Jura31 0 Posted July 9, 2009 E napokon sam i ja svog golfa sastavio ne moram vise molit zenu za seata, bila su to duga tri tjedna kako se bio razletio. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 12, 2009 (edited) pozdrav svima evo mi smo danas na nasem meetu malo razgovarali o tome da dodjemo kod vas na meet...pa da vas pitam jel ste vi za...ako jeste mi cemo se dog kad budemo mogli u sto vecem broju doci pa vam javimo... Edited July 12, 2009 by david010 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 12, 2009 pozdrav svima evo mi smo danas na nasem meetu malo razgovarali o tome da dodjemo kod vas na meet...pa da vas pitam jel ste vi za...ako jeste mi cemo se dog kad budemo mogli u sto vecem broju doci pa vam javimo... moze ja sam za to bi bilo super sad da vidimo sta ce drugi reci Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 12, 2009 (edited) pozdrav svima evo mi smo danas na nasem meetu malo razgovarali o tome da dodjemo kod vas na meet...pa da vas pitam jel ste vi za...ako jeste mi cemo se dog kad budemo mogli u sto vecem broju doci pa vam javimo... ma naravno evo organizatora... ...odlicno...eto malo se dogovorite pa javite meni pa cemo ja i said kombinirati ...mjeto cugu i sve al sam se raspistoljio sa smajlicima Edited July 12, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 12, 2009 jel ja to njušim ili me njuh moj vara, il' se to osječani spremaju doć kod nas? :wow hehe, super.. ajd da i to organiziramo i da nas bude u što većem broju Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 12, 2009 moze i ja sam za,ako budem u mogucnosti..ako nista drugo idemo svi zajedno na race u cepin.. Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 12, 2009 moze i ja sam za,ako budem u mogucnosti..ako nista drugo idemo svi zajedno na race u cepin.. Nije u Čepinu nego u Osijeku Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 12, 2009 (edited) a jbg..ja sam mislio da je ta staza u cepinu..lol..neznam zast..krivo informiran..sorry onda se vidimo svi u osijeku.. Edited July 12, 2009 by type-r Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 12, 2009 To svi misle da je u Čepinu,ne znam zašto. VWidimo se Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 12, 2009 pa zato sto pise na avio pisti u "cepinu"..jbg..sad sam gledao tamo.. Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 12, 2009 Vidim da,ma ok,nema veze.šalim se ja malo,puno ljudi tu zove to čepinski aerodrom ili pista a stvarno ne znam zašto. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 12, 2009 a jbg..jel u osijeku ili izvan njega? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted July 12, 2009 U Osijeku.Ma nema totalno veze,ajd da ne idemo više u OT. Il se vidimo tamo ili kod vas Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 12, 2009 bas sam htoi reci..ubit ce nas Trojka..lol.. ovisi sta se prije dogovori.. Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 13, 2009 (edited) Vidim da,ma ok,nema veze.šalim se ja malo,puno ljudi tu zove to čepinski aerodrom ili pista a stvarno ne znam zašto. osijek je selo a čepin je čepin bitnije ti je ići iz osijeka u čepin nego iz čepina u osijek zato se zove čepinska cesta Edited July 13, 2009 by jooleTDI Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 ...uopce nema OT.... momci vi se dogovorite medusobno pa se javite pa cu ja da search...a street je tek 2.8.....ajd da se dogovorimo kod nas da prije rjesimo...svi su pozvani naravno Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 13, 2009 ...uopce nema OT.... momci vi se dogovorite medusobno pa se javite pa cu ja da search...a street je tek 2.8.....ajd da se dogovorimo kod nas da prije rjesimo...svi su pozvani naravno prijatelju mi smo vec pricali da bi dosli sad u ovu nedjelju 19.7 ali naravno moramo se jos sve dogovoriti pa se cujemo Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted July 13, 2009 Pozdravw ekipa mislim da je najbolje ovako vi kod nas na race a mi onda kod vas evo dogovora sasvim jednostavno a ne da pisemo sad tu nekoliko str.ko ce kod koga prvo Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 (edited) Pozdravw ekipa mislim da je najbolje ovako vi kod nas na race a mi onda kod vas evo dogovora sasvim jednostavno a ne da pisemo sad tu nekoliko str.ko ce kod koga prvo kao sto napisah race je tek 2.08....ajd kod nas pa onda do vas ...mislim svejedno da se razumijemo prijatelju mi smo vec pricali da bi dosli sad u ovu nedjelju 19.7 ali naravno moramo se jos sve dogovoriti pa se cujemo ajd znaci Meet u Pozegi ...ajd neki popis neka se slozi da vidimo ko ce sve doci pa da vidimo za cugu i rostilj ...napominjem svi su dobrodosli... 1.trojka 2.said Edited July 13, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted July 13, 2009 ja bi rado došo, al jbg...nemam prijevoz...a kad bi dolazio pito bi curu da ide samnom... tak da je to previše komplikacija.. pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 13, 2009 ja bi rado došo, al jbg...nemam prijevoz...a kad bi dolazio pito bi curu da ide samnom... tak da je to previše komplikacija.. pozdravw kakve komplikacije?? kad se nesto hoce napraviti sve je moguce....samo je volja bitna...zabiljeti se u popis Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 13, 2009 jole je malo ubrzao stvari mislim da nas puno ne moze u ovu nedjelju aco ja sigurno ce se naci jos netko jel bi mogli pricekat jos par dana da se mi cujemo najbolje bi bilo u iducu nedjelju da se vi mozete organizirat a i da mi mozemo doci u vecem broju... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 13, 2009 jole je malo ubrzao stvari mislim da nas puno ne moze u ovu nedjelju aco ja sigurno ce se naci jos netko jel bi mogli pricekat jos par dana da se mi cujemo najbolje bi bilo u iducu nedjelju da se vi mozete organizirat a i da mi mozemo doci u vecem broju... dogovorite se pa nam javite a ako bude sta od toga Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 13, 2009 ja bih rado dosao,ali ovu nedjelju sam zauzet..tak da..jbg..ak se prebaci,nema beda Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 13, 2009 1. trojka 2. said 3. futz ... to je to zasad, ali ne znam kad će biti, vidim da netko ne može ovu, pa kad se dogovorite - dogovorite! Share this post Link to post Share on other sites