os.badboy.os 0 Posted July 13, 2009 jole je malo ubrzao stvari mislim da nas puno ne moze u ovu nedjelju aco ja sigurno ce se naci jos netko jel bi mogli pricekat jos par dana da se mi cujemo najbolje bi bilo u iducu nedjelju da se vi mozete organizirat a i da mi mozemo doci u vecem broju... bravo davide svaka cast decki iz osijeka znaju da ja mogu i kod nas doci na svaki drigi meet iz odredjenih razloga tako da ovu nedjelju ja otpadam ali sljedecu moze Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 13, 2009 pa kazem da smo pricali a ne i dogovorili tako da se moramo dogovorit pa javimo... Share this post Link to post Share on other sites
zeko golf 1.9 tdi 0 Posted July 13, 2009 hebiga svaki put kad odem iz hrvatske neki ludi mitovi se organiziraju.samo vi stavite slike da mi srce bude na mijestu.i dobru zabavu vam zelim Share this post Link to post Share on other sites
jooleTDI 0 Posted July 13, 2009 (edited) 1. trojka 2. said 3. futz ... to je to zasad, ali ne znam kad će biti, vidim da netko ne može ovu, pa kad se dogovorite - dogovorite! kad se dogovorimo javimo i to je to,bez panike Edited July 14, 2009 by jooleTDI Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted July 14, 2009 1. trojka 2. said 3. futz 4. mario91 + cura ( ak sve bude po planu ) Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 14, 2009 (edited) Meet u Požegi-------Velika datum jos nismo definirali jer decki iz Osjeka jos kombiniraju datum novcanu naknada za rostilj i cugu jos nismo definirali...ali sve u svoje vrijeme 30 kn Fragen -zasto Velika -zato sto imamo livade,aute mozemo tamo parkirati,imamo potok(za cugu),cak i natkriveno...uglavnom ...ko zna za to mjesto zna da je prva liga a bazeni za kupanje su extrimno blizu jos cu editovat neki popis tek da se zna.....i neka se u popis stavi dali ce sok piti ili alkohol(pivo ili sl) 1. trojka+cura(pivo) 2. said 3. futz 4. mario91 + cura Edited July 22, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted July 14, 2009 sto se mene tice, meni pase iduca nedjelja...taman stignem skupiti novac... sam ak je moguce da se sto prije zna koliko ce se trebati dati?? da znam... po mogucnosti danas i ako treba bilo sta na mene racunajte...npr.. agregat da mozemo slusati muziku i ak treba mogu ja ponesti i ispravljac.. pa moze typer to povesti kad mu je vec usput, a ima i velik gepek Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 14, 2009 moze ako je iduca nedjelja....ovu ne mogu... tak da,ja sam za,samo ovisi od datuma Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 14, 2009 vidjeti cu sta decki iz osjeka jos kazu ...i sve ce se znati na vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 14, 2009 moze,onda cemo se po potrebi dopisati na listu.. Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 14, 2009 decki najvjerojatnije ce to biti iduca nedjelja tako da planirajte taj datum znaci 26.07. ja sam tamo napravio popis da se svi dopisemo pa cemo prenjeti kod vas a vi javite koliko da vam uplatimo na racun...vidimo se.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 14, 2009 mogli bi zvati i brodjane na meet... sta kazete? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 14, 2009 mogli bi zvati i brodjane na meet... sta kazete? pa naspisao sam da su svi pozvani.... gdje imaju oni forum da im napisem Share this post Link to post Share on other sites
david010 0 Posted July 14, 2009 ima ih par na forumu tommyVR6 perkan jopa itd pitat cu ih ja... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 14, 2009 (edited) javit cemo im mi ... evo dogovori se sele u http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry326804 Edited July 14, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 14, 2009 javit cemo im mi ... evo dogovori se sele u http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry326804 Pošto ste meet preselili na drugu temu, mogu ja slobodno ovdje malo.. "trojka" se napokon ponooovio u "felne"!!! Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 14, 2009 da,da ...bolje slike u projektu Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 20, 2009 ko ce samnom i slavenom u nedjelju ranije ici od nas domacih????? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 20, 2009 ko ce samnom i slavenom u nedjelju ranije ici od nas domacih????? ajmo domaci ponudite se da nam pomognete sve pripremit za nase goste Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 21, 2009 nasli se ja i frend i oprali autice... joj gola leda... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted July 22, 2009 uhh dali smo si truda u pranju Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 25, 2009 evo na praoni se nasli radi konzultacija za nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted July 26, 2009 evo da kazes za rostilj stvarno sam odusevljen ekipom i bilo mi je super svi sto su dosli svaka cast bilo mi je super svama se druziti nadam se da ce se ovakve stavri jos ponavljati slike uskoro Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted July 26, 2009 nema šta, super je bio meet to se treba ponovit.. jedva čekam slike.. Share this post Link to post Share on other sites