Mario91 0 Posted June 25, 2009 bio kod futza,a dekica je kod maria..ili marija...kak vec... tak da moram potec tih 5 km zbog dekice... a jbg.. morat ces... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 25, 2009 hocu jedan dan..pojacalce ti je kod futza pa ga pokupi kad stignes Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted June 25, 2009 hocu jedan dan..pojacalce ti je kod futza pa ga pokupi kad stignes ok.. nema problema....u međuvremenu ja cu se posluziti s dekicom... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 25, 2009 nemoj ta mi je najdraza..lol...bas mi fali...sve me boli od onog dijela oko mjenjaca.. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 26, 2009 joj joj decki pa kak ste se mogli svi napiti ,a nas lazo kaze da niste ni punu gajbu popili da sam ja bio to bi mi bila samom norma Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 26, 2009 joj joj decki pa kak ste se mogli svi napiti ,a nas lazo kaze da niste ni punu gajbu popili da sam ja bio to bi mi bila samom norma nismo svi ja ne pijem futz i mario su bili glavni Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 26, 2009 (edited) joj joj decki pa kak ste se mogli svi napiti ,a nas lazo kaze da niste ni punu gajbu popili da sam ja bio to bi mi bila samom norma nisam ni ja mogao piti..samo jedno...za gust..heh. al ova dvojica...dobro su i izdrzali.. eto jos da tebe upoznam..pa cu znat sve zasad. Edited June 26, 2009 by type-r Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 26, 2009 joj joj decki pa kak ste se mogli svi napiti ,a nas lazo kaze da niste ni punu gajbu popili da sam ja bio to bi mi bila samom norma kad si stari ALKIĆ Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 26, 2009 @jura, evo otrijeznio se i on pa se javlja, doduše, nije pio s nama, a to se teško oprašta , tak da, moramo to ponovit da i on uđe u gang-bang postao mi je korak težak, oči mi se mute, kao braću svoju nepoznate ljuude... Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted June 27, 2009 (edited) . Edited March 12, 2010 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 27, 2009 samo ti je auto na pameti.. i btw, ne moraju to svi znat.. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 27, 2009 a jebiga sad..previse ste svercali...to tak ne ide..jbg... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 27, 2009 evo sam jedna mala obavijest.... fuc i ja vise nismo dobri... tako da na buduce rostiljade ili meet-ove ... zovete ili mene ili njega...nema ljutnje znam da cete njega zvati jasno mi ipak ima auto i to sve... tak da znate da nema ljutnje.... pozdravw koji ste vi likovi Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted June 27, 2009 samo ti je auto na pameti.. i btw, ne moraju to svi znat.. bas tako Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted June 27, 2009 (edited) . Edited March 12, 2010 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 27, 2009 (edited) ok onda sam ja out iz te vase ekipe..... ti se napusi kurca... bolje ti da mi se vise ne obracas....trebali bi znati i vise da ne bi najebali ko ja... al s vremeno ce skuziti s kim se druze... zasto se ovaj topic kvari ovakvim glupostima...mislim da nikoga na forumu ne zanima dali ste se vi posvadali...nije uredu...a i ovo psovanje ... a sta i vi serete...kad bude iduci meet i kad budete zvali i ja kazem ne idem..pitat cete zasto....evo sad sam vam reko tak da ne morate pitati.... i neznam ko tu sere da se moram tako izraziti....nakon svega mislim da nisi uredu ........kakvo je ovo ponasanje...svadaj se s njim a nemoj to ovdje razglasavati Edited June 27, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 27, 2009 pa baš.. 'em što nije u redu što psuje na forumu, 'em što svi forumaši moraju znat u kakvom smo mi odnosu privatno.. trebao si to rješit sa mnom, a ne ko juda odma sve izdat na forumu.. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 27, 2009 mislim da je dosta offtopica..nema smisla.. previse sverca...jbg Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 27, 2009 dečeci ajd nemojte si samo počet pretit da se budete pobili na meetovima,znam kak je to hehe...ruku jedan drugom i to je to,nemojte se svađat a tak ste se lijepo počeli družit i vidim napredujete...svaka čast! Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted June 27, 2009 @Mario91, ajd prestani s tim glupostima, dovoljno si pokazao da si iskompleksiran što si odma bacio na net da smo u privatnoj svađi i onda meni govoriš da sam ja taj koji je iskompleksiran.. Mislim da ovak šta nisi ni trebao počinjat na netu, jer ljude ne zanimaju naše svađe. VWovci Share this post Link to post Share on other sites