jopa_vr6 0 Posted September 7, 2010 skuzio sam ja tebe po felgama,jedino i sviro sam ti kad smo se mimoisli,poslje sam ti vidio auto parkiran u jednosmjernoj kod crkve one. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 7, 2010 skuzio sam ja tebe po felgama,jedino i sviro sam ti kad smo se mimoisli,poslje sam ti vidio auto parkiran u jednosmjernoj kod crkve one. Da da tamo sam se sparkao,bila guzva,to ti je katedrala u pz..bar da sam vidio da dolazis u pz pa smo mogli drmniti koju cugicu i koji krugic po pz..onako laganini brmmm brmmmmm..he hehehe Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 19, 2010 Da pitam ovo Pozezane,dali se ima kakav meet u planu dok snijeg nezakrka ili je samo kuca-poso poso-kuca? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 19, 2010 Da pitam ovo Pozezane,dali se ima kakav meet u planu dok snijeg nezakrka ili je samo kuca-poso poso-kuca? uvjek smo za nove ideje Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 19, 2010 moze onda kod mene u duhan.to bi bilo novo i lijepo iskustvo.ja sam zatrpan poslom do yaya. jos malo ode u osijek,ak ste za nesto ja sam za. @dpeic tebe vidim svaki dan morat cu ti skocit pred auto jednom,ak uhvatim vremena Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 20, 2010 (edited) moze onda kod mene u duhan.to bi bilo novo i lijepo iskustvo.ja sam zatrpan poslom do yaya. jos malo ode u osijek,ak ste za nesto ja sam za. @dpeic tebe vidim svaki dan morat cu ti skocit pred auto jednom,ak uhvatim vremena uff kad je ona fina ruta,porin,infinity pa kruznim da kauflanda pa ga onda opet zarotiras cca 47 puta i to je to..hehehe pa daj sviraj,blicaj,vici,masi i skaci kad vidis da kruzam da vidim ja ko je to sve vw fahrer.. eto mislio sam posto sam i ja novi,a vidim ima i jos par pozezana novih i neka okolica pa da se nesta odrzi onako laganini fino da se upoznamo i malo druzimo..ako neide tako da moramo bez pive i cevapa onda neki meet tamo preko puta jokera do kolodvora ili tako nesta.. Edited September 20, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 20, 2010 uff kad je ona fina ruta,porin,infinity pa kruznim da kauflanda pa ga onda opet zarotiras cca 47 puta i to je to..hehehe pa daj sviraj,blicaj,vici,masi i skaci kad vidis da kruzam da vidim ja ko je to sve vw fahrer.. eto mislio sam posto sam i ja novi,a vidim ima i jos par pozezana novih i neka okolica pa da se nesta odrzi onako laganini fino da se upoznamo i malo druzimo..ako neide tako da moramo bez pive i cevapa onda neki meet tamo preko puta jokera do kolodvora ili tako nesta.. jebote kad vidis nekoga onda stani pa se upoznaj...mi tebe neznamop zato stani... Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 20, 2010 ma setao sam zenu.skocit cu ja bez brige. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 20, 2010 Sta kaze ostatak ekipe sa pozeskog kraja ali i dalje i blize okolice-dali smo za meet ili je samo kuca-poso,poso-kuca? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 21, 2010 izgleda nema bas zainteresiranih..svi rade i mlate pare velke.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 21, 2010 izgleda nema bas zainteresiranih..svi rade i mlate pare velke.. kada ,sta.....kad ekipa radi jedino sam ja free tj na placenom bolovanju Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 22, 2010 onda po tome jedino neka nedjelja dolazi u obzir.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 22, 2010 onda po tome jedino neka nedjelja dolazi u obzir.. otprilike da... Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted September 23, 2010 Ja bih mogao navratit ako bude šta jedino moram za gorivo skupit pošto sam bankrot, al za popit pojest sam za ^^ Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 24, 2010 ajmo dalje da vidimo,said,futz,ostatak ekipe sta kazete? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted September 25, 2010 sta ja znam ajd dogovorite se nesto Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 26, 2010 hmmm tesko cemo mi ovako,a i vrijeme zeza gadno..kao prvo slabo nas je nesta,ili se to meni cini,vecina zauzeta,gajbu nemamo,love vise nemamo nego sto imamo..heheehee tako da rostilj onda valda poslje recesije.. a jedino nekakav meet ono nedjeljom na parking tamo kod jokera kasina ili na tifon ili tako negdje,pa malo pića ponjet svako,neke grickalice ili tako te sitnarije za "s noge",ono cist da se neide u neku lovu,jer vidimo da je vecina u komi s lovom..pa se malo popricamo,upoznamo ono zeka peka i malo kolesa gledamo itd itd itd.. ili se nademo u nekom bircu pa malo cugnemo,pa koji krug po gradu..eto neznam,pisite kako bi i sta bolje odgovara..ili mozda ipak kakav rostilj dok nije snjeg zakrko? ili nesto drugo-predlozite nesta.. Ajmo ekipa trgnimo se malo..Di je jos zimski san.. Em vas nema nigdje (ti wageni ce zahrdat diskovi od stajanja,slabo se vozate) a nema vas bas ni ovdje da se probamo dogovoriti.. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 26, 2010 hmmm tesko cemo mi ovako,a i vrijeme zeza gadno..kao prvo slabo nas je nesta,ili se to meni cini,vecina zauzeta,gajbu nemamo,love vise nemamo nego sto imamo..heheehee tako da rostilj onda valda poslje recesije.. a jedino nekakav meet ono nedjeljom na parking tamo kod jokera kasina ili na tifon ili tako negdje,pa malo pića ponjet svako,neke grickalice ili tako te sitnarije za "s noge",ono cist da se neide u neku lovu,jer vidimo da je vecina u komi s lovom..pa se malo popricamo,upoznamo ono zeka peka i malo kolesa gledamo itd itd itd.. ili se nademo u nekom bircu pa malo cugnemo,pa koji krug po gradu..eto neznam,pisite kako bi i sta bolje odgovara..ili mozda ipak kakav rostilj dok nije snjeg zakrko? ili nesto drugo-predlozite nesta.. Ajmo ekipa trgnimo se malo..Di je jos zimski san.. Em vas nema nigdje (ti wageni ce zahrdat diskovi od stajanja,slabo se vozate) a nema vas bas ni ovdje da se probamo dogovoriti.. ovo ti nije lose....pasti ce neki dogovor Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 27, 2010 eto bilo bi mi drago da bude nesta od ovoga prijedloga,sad samo da vidimo kako stojimo i za koju nedjelju,jer ce neki drugi dan biti povuci-potegni.. e i da moram nekoga fektati da me provoza na gewindama,ali da su neke malo bolje,da vidim ja sta je to i kako se to ponasa..pa da vidim dali idem u tu investiciju ili golfina ostaje ovakav kakav je..jer kad sam ja jednu duju malo vozao a bilo je to davno,pa to mi vise nije mjerodavan osjecaj..hehe.. Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 27, 2010 eto bilo bi mi drago da bude nesta od ovoga prijedloga,sad samo da vidimo kako stojimo i za koju nedjelju,jer ce neki drugi dan biti povuci-potegni.. e i da moram nekoga fektati da me provoza na gewindama,ali da su neke malo bolje,da vidim ja sta je to i kako se to ponasa..pa da vidim dali idem u tu investiciju ili golfina ostaje ovakav kakav je..jer kad sam ja jednu duju malo vozao a bilo je to davno,pa to mi vise nije mjerodavan osjecaj..hehe.. Share this post Link to post Share on other sites
r4zoRbl4d3!* 0 Posted September 27, 2010 Ako imate vremena mogu ja organizirati nešto tu kod nas na jezeru, dakle fino natkriveno, roštilj, ugl sve šta treba. Pa da nabacimo neku feštu to vam je 50-tak km i bude nas 15-tak domačih. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted September 27, 2010 Ako imate vremena mogu ja organizirati nešto tu kod nas na jezeru, dakle fino natkriveno, roštilj, ugl sve šta treba. Pa da nabacimo neku feštu to vam je 50-tak km i bude nas 15-tak domačih. nemam pojma sta ce ekipa reci.... ..malo smo rasuti.. Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted September 27, 2010 ma ja sam za,ako budem u okviru zupanije.jezero je ok opcija za tako nesto.samo vikend meni stima Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted September 27, 2010 (edited) oooo pa nigdje nas nema..ovaj prijedlog za orahovicu je isto ok,pogotovo nedjeljom..znaci skupimo se mi pozezani negdje na parkingu.amlo se zagrijemo,pa malo odemo na cugu i u koloni fino put jezera..zanimljivo.. samo ooooo pa nigdje nikoga,2-3 osobe komentiraju ovo i nista,nula bodova.. ajmo ljudi pa dajte malo.. a da nisu svi prodali vw-e mozda ? ajmo budjenjeeeee pozezani Edited September 28, 2010 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
null_ 0 Posted September 27, 2010 Bilo bi jos puno zanimljivije kad bi bio netko tko se kuzi malo u VAG i ima takvo sta pa da se malo onako poigra sa opcijama ;)...et ak je orahovica i ja sam tu negdje Share this post Link to post Share on other sites