0
JuKi

Postavljanje dubokih

Recommended Posts

E ovako, imam jedno kveščn. Nedavno sam dobio duboke branike s nosačima. E sad, mislio sam ih montirat ovih dana al sam naletio na jednu frku(barem mislim tako). Izgleda kao da su nosači prednjeg branika povezani s nosačem motora(ne direktno već preko one kao osovine što ide preko cijelog donjeg prednjeg dijela auta). E sad, jel to stvarno tako povezano ili me samo oči varaju :) . Ako je, kako onda postaviti nosač bez da mi motor frkne na mene :) . I da, stražnji branik, njegov nosač, jel on samo povezan s karoserijom ili ima još nešto što taj nosač osim branika drži. Znam da je pitanje banalno i skoro pa neuko ali volio bih se raspitat o tome da ne bih još neki zaheb napravio :)?

Unaprijed hvala :D

Nosač prednjeg branika ti ulazi u grede, i šarafi se s donje strane..Imaš odozdo na jednoj gredi 4 šarafa razmještena ko križ, 2 koja su okomita na branik su od nosača branika, a ostala 2 su od nosača motora. Znači na svakoj gredi imaš 2 šarafa od nosača branika, ukupno 4 i neboj se da će motor pasti na tebe jer njega drži njegov prednji nosač i dva stražnja!

Stražnji branik se šarafi isto kao prvi u karoseriju i ima iza blatobrana plastične nosače koji su na istom mjestu kao i kod tankih branika, samo šta su veći, tj. viši.

Nadam se da sam pomogao!

Samo pitaj ak trebaš još kakvu pomoć..

Edited by smoki

0