ttihomirx 0 Posted February 24, 2010 ako bude nekakav meet i ja bi dosao... Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 24, 2010 stari budi samo u toku u ovom topicu ces sve na vrijeme saznati Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 25, 2010 evo dosao sa posla u nedjelju opet nazad za LIKU ja sam uvjek za...samo treba se vidjeti koji datum Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 25, 2010 evo dosao sa posla u nedjelju opet nazad za LIKU ja sam uvjek za...samo treba se vidjeti koji datum kad si slobodan, razmisljam o 6 i 13. 3.... sta mislis?? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 25, 2010 kad si slobodan, razmisljam o 6 i 13. 3.... sta mislis?? ja radim 6. a mozda i 13. i sve ostale subote tak da ak je subotom mene nema Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 25, 2010 gle moze i nedjelja sto se mene tice 7 i 14. 3.... najvaznije nam je da datum dogovorimo... kasnije cemo i mjesto i vrijeme.. .ak me kuzite... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted February 25, 2010 nemoj subotom,uvijek bude posla,nedjelja je dan za to Share this post Link to post Share on other sites
Golflll_Hara 0 Posted February 25, 2010 El primate i mene? Share this post Link to post Share on other sites
Golflll_Hara 0 Posted February 25, 2010 Meni bi pasalo 14.3 ili 21.3 na dan pocetka proljeca ( ono kao simbolicno)... Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted February 25, 2010 ja isto subota ne moze uvjek sam pretrpan subotom svi navale Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 25, 2010 ja isto subota ne moze uvjek sam pretrpan subotom svi navale ok onda nek bude nedjelja.. samo jos da datum utvrdimo...ajmo izjasnite se... ja sam za početak 3 mjeseca.... dakle... 7.,14., ili ako cemo u krajnosto onda prvi dan proljeca...STA MISLITE ( VECINA ) Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 26, 2010 (edited) :zder ajde prekini jesti i dogovori se s ljudima Edited February 26, 2010 by srki Share this post Link to post Share on other sites
Igor031 0 Posted February 26, 2010 meni odgovara nedjelja isto ali to obavezno jedna do 15.3....ako bude meet 7.3 ja dolazim, a 14.3 vec upitno posto mi sezona pocinje pa nedjelja opet rezervirana za nogomet Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 26, 2010 ajde prekini jesti i dogovori se s ljudima slazem se... lijepo pise da se izjasnite..a ti zabusavas I KAD CEMO ONDA, JA CU KONTAKTIRATI FUCA...OCITO JOS NIJE VIDIO...U VEZI VIKENDICE... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 26, 2010 slazem se... lijepo pise da se izjasnite..a ti zabusavas I KAD CEMO ONDA, JA CU KONTAKTIRATI FUCA...OCITO JOS NIJE VIDIO...U VEZI VIKENDICE... hehe ajd vidi Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 27, 2010 @srki, kola, kok'ce i gleda i sluša šta se događa... hhh ) meni isto odgovara nedjelja, pošto subotom radim uvijek.. e sad kad, 7., 14. il' 21.. napravit ćemo kak većini najbolje štima.. al možda najbolje 14. Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 27, 2010 @srki, kola, kok'ce i gleda i sluša šta se događa... hhh ) meni isto odgovara nedjelja, pošto subotom radim uvijek.. e sad kad, 7., 14. il' 21.. napravit ćemo kak većini najbolje štima.. al možda najbolje 14. dakle vikendicu imamo jos samo datum treba dogovorit i vecina posla je odrađena.. i koji cemo datum?? Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted February 27, 2010 ja isto dolazim, samo neka bude nedjelja po mogučnosti Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 27, 2010 ja isto dolazim, samo neka bude nedjelja po mogučnosti stari nedjelja je 100% samo još ne znamo koji datum Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted February 27, 2010 ajde de nadam se da ce i u jedno od narednih nedjelja biti tako raspoložen za zaj... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 27, 2010 požežani navijm za vas..da se dogovorite :fakjea Share this post Link to post Share on other sites