted July 5, 2009 Turbina ima lagani luft, ali je do tog momenta bila na autu i radila je ispravno.. NEmam nista od instalacije znaci samo turbinu sa slike. Dostave nema, znaci turbina se moze pogledati kod mene i ako zeli kupiti direktno. Dali si prodao turbinu? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 5, 2009 Dali si prodao turbinu? Nisam turbina je jos uvijek kod mene.... Share this post Link to post Share on other sites
maki G2 0 Posted July 5, 2009 Nisam turbina je jos uvijek kod mene.... kakvih dijelova za dvojku bi trebo? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 5, 2009 kakvih dijelova za dvojku bi trebo? Pa zapravo bi trebal za jettu mk2 ali uglavnom ista stvar, neznam nekaj tipa duboki zadnji branik, rubnjaci, pragovi ili nesto slicno, obrtaljka, nekvi djelovi za masinu, neznam nekaj ponudi kaj imas zanimljivoga pa se vec nekaj dogovorimo.. Share this post Link to post Share on other sites
tomy 0 Posted July 5, 2009 Dli se može stavit ta turbina na g3 90ks tdi? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 5, 2009 (edited) Dli se može stavit ta turbina na g3 90ks tdi? hmm jbg sve se da pripasat, ali mislim da nejde gore bas onak na srajf, sad sve ovisi o tome kolko imas iskustva z gedorama i kljucima da si ju pripases gore. probal bum malo usporediti flanđe na bratovom AFN motoru pa davidim ako bi isla gore, ako pase na 110 konjac pase valjda i na 90HP. A inace moj brat ima G3 110Hp i on si je to nekaj planiro pripasat na svoj posto je veca ali mu se ipak na kraju nije dalo prckati po motoru... Edited July 5, 2009 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
tomy 0 Posted July 6, 2009 Može, imaš kakav broj moba da se čujemo? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 6, 2009 (edited) Može, imaš kakav broj moba da se čujemo? Yooo check out my profileee!!!!!!!! Ali posto vidim da si novi onda :0989506156: Edited July 6, 2009 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 17, 2009 BUMP Turbina jedva ceka da se zavrti u okretaje... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted July 18, 2009 Evo nova cijena 300kn fixed, ko 1. njegova turbina... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 11, 2009 BUMP Turbina jedva ceka da se zavrti u okretaje... Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted August 11, 2009 hmm jbg sve se da pripasat, ali mislim da nejde gore bas onak na srajf, sad sve ovisi o tome kolko imas iskustva z gedorama i kljucima da si ju pripases gore. probal bum malo usporediti flanđe na bratovom AFN motoru pa davidim ako bi isla gore, ako pase na 110 konjac pase valjda i na 90HP. A inace moj brat ima G3 110Hp i on si je to nekaj planiro pripasat na svoj posto je veca ali mu se ipak na kraju nije dalo prckati po motoru... aj ne seri majstore, 90KS ima WG, AFN ima VTG turbo. S kojeg planeta si ti pao da češ prodat sa garanciju da ide i ako neznaš o kojem motoru govoriš. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 11, 2009 (edited) aj ne seri majstore, 90KS ima WG, AFN ima VTG turbo. S kojeg planeta si ti pao da češ prodat sa garanciju da ide i ako neznaš o kojem motoru govoriš. Je onda pa valjda nejde gore ako tak velis. Uglavnom turbina se dalje prodaje a ko si bu ju kam stavil to nije moj problem.. Niti sam reko da je to original turbina za G3. Edited August 11, 2009 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 22, 2009 Moze lokot, prodano.... Share this post Link to post Share on other sites