JuKi 0 Posted June 4, 2009 E ovako, imam jedno kveščn. Nedavno sam dobio duboke branike s nosačima. E sad, mislio sam ih montirat ovih dana al sam naletio na jednu frku(barem mislim tako). Izgleda kao da su nosači prednjeg branika povezani s nosačem motora(ne direktno već preko one kao osovine što ide preko cijelog donjeg prednjeg dijela auta). E sad, jel to stvarno tako povezano ili me samo oči varaju . Ako je, kako onda postaviti nosač bez da mi motor frkne na mene . I da, stražnji branik, njegov nosač, jel on samo povezan s karoserijom ili ima još nešto što taj nosač osim branika drži. Znam da je pitanje banalno i skoro pa neuko ali volio bih se raspitat o tome da ne bih još neki zaheb napravio ? Unaprijed hvala Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 4, 2009 Nosač prednjeg branika ti ulazi u grede, i šarafi se s donje strane..Imaš odozdo na jednoj gredi 4 šarafa razmještena ko križ, 2 koja su okomita na branik su od nosača branika, a ostala 2 su od nosača motora. Znači na svakoj gredi imaš 2 šarafa od nosača branika, ukupno 4 i neboj se da će motor pasti na tebe jer njega drži njegov prednji nosač i dva stražnja! Stražnji branik se šarafi isto kao prvi u karoseriju i ima iza blatobrana plastične nosače koji su na istom mjestu kao i kod tankih branika, samo šta su veći, tj. viši. Nadam se da sam pomogao! Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted June 4, 2009 jesi care puno...puno hvala na ovome Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted June 4, 2009 (edited) Samo pitaj ak trebaš još kakvu pomoć.. Edited June 4, 2009 by smoki Share this post Link to post Share on other sites