dpeic2 0 Posted February 9, 2011 Ah Jura koma,stavljali neke lampe nove na kamion,pa malo nosaci nisu pasali,pa pilaj,rezi,fleksaj..Ustimavaj.. Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 10, 2011 evo doznao detalje o tome u velikoj danas mi pricao najbrzi TDI kaze decko da ce to bit u velikoj kod crkve, da je o tome obavjestena i policija i nacelnik velike i odobreno je od njih a svecenik iz velike ce im dat struju na koristenje navodno dolze decki iz dalmacije, bosne i srbije i svi voze golfove a taj događaj je organiziran jer organizatori zele osnovat vw club požega upad je navodno 50 kuna cak ce se i majice izrađivat al neznam po kojoj cjeni eto toliko mi je decko rekao sta mislite jel bi vrijedilo ici Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 10, 2011 (edited) Pa fack brzi zna sve,a mi vamo ko ovce..niko nista nezna,sve stefica rekla barici.. A brzi nit je na forumu a cika pun infoa ko sipak.. a ocemo ic ili sta? Drug Trojka,Futz,ostatak? GEWINDE FAHRER Edited February 10, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 10, 2011 Samo sta mi nije jasno,ako misle skupit lovu i ljude,kad nigdje nista nema o tome.. Sve nesta okovano veom tajne..A fak ove turske sapunice uzele maha.. Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted February 10, 2011 Bit će najbrži etot mu k... kod mene ide TDI 110tka.. koji će bit načipiran na 130 Što se tiče Velike, ne znam ni sam.. ja bih ipak organizirao pravi VW meet s našim starim članovima kao i prije i organizirali kao i prije.. OS i ekipa Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 11, 2011 Bit će najbrži etot mu k... kod mene ide TDI 110tka.. koji će bit načipiran na 130 Što se tiče Velike, ne znam ni sam.. ja bih ipak organizirao pravi VW meet s našim starim članovima kao i prije i organizirali kao i prije.. OS i ekipa Svecenik ce im dati struje??? bolje da im posveti aute :rotfl :rotfl ŠALA da se ne bi neko uvrijedio Uvijek mozete racunati na ekipu iz OS Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 11, 2011 dolazim i ja sa svojim tenkom ako budem financijski stabilniji Share this post Link to post Share on other sites
ivan25 17 Posted February 11, 2011 daj javite ako bude sta ,malo da napravimo đir ,prosle godine sam bio bilo je ludo, ekipa je super,da se opet malo druzimo. pozdraVW ! Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 11, 2011 (edited) Ajde najbrzi na forum,nemoj da si neozbiljan.. Ma nece bit nista od Velike, kaze svecenik da bi rado,al on ipak vozi opela,pa nebi bas tolko puno vagena u dvoru.. :rotfl Edited February 11, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 11, 2011 sve ok al upad 50 kn!!! za što???? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 11, 2011 sve ok al upad 50 kn!!! za što???? neznam tao mi je decko rekao oni nisu na forumu pa je to sve rekla kazala otici cemo sutra ja i gordan do tog decka koji je navodno organizator pa cemo sve izvidjet pa cu napisat sta i kako jer to nema veze sa ovim forumom ili klubom Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted February 12, 2011 vjerovatno ce za upad biti rostilj i cuga Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 12, 2011 (edited) danas bili kod ovog decka i kaze da ce biti pecenka, naravno i neki satori, i Zubak je valjda sponzor pa ce biti i 3-4 probna vozila uglavnom kaze decko da bi trebalo bit ok eto kad bude jos nekih informacija i kad sve bude dogovoreno napisat cemo tu pa vidjeti jel ima zainteresiranih e da i bit ce i PAN sponzor Edited February 12, 2011 by said Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 12, 2011 E Said ljepo pozdravi kolegu Gordana i reci da sam mu reko da kad bude s tobom da idemo na kafu..poslo sam mu to u poruci,da se nadjemo i malo upoznamo,prodikamo ko babe prave,a ne samo ovak u prometu samo blendamo jedni drugima.. E Gordane Gordane koza te ubola.. :zivio Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 13, 2011 E Said ljepo pozdravi kolegu Gordana i reci da sam mu reko da kad bude s tobom da idemo na kafu..poslo sam mu to u poruci,da se nadjemo i malo upoznamo,prodikamo ko babe prave,a ne samo ovak u prometu samo blendamo jedni drugima.. E Gordane Gordane koza te ubola.. biti ce reseno...cimni me.. 50 kn puno..za jelo i piti...onde kome je puno netreba ni ici..u kurac Share this post Link to post Share on other sites
os.badboy.os 0 Posted February 13, 2011 50 KN nije puno Nisam bas u toku pa neznam datum nemojte zamjeriti pa bih molio da se napise ako nije problem Share this post Link to post Share on other sites
kile_passat 0 Posted February 13, 2011 50 KN nije puno Nisam bas u toku pa neznam datum nemojte zamjeriti pa bih molio da se napise ako nije problem mislim da piše sredina 3 mj Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 13, 2011 biti ce reseno...cimni me.. 50 kn puno..za jelo i piti...onde kome je puno netreba ni ici..u kurac """ da ce to bit u velikoj kod crkve, da je o tome obavjestena i policija i nacelnik velike i odobreno je od njih a svecenik iz velike ce im dat struju na koristenje navodno dolze decki iz dalmacije, bosne i srbije i svi voze golfove a taj događaj je organiziran jer organizatori zele osnovat vw club požega upad je navodno 50 kuna cak ce se i majice izrađivat al neznam po kojoj cjeni """" (ako bi bilo ovo onda bi bilo previše 50kn) nije uopće puno , ali nije bilo napisano šta će uopće biti!! kad je bio meet u kamenskom vučjaku kupio sam mesa i sokova i piva za otprilike 120 kn i nije mi bilo puno pošto sam znao za što to dajem! Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 13, 2011 """ da ce to bit u velikoj kod crkve, da je o tome obavjestena i policija i nacelnik velike i odobreno je od njih a svecenik iz velike ce im dat struju na koristenje navodno dolze decki iz dalmacije, bosne i srbije i svi voze golfove a taj događaj je organiziran jer organizatori zele osnovat vw club požega upad je navodno 50 kuna cak ce se i majice izrađivat al neznam po kojoj cjeni """" (ako bi bilo ovo onda bi bilo previše 50kn) nije uopće puno , ali nije bilo napisano šta će uopće biti!! kad je bio meet u kamenskom vučjaku kupio sam mesa i sokova i piva za otprilike 120 kn i nije mi bilo puno pošto sam znao za što to dajem! OVO PISE TROJKA ja nista ne govorim za ovaj meet jerf nemam pojma o tome i to se nista previse nezna,sve je rekla kazala....tako da me uopce nedira...a od pozezana ko organizira nemam pojma,ja sam zabrijan za ove vwovce a ove kao domace ni neznam.... tu kad se lijepo nesto napise to je to a ne ove fore rekla kazala,... Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 13, 2011 (edited) dupli..... Edited February 13, 2011 by said Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted February 14, 2011 (edited) ma tako je!! ak se budu znali detalji dolazim, ak ne - ko ga jebe .. bit će miTovA Edited February 14, 2011 by manni Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted February 15, 2011 kak nist nitko meni ne govori Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 23, 2011 jel ima tko za kakav meet u nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted February 23, 2011 jel ima tko za kakav meet u nedjelju? Share this post Link to post Share on other sites
dpeic2 0 Posted February 27, 2011 (edited) Alo drugovi,ocemo mi sta da mitujemo ili ne? Da znam dal da prodajem Golfinu ili ne.. :rotfl Edited February 28, 2011 by dpeic2 Share this post Link to post Share on other sites