dpeic2 0 Posted January 3, 2011 (edited) Trojka nesta se slabo vozikas po pozestini? Ili ja to nevidim dobro? Daj mi reci kakav ti to player imas u autu? 1 DIn,2 DIn,dvd plejac??? Btw legu Juru ti vidim u kvartovskoj birtiji..Neke cudne poslove ugovara.. :rotfl Edited January 3, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted February 6, 2011 Trojka nesta se slabo vozikas po pozestini? Ili ja to nevidim dobro? Daj mi reci kakav ti to player imas u autu? 1 DIn,2 DIn,dvd plejac??? Btw legu Juru ti vidim u kvartovskoj birtiji..Neke cudne poslove ugovara.. :rotfl ma nikakvi cudni poslovi samo se druzimo, bolje to nego dan i noc vjesiti na kompu. ne vidim nigdje na forumu za wv susret u Velikoj 12 03 2011 ili ne znam traziti??? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 6, 2011 ne vidim nigdje na forumu za wv susret u Velikoj 12 03 2011 ili ne znam traziti??? kad ni ne pise oce biti sta? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 6, 2011 Nesta sam i ja nacuo za Veliku,ali samo je na tome ostalo..Eh sad..Dal ce sta bit ili ne.. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted February 6, 2011 danas sam bio sa deckima i rekli su da dolaze i neki iz BiH, al na ovom forumu nisam nigdje nista nasao. Rijetko sam na forumu, a gordan se na telefon skoro nikad ne javlja. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 6, 2011 Gdje,sta ,kako?? Jura,koji su to decki u igri za organizaciju u Velikoj? Dal se skupljaju pare ili sta? Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 6, 2011 Mogli bi mi napravit meet kad pravo zatopli u vikendici kod mene .. znaju svi koji je to bio meet.. znat daruvarčane, našičane, osječane.. bilo nas je stvarno puuuno.. btw, @dpeic2, vidjeh te onaj dan kod bagija, jel živiš tam negdje? i kasnije smo se sreli u gradu, blico si mi, al zabuljio sam se negdje.. ) Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 6, 2011 (edited) To sam ja u sacekusi kod Bagija.. A tamo je i cura u blizini, pa je golf vise tamo nego kod moje kuce.. EEEE kafano sva od zlata... :cuga :cuga :zivio Sigurno si neke koke spijunirao po gradu pa nereagiras na blendanje.. Ajmo da se meetujemo.. Edited February 6, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 7, 2011 danas sam bio sa deckima i rekli su da dolaze i neki iz BiH, al na ovom forumu nisam nigdje nista nasao. Rijetko sam na forumu, a gordan se na telefon skoro nikad ne javlja. ko to organizira? ja mislim da se u veliku na livade vise ne moze besplatno, mislim da se mora nesto placat, ali neznam koliko i kome Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 7, 2011 Ja mislim da bi se svi trebali udruž't i napravit jedan veeeeliki meet sad kad pravo zatopli.. vidite ovo: to su valjda oni, izgleda da je neki meet bio.. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 7, 2011 Znatm te decke, sve, osim ovog sa ventom ili pasom srebrnim..E sad di,sta,kad je to bilo, nemam pojma.. Mislim da ce oni to u Velikoj organizirat.. Share this post Link to post Share on other sites
ekusetic 0 Posted February 7, 2011 (edited) Ja mislim da je ova slika, sto je 2 posta iznad, iz Osijeka-tamo gdje je bio street race,na aerodromu.... p.s. ko vozi ovog golfa 3 ljubicastog skroz desno, nikad ga vidio?? Edited February 7, 2011 by ekusetic Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 7, 2011 Tog golfa skroz desno,vozi decko tu iz hrvatskih branitelja ulice ispod becove kafane.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 7, 2011 Vlado Šljerić staje kurve kakav meet ko pravi kakve su to fore...nigdje nista napisano...da nece biti pojeo vuk magare Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 7, 2011 Gogs, ajmo bre da meetujemo! Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 7, 2011 Trojka nema nista dok ti ne organiziras ajde cim malo zatopli napraviti neki meet kao onda kad smo bili u neznam cijoj vikendici ali bilo je predobro to treba ponoviti svake godine ako se i placa nesto nije problem skupit ce nas se valjda a mislim da bi bilo vise ljudi nego onda. Probaj sa srkijem nesto dogovoriti Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 7, 2011 Bice da je Futzova vikendica glavna.. Svi putevi vode u Betlehem, ovaj Futzovu vikendicu.. A cekajte ova ekipa sa slike,nisu ovdje na forumu ili sta? Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 7, 2011 (edited) eee... frende zločesti boy.. ništ se ne plaća, to je moja viksa, (jedino ak se skupimo podijelomo troškove za roštilj i piće i to je to) samo smo prošle god imali malo slabiju organizaciju :) malo nam usfalilo ovoga, onoga.. ali ovaj, treba to ponovit, a preporučam sredinu 3. mjeseca kad ono pravo zatopli i naravno zvat istu ekipu kao i prošle god, ali naravno i druge nove, jer bilo je strava.. a kolesa je bilo da ne pričam ono ljudi prolazili tom cestom i pitaju me (znaju da je moja viksa), šta je to, sve golfovi većinom, 20 auta.. šta ste to imali hehe Edited February 7, 2011 by FuTz Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 7, 2011 Bice da je Futzova vikendica glavna.. Svi putevi vode u Betlehem, ovaj Futzovu vikendicu.. A cekajte ova ekipa sa slike,nisu ovdje na forumu ili sta? mislim da se ovaj decko sa dvojkom crvenom registrirao jednom ali nije bio aktivan koliko sam skuzio jel ne zivi on negdje blizu tebe Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 8, 2011 mislim da se ovaj decko sa dvojkom crvenom registrirao jednom ali nije bio aktivan koliko sam skuzio jel ne zivi on negdje blizu tebe Taj sa crvenom dvojkom zivi isto u hrvatskih branitelja,ali tamo na pocetku,iznad autopraonice.. Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 8, 2011 eee... frende zločesti boy.. ništ se ne plaća, to je moja viksa, (jedino ak se skupimo podijelomo troškove za roštilj i piće i to je to) samo smo prošle god imali malo slabiju organizaciju :) malo nam usfalilo ovoga, onoga.. ali ovaj, treba to ponovit, a preporučam sredinu 3. mjeseca kad ono pravo zatopli i naravno zvat istu ekipu kao i prošle god, ali naravno i druge nove, jer bilo je strava.. a kolesa je bilo da ne pričam ono ljudi prolazili tom cestom i pitaju me (znaju da je moja viksa), šta je to, sve golfovi većinom, 20 auta.. šta ste to imali hehe Ma nema problema za troskove Moze 3 mjesec i naravno zvati jos ljudi kojima je to blizu mozda meet u tvojoj vikendici postane tradicija svake godine (VW MEET u futz-ovoj vikendici) Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 8, 2011 (edited) A cekajte ova ekipa sa slike,nisu ovdje na forumu ili sta? nisu na forumu.. vcidim da nece biti druge nego da opet sve kvalitetno odradim....samo trebamo lokaciju....malo cu ja izviditi gdje bi mogli ca javim e da i otkuda sad svi se javljaju za meet a nema vas nikada na forumu...jebeni gadovi.nije me bilo 2 dana kad ovaj nas topic pun.....dajte sebe malo Edited February 8, 2011 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
Marco 0 Posted February 8, 2011 Ja mislim da bi se svi trebali udruž't i napravit jedan veeeeliki meet sad kad pravo zatopli.. vidite ovo: to su valjda oni, izgleda da je neki meet bio.. Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 8, 2011 dajte bolje pola 4. mjeseca Share this post Link to post Share on other sites