Mario91 0 Posted June 11, 2010 ja ću najvjerojatnije s fucom....ak stara uvali paru Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 11, 2010 o deus rodeni znaci ides Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 15, 2010 gdje ste svi zar se jos niste otreznili, trojka sta se danas ne javljas? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 15, 2010 gdje ste svi zar se jos niste otreznili, trojka sta se danas ne javljas? spavo i morao kupati zlatnog retrivera Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 17, 2010 spavo i morao kupati zlatnog retrivera sutra radis ili bolovanje uzimas Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 17, 2010 sutra radis ili bolovanje uzimas samo rad i rad Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 17, 2010 (edited) padat ce snijeg ma ne snjeg.....LED Edited June 17, 2010 by TROJKA Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 18, 2010 trojka hoces s nama u brestovac idemo ja, futz i rodeni na dogovor kod male za folije pokret cca 30min. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 18, 2010 rodeni je sjeo u tricu vento look i kaze jura zast ne ces sa mnom, reko neka idem s futzom leti kao grom rodeni u jednom trenutku je toliko zaostao da sam rekao futzu da nije sletio :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 18, 2010 rodeni je sjeo u tricu vento look i kaze jura zast ne ces sa mnom, reko neka idem s futzom leti kao grom rodeni u jednom trenutku je toliko zaostao da sam rekao futzu da nije sletio :rotfl e slike ti stekaju...ste obavili to?? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 18, 2010 slavonci, ima li netko od vas da je iz bučja, pored zagrađa? treba mi jedan info... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 18, 2010 uh,to je malo sastrane.jel neki auto ili nesto? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 18, 2010 uh,to je malo sastrane.jel neki auto ili nesto? ne, jedna osoba Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 18, 2010 zena?? lol. ako nije bed reci,ili na pm.mozemo se raspitat Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 18, 2010 zena?? lol. ako nije bed reci,ili na pm.mozemo se raspitat hehe... nije bed... trazim osobu iz bucja, zove se karlo.. ima cca dvadesetak godina... radio je tu u rijeci, frendovi smo ali je ocito promijenio broj mobitela i nemogu ga dobit na stari broj... on ima moj broj al ja nemam njegov novi broj.... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted June 18, 2010 prezime neko? mogu pitat neke jarane iz toga kraja,malo je to selo.ako sta saznam javim ti. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 19, 2010 prezime neko? mogu pitat neke jarane iz toga kraja,malo je to selo.ako sta saznam javim ti. prezime sam zaboravio... ako uspijes dobro, ako ne, kad budem ja isao za slavoniju pa cu do njega svratit... Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 19, 2010 pazi se kad sides sa autoputa cesta vara pa ljudi zavrse u grabi, ali nije to problem imamo mi i slep sluzbe Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted June 19, 2010 pazi se kad sides sa autoputa cesta vara pa ljudi zavrse u grabi, ali nije to problem imamo mi i slep sluzbe Uploaded with ImageShack.us hahahahah... jednom sam skoro proletio na dionici kad se izadje u luzanima van pa kad se krene prema cigleniku i tom kraju, na pol puta gdje je cesta ravno, pa pod 90 u desno pa nakon dva metra opet tako u lijevo.. ima neka kapelica, nezz tocno kako se zove selo... mozda brodski drenovac? ... srce mi stalo... Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted June 19, 2010 tocno katastrofa je samo odjednom pogotovo nakon autoceste kad se opustis Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted September 5, 2010 (edited) raja jel ima ko u pozegi danas sam ja tamo popodne pa ako ima neko da se nademo negdi.. edit ugl u pozegi sam oko 3 pa ko ima ko za kaki meet nak mi se javi ima moj broj u profilu Edited September 5, 2010 by jopa_vr6 Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 5, 2010 Aaaaaaaaa to si ti jopavr6,gledam danas u pz,ides pokraj starog vatrogasnog doma u pz,idemo si u susret,gledam ja u tvoju duju,gledas ti prema meni,mozak mi slabo radi ovih dana..okrecem se krug u susjednu ulicu,tebe nema..steta..vidim felguse sa rubom kao u neke tete sisice,svaki tren ce ispast van.. heheh Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 5, 2010 tebe sam veceras vidio po gradu.sjaji se dvojka nema sta Share this post Link to post Share on other sites