jady 5 Posted June 3, 2009 nudim uslugu lakiranja manjih dijelova.....npr maske,poklopci retrovizora,lajsne,kvake itd.... cijena npr poklopca retrovizora 100kn. za montazu i demontazu se morate sami pobrinuti. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 17, 2009 ovo je sad cudno...stalno neko trazi neko lakiranje...a sad nema interesa??? Share this post Link to post Share on other sites
HUZO 0 Posted June 17, 2009 kolko bi mi uzeo za prednji branik? jel ide tvoja boja ili moja? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 17, 2009 ovo je sad cudno...stalno neko trazi neko lakiranje...a sad nema interesa??? a znas kkako to vec ovdje ide Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 18, 2009 kolko bi mi uzeo za prednji branik? jel ide tvoja boja ili moja? bez uvrede....al procitaj ponovo prvi post...lakiranje manjih dijelova Share this post Link to post Share on other sites
oluja5895 1 Posted June 22, 2009 Koliko bi me doslo lakiranje lajsni na golf 4-ci,onako informativno? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 22, 2009 koje lajsne????na vratima ili branicima Share this post Link to post Share on other sites
oluja5895 1 Posted June 22, 2009 koje lajsne????na vratima ili branicima sve,i na vratima i na branicima Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted June 22, 2009 za passat,lajsne sve...? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 23, 2009 cijena za sve lajsne cca 400kn. samo znajte da si to kasnije morate opet na auto montirati,strga se ljepljiva traka iza a i lajsna se lagano piga ak je neznate skidati.... Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted June 23, 2009 Sorry ako je ovo off...dali možda znaš gdje bi mogo poravnat branike tj maknut lajsne osim u varoplastu dosta je skup ako znaš onda bi mogli neko lakiranje istih dogovorit pošto vidim da smo susjedi ... Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted June 23, 2009 ja sam prije par godina pitao u varoplast da mi popunezavare branike,nisu htijeli.previse posla....tak da ces morat ili sam radit ili nekog pouzdanog majstora za to trazit.branik je prevelik dio...samo manjih stvari mogu rijesit za lakiranje Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted July 2, 2009 Ja ti vnedelju donesem obrvu i boju,a ti mi ju polakiras za 100kn.Jel to važi Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted July 2, 2009 moze,al boju ostavi doma ak nije neka divlja cameleon-boja... Share this post Link to post Share on other sites