chandler7586 1 Posted June 7, 2009 Lamela,korpa,sajla sve je ok ali se kvacilo,tj.papucica dosta tesko stisce,i kaze majstor da je problem u samoj polugi tj. u osovini na papucici,jel se da to kako podmazati ili nesto,jer do sad se je kvacilo super lagano stiskalo. Ako moze netko malo detaljnije to objasniti,jer ja nisam bas neki mali od mehanike hehe Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted June 7, 2009 kupis tekucu mast u spreju i naspricaj sve pomicne djelove na kvavilu od papuce pa nadalje..WD40 TI SE OSUSI,ILI NEZNAM NI JA... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 7, 2009 Pa ide li lagano pedala kad je sajla iskopčana s getribe? Savjet da ako spricas tom tekucom masti da je naspricas i u samu sajlu Share this post Link to post Share on other sites
siky 0 Posted June 7, 2009 Lamela,korpa,sajla sve je ok ali se kvacilo,tj.papucica dosta tesko stisce,i kaze majstor da je problem u samoj polugi tj. u osovini na papucici,jel se da to kako podmazati ili nesto,jer do sad se je kvacilo super lagano stiskalo. Ako moze netko malo detaljnije to objasniti,jer ja nisam bas neki mali od mehanike hehe si siguran da je problem bas u toj osovini? ja sam taj problem imao nekoliko puta na razlicitim autima i svaki put je stvar bila u samoj sajli, nakon nekog vremena u buzir dode vlaga i zahrda, pa se zato tesko stisce, zato svaki put kad mjenjam sajlu dobro je namastim i sve ok. mislim da je to najjednostavnije, jer sajla kosta 70 kn a vjerujem da imas piksu masti doma. Share this post Link to post Share on other sites
chandler7586 1 Posted June 9, 2009 si siguran da je problem bas u toj osovini? ja sam taj problem imao nekoliko puta na razlicitim autima i svaki put je stvar bila u samoj sajli, nakon nekog vremena u buzir dode vlaga i zahrda, pa se zato tesko stisce, zato svaki put kad mjenjam sajlu dobro je namastim i sve ok. mislim da je to najjednostavnije, jer sajla kosta 70 kn a vjerujem da imas piksu masti doma. Kaze majstor da je sve ok da je problem u polugi tj. osovini,a nist me ne kosta malo to sve podmazat pa cemo vidjet oce li sta pomoc Share this post Link to post Share on other sites