Guest vjeko-vr Posted January 25, 2010 bude li kakvih roštilja javite pa ako mogu i ja kako sudjelovati,kao novi član??? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 25, 2010 bude li kakvih roštilja javite pa ako mogu i ja kako sudjelovati,kao novi član??? naravno...a cujem da vi malo,malo imate rostilje na tu u topicu slozi to pa sredi... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 25, 2010 trojka jesi vidio sta za rijeku? Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 26, 2010 bude li kakvih roštilja javite pa ako mogu i ja kako sudjelovati,kao novi član??? ti sudjelovati moras obavezno treba nam pod hitno jos jedan kuhar idemo to probati dogovorit za pocetak mjeseca jer goxu ne pasu visoki datumi Share this post Link to post Share on other sites
Guest vjeko-vr Posted January 27, 2010 može i tako znaš da sam uvjek za!!! možemo dogovoriti pa da nešto ispečemo!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 29, 2010 konacno neki neformalni dogovor za 07,02,2010 Nedjelja kod futza u vikendici. :zder Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 30, 2010 Ovako, zvao me gordan "trojka" i rekao da ja skupim novce za sve i da onaj tko ide napiše u ovaj topic, znači svi požežani koji idu.. a lista za osječane nek bude u njihovom topicu, pa ćemo zajedno sve udružiti u ovaj jedan. Novac koji se daje za organizaciju je 35 kn Znači, uplate će ići uplatom na tekući račun broj: 2340009-3213036610 Matej Funduk Popis : 1. Futz (sok) Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 30, 2010 1. Futz (sok) 2. Said i vjerojatno cura(sok) Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 30, 2010 ja još uvjek neznam gdje je to Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 30, 2010 gdje je to??? Pozega- okolica ja isto pijem PIVO naravno Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 30, 2010 Ovako, zvao me gordan "trojka" i rekao da ja skupim novce za sve i da onaj tko ide napiše u ovaj topic, znači svi požežani koji idu.. a lista za osječane nek bude u njihovom topicu, pa ćemo zajedno sve udružiti u ovaj jedan. Novac koji se daje za organizaciju je 35 kn Znači, uplate će ići uplatom na tekući račun broj: 2340009-3213036610 Matej Funduk Popis : 1. Futz (sok) ti pijes sok, akod kuce smo tko te ne zna skupo bi te platio Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 30, 2010 ja još uvjek neznam gdje je to tebi je to najblize od Slatine preko Vocina za Zvecevo i odmah ti je tu ta vikendica cujemo se jos za detaljan opis gdje tko sa kojeg kraja koga ceka Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 31, 2010 ti pijes sok, akod kuce smo tko te ne zna skupo bi te platio Da, da.. ma dosta je alkohola.. evo sad se vratih iz vikse, bilo nas par pa smo se malo zabavili ... hehh možda padne koji bambus, ali samo - koji bambus Share this post Link to post Share on other sites
Guest vjeko-vr Posted January 31, 2010 ej kad i gdje je fešta eto i ja bi sudjelovao? Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 31, 2010 Kamenski vučjak, 7.2.'10., okupljanje u Pž, te kretanje sa OS ekipom za isto mjesto! Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted January 31, 2010 pa znam gdje je kamenski vučjak, al sam mislio da se radi o nečijoj vikendici negdje !! jebiga ja san u kurcu zato što kod nas ima 30-40 cm snijega tak da neću obećavat ništa Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 31, 2010 ma dobre zimske gume i ide kod nas nema snijega 2cm. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 manni pa i je u vikendici... daleko je jos nedjelja. stigne se snijeg otopiti 10 puta i isto toliko napadati Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 31, 2010 manni pa i je u vikendici... daleko je jos nedjelja. stigne se snijeg otopiti 10 puta i isto toliko napadati ma bit ce poboljsanje vremena ne brini Share this post Link to post Share on other sites
Golflll_Hara 0 Posted January 31, 2010 El jos stoje ti dogovori? Ja bih dosao al ak bude leda gadan je put od NG do PŽ Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 31, 2010 naravno da stoje dogovori... nadopisi se na listu ako se odlucis doci.. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 31, 2010 El jos stoje ti dogovori? Ja bih dosao al ak bude leda gadan je put od NG do PŽ ma kak gadan put svaki dan skoro idem njime vozis se kao po autocesti, sinoc smo bili u gradisci po snijegu i malo pripiti se vratili sve OK. vidimo se Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 2, 2010 ko je sve dobrodosao.... imam ja jednog opelaša, sinoc me pito jeli ima kak meet.. ja reko moram pitati ove na forumu.. I???? mozda ga neki i znaju do je dečko iz vetova crna corsa.. zove se danijel.. Share this post Link to post Share on other sites
Golflll_Hara 0 Posted February 3, 2010 evo decki da javim da dolazim! jako se radujem to mi je prvo okupljanje u zivotu! el mogu dobiti neki kontakt broj da se malo informiram oko mjesta okupljanja i to? Share this post Link to post Share on other sites