2 2
TROJKA

Pozega"The Meet"

Recommended Posts

fak nesloga...oko dolaska ko da treba biti ....

ubija nas nesloga..

ajmo - kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze..

:halo

niko nista.. B)

Trojka a jesiii ubio trojkicu u pod nema sta..Jesi vidio kak te policeman gleda tamo kod starog kolodvora kako se gegas preko pruge??

Jesi ti to atestirao ili iden na majke mi,nisam vidio da je toliko legla golfina?

UU alaj si ga ubio strava..

E da ajmo ljudi nekakav meet pa nismo valda svi rasprodali kola pa nemamo sta pokazat..

niko nista.. B)

Trojka a jesiii ubio trojkicu u pod nema sta..Jesi vidio kak te policeman gleda tamo kod starog kolodvora kako se gegas preko pruge??

Jesi ti to atestirao ili iden na majke mi,nisam vidio da je toliko legla golfina?

UU alaj si ga ubio strava..

E da ajmo ljudi nekakav meet pa nismo valda svi rasprodali kola pa nemamo sta pokazat..

hehehe....sve je po PS-u ali pod nee...

skuzio sam te po felgama...i visini ...daj rjesi to :rolleyes:

...ma drotovi se dive meni ...par puta su me zaustavili pa pitali kako sam ovo napravio kako ono,koje su to felge i tak...

voli on pod... :lol2

treba nesto onako tek da se vidimo ...kad drugcije ne ide...

moram ja tu tvoju trojkicu malo vidit iz blizu ono malo u zivo..ovo je sve nesta u prolazu,nadaleko..

moram ja tu tvoju trojkicu malo vidit iz blizu ono malo u zivo..ovo je sve nesta u prolazu,nadaleko..

ma ruzan auto

ma ruzan auto

haha..totalno.. :rolleyes:

ja bih samo krug preko pruznog prijelaza kod arome i lezeceg kod grabrika i meni dost :D

ajde da probamo malo dignit temu iz mrtvih..

posto vidimo da su jako lijepi i topli vikendi,a takav ce biti i ovaj nadolazeci od 13. i 14.11.

pa eto ako se dogovorimo za neki laganini meet,ono tipa tamo onaj parking recimo kod admiral kockarnice tamo kod one lokomotive ili pak kaufland..

pa svako ponese malo kakvih grickalica i sokica,pivice itd itd,pa se malo druzimo i upoznamo..pa onda koji krug nabacimo gradom,pa neka kavica itd itd itd..

ajmo da vidimo koliko nas moze taj vikend i kako stojimo sa ljudstvom..

ajde da probamo malo dignit temu iz mrtvih..

posto vidimo da su jako lijepi i topli vikendi,a takav ce biti i ovaj nadolazeci od 13. i 14.11.

pa eto ako se dogovorimo za neki laganini meet,ono tipa tamo onaj parking recimo kod admiral kockarnice tamo kod one lokomotive ili pak kaufland..

pa svako ponese malo kakvih grickalica i sokica,pivice itd itd,pa se malo druzimo i upoznamo..pa onda koji krug nabacimo gradom,pa neka kavica itd itd itd..

ajmo da vidimo koliko nas moze taj vikend i kako stojimo sa ljudstvom..

ajde dogovori nesto...

Cini se meni da nece ni od ovog biti nista..Niti ko cita,niti ko gleda..

Izgleda svi pozezani banirani na forumu osim nas dvojice..

:rotfl

Znaci prijedlog je taj da se skupimo tamo na parkingu kod lokomotive,svako ponese nesta za grickat i cuge,poslje odletimo na kavu,pa koji krug i to je to..

samo sta izgleda nema slobodnih ljudi za taj vikend..

A malo veci projekt,tipa neka vikendice ili neki rostilj ili tako nesta je gotovo neizvedivo za sada,kad se ni vamo u ovoj temi nemozemo sastat..

Edited by dpeic2

Cini se meni da nece ni od ovog biti nista..Niti ko cita,niti ko gleda..

Izgleda svi pozezani banirani na forumu osim nas dvojice..

:rotfl

Znaci prijedlog je taj da se skupimo tamo na parkingu kod lokomotive,svako ponese nesta za grickat i cuge,poslje odletimo na kavu,pa koji krug i to je to..

samo sta izgleda nema slobodnih ljudi za taj vikend..

A malo veci projekt,tipa neka vikendice ili neki rostilj ili tako nesta je gotovo neizvedivo za sada,kad se ni vamo u ovoj temi nemozemo sastat..

ajd skemijaj kad ja cu obavjestiti ostale.... :palacg

Moramo vidjeti dali mogu ljudi ovaj vikend,znaci idemo na najjednostacvniju i najjeftiniju soluciju..

Skupljanje na parking placu kod lokomotive,ponjeti svako nekih cica-boca za grickat,malo cuge i to je to..Pa dalje kud nas put odnese..

E sad koji dan? Subota,nedjelja??

Mozda je jos prerano...A mozda su u sumi...

Trojka posto ti znas te ljude vec jako dugo ( vecinu ) vidi s njima za kakve su oni solucije,dali idemo na ovo parking mjesto ( pa ko sta donese za jest i piti ),koji krug ili kavica,ili mozda netko ima bolju ideju?

Edited by dpeic2

E da i ako bude sta od meeta,neka puno dodje ovih zagewindanih u pod,da vidim ja sta je to,jel nekad davno sam se vozio u duji on gewind,pa to mi sad i nije neko realno mjerilo..

pa da vidim jel cu sparat novce za proljece ili ne..samo da vidim i osjetim ja kako je to..

uhhhhh.. :vozi

najbolje nedjelja iza rucka...cca 14-15h

Nazalost subota radna 99 %, a nedjelja 100 %,neplanski put..tako da nista od mene ovaj vikend..

:ne

vec sam nest pisao s moba,ocito nije uspjelo,mene nema,cim stignem pridruzujem se osjeckoj ekipi.mozemo se vidjet na ljeto ili kad dodete ovdje.

moram se malo skolovat

vec sam nest pisao s moba,ocito nije uspjelo,mene nema,cim stignem pridruzujem se osjeckoj ekipi.mozemo se vidjet na ljeto ili kad dodete ovdje.

moram se malo skolovat

ode kod legi na skolu...neka :palacg

Izgleda svi prodali vw-e i presli na neke druge marke auta..

Ili ljudi nemaju net..

:wacko:

Izgleda svi prodali vw-e i presli na neke druge marke auta..

Ili ljudi nemaju net..

:wacko:

ma nemam pojma...

...ja nocas imao dramu..

.sanjao da sam polupao cjeli auto..............koji baddd :wacko: :doh

haha.to zbog kocnica ili??

ja sam tu jos 3 dana tak da nema smisla jbg

ma nemam pojma...

...ja nocas imao dramu..

.sanjao da sam polupao cjeli auto..............koji baddd :wacko: :doh

to ni nespominji :ne

2 2