TROJKA 2 Posted February 28, 2010 nadam se da ce i u jedno od narednih nedjelja biti tako raspoložen za zaj... znas da sam uvjek raspolozen za razne šale požežani navijm za vas..da se dogovorite i ja Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 1, 2010 nije da se žurim, datum je sljedeći, a to je 14.3. VW MEET nadam se da većini paše tražio sam da se izjasnite, al nije bilo povratne informacije... bilo bi dobro da već sad lagano počnemo raditi popis: tko dolazi...da znamo a s uplatama počinjemo idući tjedan tj. od 8.3. uplata je 35kn.. a račun na koji ćete uplate vršiti bit ce napisan u narednih par dana... Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted March 1, 2010 nije da se žurim, datum je sljedeći, a to je 14.3. VW MEET nadam se da većini paše tražio sam da se izjasnite, al nije bilo povratne informacije... bilo bi dobro da već sad lagano počnemo raditi popis: tko dolazi...da znamo a s uplatama počinjemo idući tjedan tj. od 8.3. uplata je 35kn.. a račun na koji ćete uplate vršiti bit ce napisan u narednih par dana... 1. r4zorbl4d3 (Zoran) Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 1, 2010 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted March 3, 2010 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 3. FuTz Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 3, 2010 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 3. FuTz 4.5.6. type-r i 2 prijatelja ako oni mogu,obojica vw vlasnici,al nisu na netu Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 3, 2010 (edited) naravno da mogu.... de mi samo reci tko??? :lol2 i ja cu vidjet s jednim liko s mkIII gti.. iz Pž Edited March 3, 2010 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 3, 2010 krešo paić njega sam zvao vec,a treger je reko da ga zovem kad bude to pa cu mu rec kad ga vidim,vjerujem da ce doci da vidimo keca od 140 ks Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 3, 2010 AJD bas mi je drago zbog njih dvojice... krešo je već bio, al i da treger malo pokaze... samo da nas bude što više da napravimo pravu stvar... ne znam sta je s osjecanima i tim krajem... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 3, 2010 neznam,nešt se šparaju..mi cemo doc,jedino ak se do tada prosvjed odrzi,onda nista stalno smo u ferovcu Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted March 3, 2010 Osjeckoj ekipi izgleda nesto ne odgovara taj datum znam da meni ne odgovara zauzet sam tu nedjelju a vidim da ih slabo ima na spisku Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted March 3, 2010 zato smo tu da se dogovorimo.izjasnite se Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 3, 2010 e sad kad se trebalo izjaniti nikoga... jos se datum moze korigirati..al dajte se izjasnite.. pa cemo napraviti da pase vecini..... Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted March 3, 2010 Ekipa iz OS, javite kad vam odgovara, ne mora to biti bas taj datum, bitno da je nedjelja kad smo svi slobodni. Pa da napravimo pravi meet Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 3, 2010 meni nedjelja nije slobodna..al sam ju napravio slobodnom..morat cu to krvavo odraditi:D ja dolazim 99,9 %.. jos mi je rano za dopisati se... valjda cemo se skupiti bar 3-4 auta Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 4, 2010 meni nedjelja nije slobodna..al sam ju napravio slobodnom..morat cu to krvavo odraditi:D ja dolazim 99,9 %.. jos mi je rano za dopisati se... valjda cemo se skupiti bar 3-4 auta srki malo tamo poguraj svoju ekipu... da to bude prava stvar....računamo na vas Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 5, 2010 (edited) datum je i dalje: 14.3 nedjelja za sad dolaze: 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 3. FuTz 4.5.6. type-r i 2 prijatelja 7. 8. 9. uplata 35 kn koje se mogu vršiti do 13.3 do 13h... broj računa u ponedjeljak... ostale inf. se dogovorimo do subote.... Edited March 5, 2010 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted March 5, 2010 Ja ću znat ćim mi Julio javi, tj. kad sazna raspored kak će radit. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 5, 2010 Ja ću znat ćim mi Julio javi, tj. kad sazna raspored kak će radit. a šta ne pusti te mali samoga ili? ja bi mogao naletiti svakako jer mi je usput taj dan, ionako putujem za Brod pa se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 5, 2010 a šta ne pusti te mali samoga ili? ja bi mogao naletiti svakako jer mi je usput taj dan, ionako putujem za Brod pa se vidimo :lol2 odlično samo se pribilježi, pa se vidimo na ručku i pivi Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 5, 2010 a šta ne pusti te mali samoga ili? ja bi mogao naletiti svakako jer mi je usput taj dan, ionako putujem za Brod pa se vidimo Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted March 5, 2010 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 3. FuTz 4.5.6. type-r i 2 prijatelja 7. Kazaamčić Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted March 6, 2010 decki gdje bi bio meet, da znam kuda trebam doci Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted March 6, 2010 decki gdje bi bio meet, da znam kuda trebam doci stari ne brini na vrijeme će biti info. gdje se nađemo i sve... meet ti je inače u Vučjaku mjesto 35 km od PŽ... Možda je malo dalje, al se isplati tamo otići, prava idila Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 6, 2010 1. r4zorbl4d3 (Zoran) 2. Mario91 3. FuTz 4.5.6. type-r i 2 prijatelja 7. Kazaamčić 8.trojka + woman Share this post Link to post Share on other sites